Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

U ovom talasu LTC prednjaci u dumpu.

Koja su to gowna manipulatorska, a ovo je čist dokaz kakav je to pump and dump novčić. Nikakvu to vrednost nema već samo služi da se otmu pare neiskusnima od strane par likova, a ko uspe da iskoristi to i prikači se pa zaradi čista je sreća...

La.Prestige , svaka cast ubo si samo tako :) samo da nisam ranije zatvorio short :) delovalo mi je kao da nece vise padati

Ode ovo ispod 0.014 mozda
Edit: Ipak ne idemo goore...

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ispratio sam celu noc i celo jutro situaciju. :)

Ipak nije mogao onih 173 da probije, bilo je neodrzivo. (sam Polo je irelevantan). Vratili smo se nazad, sto je i ocekivano.

Poloniex je inace pukao oko 5 jutros i preko sat vremena je bio offline.

E sad, ja sam uleteo

Pogledajte prilog 228582

Ali ostatak koj mi nije prosao na 141, 138, 136, 134 cu ipak ostaviti u orderima.

Ipak nije mogao onih 173 da probije, bilo je neodrzivo. (sam Polo je irelevantan). Vratili smo se nazad, sto je i ocekivano.

E sad, ja sam uleteo

Pogledajte prilog 228582

Ali ostatak koj mi nije prosao na 141, 138, 136, 134 cu ipak ostaviti u orderima.

Proslo ti je sve...sem 134 mozda

Ne vredi, na poloniexu trenutno ne mozes dodati/povuci ordere.

uh u glavi odjekuje panic selllll frka.. oce li stati padati? :crash::shock:

nadao sam se onom "skokicu" preko 30, ali nista od toga...ocekivani i najavljeni dump 1-2 dana pred SEGWIT, najbolje stvari za LTC tek predstoje za razliku od ostalih.... ko nije trgovao neka drzi i trpi, nece se pokajati

btw. polo trgovina je cist mazohizam

Poslednja izmena:
ne na zalost...trenutno sam crven za 1.45 BTC :) Likvidacija mi je na 0.008

Pa to je trenutno zbog dip-a.

Ja da sam sinoc zaspao na vreme, sad bi bio u daleko vecem minusu. Trenutni ulaz mi je oko ~143 tj ne mogu proveriti jer je ovo smece pod ddos-om.

Nemoj smeće za Polo. Za 20ak min će da radi ko sat :p
Super on šljaka samo ordere moraš da postaviš 2 dana ranije :)

Ovakve neozbiljne stvari ne idu u prilog LTCu, ovolike varijacije i "nagle promene raspoloženja", za samo dva dana od sjaja do očaja, a da pritom nikakve loše vesti nisu uticale na to. Ako im je bio cilj da privlače ljude kriptovalutama, ovo je siguran način da u tome ne uspeju, niko ozbiljan nije lud da ulaže pare u šarenu lažu.

Pa to je trenutno zbog dip-a.

Ja da sam sinoc zaspao na vreme, sad bi bio u daleko vecem minusu. Trenutni ulaz mi je oko ~143 tj ne mogu proveriti jer je ovo smece pod ddos-om.

Ma trebao sam slusati sebe i ostaviti do 128...hype me poneo da ulecem prerano :) Bejs mi je kao i tvoj al su orderi solidni...a imam i jos na cekanju da branim likvidaciju

Moralo je udariti na 130, kad tad.

Ali ne vredi, kad kazes ljudima, odma misle kako si hater coin-a i pilicar. Cak su se i sprdali sa nama da cemo videti 130 ali malo sutra. :)

Prosek za ulaz mi je 0.01390. Necu vise nista da diram, idem da spavam.

Trčim nekih 500 metara da bi došao do PC-a -> panic sell na 0.0135, dolazak razumu te pokušaj ulaska na 0.0142, naravno neuspješno jer je u roku 30 sekundi odletio na 0.0146, gdje mi buy order prolazi na toj cijeni. :smash:

Šta je pisac htio reći: nemojte biti pilići! :D

Pretpostavljam da svi rade trade na Poloniexu i preko mobitela, može PoloTracker ili preporuka za neki drugi app?

P.S.
Hvala svima što pišu svoja predviđanja, poteze i analize, La.Prestige, student, SAJ, Marko.NS, Zeljko... stvarno puno znači :wave::Klanjanje

Moralo je udariti na 130, kad tad.

Ali ne vredi, kad kazes ljudima, odma misle kako si hater coin-a i pilicar. Cak su se i sprdali sa nama da cemo videti 130 ali malo sutra. :)

Prosek za ulaz mi je 0.01390. Necu vise nista da diram, idem da spavam.

Znam da je to na moj racun ali nismo rekli da ce do 2 pa do 130, rekli smo da ce sa 150 na 130, to su dve velike razlike. Drugo, udarice i na 1m, a i na 10m :) eto govorim vam sada, pa se vidimo za 10 godina :)

Da pojasnimo "novim" kolegama...kad krenu "DDOS" i lagovi na berzama znajte da je dump u toku...obično usred dump-a bude kratak skok kad se sve "odblokira" da neiskusni ponovo kupe a onda opet "trokiranje" i još veći pad cene, onda sve opet "proradi" i većina se istrese da smanji gubitke...nakon izvesnog vremena shvatite da su vas izmanipulisali ali bude kasno...do sledećeg kruga :d

Da pojasnimo "novim" kolegama...kad krenu "DDOS" i lagovi na berzama znajte da je dump u toku...obično usred dump-a bude kratak skok kad se sve "odblokira" da neiskusni ponovo kupe a onda opet "trokiranje" i još veći pad cene, onda sve opet "proradi" i većina se istrese da smanji gubitke...nakon izvesnog vremena shvatite da su vas izmanipulisali ali bude kasno...do sledećeg kruga :d

Hvala na objasnjenju i upozorenju :)

Da li ste primetili da se jedan clan izgubi sa foruma uvek kada ltc dozivi drastican pad ? :D

Pa cekaj sad jel bear ili bull trap? :d

Jel mi ocekujemo novi ATH ili ne? :trust:

Nocas je bilo apsolutno nemoguce da se reaguje. Poloniex nije radio uopste, znao sam u najavi da sam cena ide dole ali bzvz kad ne mozes nista da uradis.
Nista, sad cekam da se vrati, nema druge [emoji14]

Edit: tek sada vidim da je sve bitno popadalo, eth, etc, dash, monero... Sve po 20%. A BTC ide kao mutav. Ja zimus rekao da ce doci na 2K do 1. Aprila i omasio sam izgleda samo tajming, lagano ide na 2K.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:

E sad, ja sam uleteo

Pogledajte prilog 228582

Poslusao sam savet za kupovinu konacno da ubodem nesto :d , elem sta ciniti dalje na kojoj cifri moze da bude rebound bice ovde oscilacija, jedino mi se cini za vikend da ce neki altovi da ozelene.

Znam da je to na moj racun ali nismo rekli da ce do 2 pa do 130, rekli smo da ce sa 150 na 130, to su dve velike razlike. Drugo, udarice i na 1m, a i na 10m :) eto govorim vam sada, pa se vidimo za 10 godina :)

Izvini, nisam mislio nista lose. Vise sam skrenuo paznju na to da pokazem sta se sve moze desiti i da i iskusniji traderi ne mogu da poveruju u kontru. :)

Fora je sto je izmedju tih 150 i 200 proslo tek nesto vise od 24h. Znaci nagli skok je bio i totalno neocekivan tako brzo.

Rekli smo ljudima 100 puta, nista ne valjda kad raste brzo. Neka pogledaju malo tok cene protekla 2 meseca, kako je polako i stabilno krenulo. :)

Jedina prednost prethodnog rasta je sto su gotovo svi matori orderi koji su postavljeni unapred, ocisceni. i sad je bukvalno slobodan put do 0.0205. To je jako velika prednost. Trenutno do 0.02 ima 1000 BTC-a, racunajuci fleksibilne zidove koji se non stop pomeraju, ili sklanjaju kad se cena priblizi. Znaci realno je oko 700 BTC-a ili ti oko 40K LTC-a. To je plitak potok.

@f1k1,

druze, malo se odmori ovih dana i sacekaj 0.02. Trebali bi vrlo brzo stici. Ja ne bih nista tu vise cackao. Imas dobar ulaz, ne cackaj nista, samo se mozes sje6ati sad kad pocnu da lete orderi na sve strane. :)

I mala sugestija. Nikad ne postavljaj order na okrugao broj. I mozes rasporediti na vise manjih ordera, cisto da bude bolja ulazna cifra.

Poslednja izmena:
Ne moras se izvinjavati ne mislim ni ja nista lose...ja sam izasao sa 50% na 170 i 190.

Nazad
Vrh Dno