Ne daju mu da pada, prebacuju btc izgleda
Ma polako, ima vremena.
Doduse, ne znam sta si ocekivao, ali bio je fin drop sa 222 na 203. Kud ces vise. onda jos jedan do 205.
@DjordjeMasinac,
Ne drzim sta?![]()
^Bas to.Imam fino obrazovanje iz ekonomije i finansija, koje mi ni 1% ne znaci ovde. :d
Cryptovalute su malo specificnije od stocks trading-a. Dakle slicno, ne i isto. Najbolje ucis trgovanjem, citanjem analiza, sam procenjujes, mozes iskusnije da slusas pa otkrivas kako su oni dosli do odredjenih zakljucaka.
Sve u svemu, najbolja skola je praksa i moras proci kroz pocetnu fazu gde u pocetku gubis pare i prihvatas normalno gubitak. Sto bi se reklo despair faza, ali to zahteva da imas vec pripremljene pare za berzu i koje si u slucaju kolapsa, spreman da izgubis.
Tako jedino mozes postati trader. A one fore sto prodaje forex, sa $50 na 2000$ za mesec dana, pa od $2000 do $100K kroz 2-3 meseca, to okacite macku o rep. Profitirace jedino oni.![]()
Dok sam stigao kuci vec je otisao na 0.0207 ja stavio buy na 0.02057 jer mi je djelovalo da ce to jos malo dole prije nego sto krene gore.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari