Ispratio sam celu noc i celo jutro situaciju.
Ipak nije mogao onih 173 da probije, bilo je neodrzivo. (sam Polo je irelevantan). Vratili smo se nazad, sto je i ocekivano.
Poloniex je inace pukao oko 5 jutros i preko sat vremena je bio offline.
E sad, ja sam uleteo
Pogledajte prilog 228582
Ali ostatak koj mi nije prosao na 141, 138, 136, 134 cu ipak ostaviti u orderima.
Ne vredi, na poloniexu trenutno ne mozes dodati/povuci ordere.
btw. polo trgovina je cist mazohizam
ne na zalost...trenutno sam crven za 1.45 BTCLikvidacija mi je na 0.008
Pa to je trenutno zbog dip-a.
Ja da sam sinoc zaspao na vreme, sad bi bio u daleko vecem minusu. Trenutni ulaz mi je oko ~143 tj ne mogu proveriti jer je ovo smece pod ddos-om.
Moralo je udariti na 130, kad tad.
Ali ne vredi, kad kazes ljudima, odma misle kako si hater coin-a i pilicar. Cak su se i sprdali sa nama da cemo videti 130 ali malo sutra.
Prosek za ulaz mi je 0.01390. Necu vise nista da diram, idem da spavam.
Da pojasnimo "novim" kolegama...kad krenu "DDOS" i lagovi na berzama znajte da je dump u toku...obično usred dump-a bude kratak skok kad se sve "odblokira" da neiskusni ponovo kupe a onda opet "trokiranje" i još veći pad cene, onda sve opet "proradi" i većina se istrese da smanji gubitke...nakon izvesnog vremena shvatite da su vas izmanipulisali ali bude kasno...do sledećeg kruga :d
Da li ste primetili da se jedan clan izgubi sa foruma uvek kada ltc dozivi drastican pad ?![]()
Kako to, pa na forumu si?
Ispratio sam celu noc i celo jutro situaciju.
Ipak nije mogao onih 173 da probije, bilo je neodrzivo. (sam Polo je irelevantan). Vratili smo se nazad, sto je i ocekivano.
Poloniex je inace pukao oko 5 jutros i preko sat vremena je bio offline.
E sad, ja sam uleteo
Pogledajte prilog 228582
Ali ostatak koj mi nije prosao na 141, 138, 136, 134 cu ipak ostaviti u orderima.
Znam da je to na moj racun ali nismo rekli da ce do 2 pa do 130, rekli smo da ce sa 150 na 130, to su dve velike razlike. Drugo, udarice i na 1m, a i na 10meto govorim vam sada, pa se vidimo za 10 godina
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari