Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Imam nekih 20ak LTC u steku da li da prodam i kako...Uh mislim da cu se imati kad kajati sto sam prestao sa rudarenjem pre tri god...

veceras ocekujem napad na 0.02 , ako probijemo a 90% da hocemo, 32-34$ cena, ako ne ostajemo 27-28$

Da li ima sanse da aktivacija segwit-a za dva dana utice na cenu u pozitivnom smislu?

Meni prosao sell na 0.02 sad treba odraditi rebuy :D
Taj mi sell stojao od 28.9.2015, malo li je :D

Polo je objasnio. Nijedan order ne prolazi, da poludi covek. Je l zna neko neki dobar preparat za rast i obnovu kose?

Buy odmah, spremi se za skok na vreme. Nisam siguran da ce veceras napad na 0.02 opet ali u sledeca 2 dana sigurno ocekujem. Plus je moguce da objave i da ce Lightning krenuti, ocekujem 20% skoka minimum. Ocekujem da ce se stabilizovati cena oko 215-220.

Polo to uvek radi, opasno mi idu na zivce. Kapiram da ga gusi onaj haos na ripple danas ali niko ne moze da mi objasni da se to ne desava namerno. Tolike pare su im u opticaju i nema sanse da ne mogu da zakupe bolje linkove, servere i sl. Jedino oni stekaju non stop.

Poslednja izmena:
veceras ocekujem napad na 0.02 , ako probijemo a 90% da hocemo, 32-34$ cena, ako ne ostajemo 27-28$

Ja bih ipak malo sacekao sa shoppingom.

Treba paziti na veoma bitan detalj. Support je sada tacno na EMA, tj ~0.0171. Ako to kojim slucajem ugroze, racunajte gotovo sigurno da smo za 0.0135 - 0.014, i to za veoma kratko vreme.

Ja imam long otvoren ali sa dosta manjom kolicinom nego ovih dana. Base mi je sada na 0.00174 i iskreno se ne osecam komforno. Ako probije ispod 0.0171, prodacu vecinu i pretrpeti gubitak. Ali onda idem sa 60-70 BTC-a na 0.0135-0.014.

Sa druge strane, ako se probije roof koji je na 0.0188, eto nas vrlo brzo na 0.02+.

BTW, zaboravio sam da kazem, dok se poloniex ovako vuce nema skoka. Ne mogu orderi da prodju dovoljno brzo, botovi ne mogu da odrade svoje i uvek se uspanice. Zato kazem da poloniex to namerno radi kad treba da obori cenu.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poloniex se vuce zbog stellar-a i ripple-a koji sami imaju 300.000 BTC-a volumea za 24h.

Cini mi se da ce veceras izmedju 1, 2 krenuti na neku stranu.
Podesio sam gomilu alarma, mozda nece biti spavanja

Hvala La.Prestige!!! Držao sam prst na okidaču i čim je prešlo 171 zatvorio poziciju i sprečio dalji gubitak.

I sledi ludacki dump.

Ja sam tu da dojavim, jer ja moram pratiti situaciju jer ih imam po prilici.

Jedan jaci dip bi me kostao 20-30K eura.

Nista, spremite jeftine ulaznice, ja sam iscupao nulu jer sam deo prodao na 1740, drugi na 1710.

Ja sam tu da dojavim, jer ja moram pratiti situaciju jer ih imam po prilici.

Jedan jaci dip bi me kostao 20-30K eura.

Nista, spremite jeftine ulaznice, ja sam iscupao nulu jer sam deo prodao na 1740, drugi na 1710.

Svaka cast. Baš sam pratio šta će biti, kako je prošlo 171, srozalo se.

Nadam se da ste postavili ordere na vreme, jer je trgovina gotovo nemoguca na poloniexu.

Evo kako sam ja uradio, postavio sam od 160 do 145 ordere. Zadnji je uhvacen na 154. Sad cu to sve prosuti kad bouncuje do 0.0169-0.0170. I otvoriti shortinu koju cu zatvoriti na 0.015 i ispod.

Moraš da pratiš, ali svaka čast na nesebičnosti. Pogotovo posle negativnih iskustva tvojih prijatelja o kojima si pričao. Jednom da daš pogrešnu procenu svi će te napljuvati, a pomogao si mnogima na forumu pričom o svojim pozicijama i razmljišljanju.

Moze li me neko poduciti kako da najbrze i najlakse prodam ovu crkavicu iz walleta LTC

Bounce je bio preko 0.0171. Da li prodati?

Iskreno, ja ne bih smeo.

otvoren short na 0.017-0.0172-0.0174, nesto kupljeno na 0.0168. Ocekujem jos jedan shockwave, pogotovo kad Kinezi budu na nogama.

P.S Ako probiju resistance koji je sad na 173-174, to moze biti pozitivan znak.

Poslednja izmena:
Ok, barijera je probusana, ponovo smo u igri. Kazem, trendovi se menjaju na 15 minuta, treba pratiti.

Bitno je jako sta ce kinezi uraditi. Sad smo ravno na 50-50 posto, da li gore ili dole. :)

Samo sto postane nemoguce pratiti, polo zabaguje, nista nisam uradio, ako sada udjem cak sam u malom minusu :D

Ja izašao Nemam više snage. Stavio sam oredre bay 0.0145-0.0137. Kad se probudim možda se i iznadim. Ne sme se sada ništa ostaviti bez nadzora. Ne zna se kud će, a za nas buraniju bolje da spavamo, a lomljenja ostavljamo malo iskusnijima da se nahvataju kajmaka :)

Društvo šta činiti?

Dokle misli ovaj BTC u ovom naletu i vraća li se LTC na uzlazni trend?

Kontam da hoće, kada BTC stane i da je ovo još jedno dampovanje pre nastavka skoka, ali ima li ko analizu da je ovo tačno, ili da izlazim i ne gledam berzu jedno 3 meseca. :)

Ne vidim razlog za brigu, damp je po PS-u, ocekivao sam mnogo zesci. Vidis da je dolarski tek za 2-3$ otisla dole, skoro nista.
Nakon ovog perioda ocekujem zestoki napad na 0.03
Hvala Presige za info da prelomim sinoc za short, izaso na prvom talasu cim je krenulo dole na 170, usao na trecem :)
Mada izgleda da nije jos gotovo

Nazad
Vrh Dno