Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

U zadnjih 1sat, ant pool i ltc1btc su povecali svoj luck debelo :(

oba su jihanovi poolo-vi
http://ltc1btc.com/index.php
https://www.antpool.com/

Znam da testiraju scrypt asic-e ali su do sad tetsovi trajali par sati... sad ovo vec lici na nameru, mada za sad se jos ne moze znati :(

ltc1btc sajtu nemogu pristupit i odma je segit skocio... verujm da ga DDOS-ju

Poslednja izmena:
Nisu testovi, trebalo bi da su poslali prvi Batch L3+ asic-a oko 15 aprila, sledeca se isporucuje 5 maja, a nakon toga tek 15 Jula jer treba dosta vremena da se proizvedu. Mnogo je zainteresovanih. Obratite paznju i na ovaj aspekt, kad su vec krenule price, Avioni, Kamioni, da se ne razocarate :).

Sada je last 576 blocks na 74,8%i pada i dalje. Da li to znači da sada kao da nije ni bilo preko 75% i da mora sve iz početka, koliko sam shvatio mora preko 75% dve nedelje... Da prodajemo ltc dok se ne crashuje? :)

Izvinite na neinformisanosti :)

Ma da manipulatori najveci znao sam da ce sada 3 meseca drndati

Jos je u plusu ali mininalnom 76.4

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako gde. ovde nije http://segwit.co/ltc#

I šta sada, ne dugoročno, nego ako ovo krene dole još, verujem da će i cena dole, bolje preći u nešto drugo valjda :/

74.8 je u ovom periodu, i to je statisticka tacnost tako da bi na bloku uvodjenja segwita bilo 75...trenutno stanje je 76.8

Neprijatnih 75% ako mene pitate. Sinoc me Zeljko malo primirio, mislio sam da je stanje samo trenutno ali neko definitivno sabotira namerno. Tacno tempiraju snagu da bude 75% i da mogu da manipulisu. Taman krenuo novi period, cena probila 0.01 i ovi se prave pametni. Stvarno su sljam.

Poenta je da mazu ljudima oci, kako ne bi gurali UASF

genralno ako drze na 75% mogu do zadnjeg dana da se zezaju i u zadnjih 6h da oni odluce gde ce

Ovo nam govori da bi se pare od LTCa u narednom periodu mogle uzeti na talasanju. Jihan drzi potpunu kontrolu nad LTCom i bice onako kako njemu odgovara.

pare se i sad uzimaju na talasanju...

Sve zavisi od kineza,.... ako jihan u sledecih 4-5 dana ne krene da povecava kapacitete

LTC/USD 12.7 :smoke:

Cena je skocila jer je anrpool (jihanov pool) pokazao jedan block segwit-a

sad se ispostavilo da je ili hackovan ili se igra sa cenom

u zadnjim satima hash svih anti segwit pool-a je skocio

Verujem da cena stoji jer ljudi verujuda je antpool testirao segwit, dok drugi misle da je bio hackovan

Poslednja izmena:
Da ali se to ne vidi na coinotronu recimo, da je skocio diff pa i na http://segwit.co/ltc da ima promena. Zato me cudi sto se protive tome, je li moguce da jihan ima dve ili vise farmi jedna na segwitu druga ne, pa i tu manipulise?

da jihan ima ltc1btc i antpool dok je verovatno i ltc top njegov koji je nepoznat

na BTC se misli da isti drzi od 30-50% hash-a sto direktno sto posredno, za ovo nema dokaza

ipak je covek bitmaon koji prodaje 80% scrypt minera i vise od 60% BTC minera, tako da i ko nije za njega moze da ima problema kao nabavke opreme

jednostvano on ima svoju viziju da mineri treba da kontrolisu development a fee ceo da ide samo minerima

Mislim da to moze na 20$ za 7-10 dana lagano. Do isteka ovog perioda za segwit imamo jos 11. Mozda i gresim ali mislim da ce cena rasti sve vise kako se budemo blizili segwit-u i pod uslovom da ostanemo na preko 80%. Naravno i to je pod uslovom da kinezi ne sabotiraju pred kraj jer ce cena da ode u bunar.

I sada jos jedno pitanje, kod segwita nije zavrsen dakle ako se postigne koncenzus nema sanse da segwit proradi dok se kod ne zavrsi, odnosno mozemo ocekivati narednih 11 dana rast cene i onda pad dok se kod ne zavrsi??

mora biti vise od 75% prosek u ovih ~2 nedelje (manje jer raste hash)
ako nati segwit poolovi nabiju hash mogu lako oborit ispod 75%

sve je ovo zezancija kineza

A ova priča da LTC1BTC-u drastično raste hashrate, to neko loženje ili stvarno? Tj vidim da je sa 280 otislo na 300+, ali ne 500-600 kao što pišu :/

Naravno. Kako odmice ovaj period hype je sve veci sto je sasvim logicno i cena ce 99% rasti. To lagano moze rasti do negde pred kraj i onda se kinez resi da sabotira malo i istovari brdo novcica i to je to. Cekamo da opet kupi i sledeci period od 14 dana.
Ja mislim da cemo vec za nedelju dana znati na cemu smo i ocekujem da segwit prodje bez problema ovog puta ali ja se spremam na najgore jer znam s kim imam posla.
Ako budu sabotirali ovo polupacu nesto sigurno. Nista ne moze da me iznervira kao lazljivi prevrtljivi kinez!

Znaci, treba nam 6048 blokova od 8064 u periodu od 14 dana. Ovaj period blokovi od 1185408 do 1193472.

Bas smrdi guma ali ajde...nadam se da nece biti neposteni :)

Hahaha Kinez neposten? Ma gde to ima? :S:
Videcemo. Neki ce se pojacavati, kupovace asice rukama i nogama da se brane. Ekipa za segwit je poprilicno nategnuta za sada. Videcemo dali ce biti promena.

U zadnjih 24h imamo samo 78%. To me pomalo brine, suvise smo blizu kriticne cifre a ima jos dosta do kraja perioda.

edit: LTC1BTC je trenutno jedini koji pojacava, svasta moze da se desi :(

Poslednja izmena:
a zasto se pojavila ekipa protiv segwita i koja je to uopste ekipa i zasto bi bili protiv segwita osim ako nisu napravili genericki rat da bi bio rat zbog manipulacije cenom?!

Ovo je mac sa dve ostrice, Jihan se 1000% bori protiv segwit-a

ako uspeju da blokiraju, LTC ide na UASF koji medju botcon-cima za BTC nema jos potrebnu vecinu ni odobrenje....... ako bude uspesan na LTC to je losa vest za jihan-a a ako segwit prodje sa minerima i cena LTC skoci 3x opet lose vast za istog

Ono što je sada činjenica, je da udeo ltc1btc raste i da segwit adoption opada, pa sam odlučio da dalji rasplet posmatram sa btc na ekranu umesto ltc. Što će naravno da znači da će sutra da bude 0.02 a ja ću ostati u btc, ali šta sad' :)

I ja cu verovatno da istovarim. Trenutno LTC1BTC raste velikom brzinom a ulupan udeo hash-a za segwit je pao na 76%.

Ja ostajem sa vecinom...mali deo koji ne zalim sam otresao

Nazad
Vrh Dno