Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa taj trenutak i ja cekam. Vidim da se bore zestoko ali kapiram da ce odustati u nekom trenutku kada budu nakupovali brdo novcica. Siguran sam da akumuliraju vec neko vreme.
Obarace cenu jos, to sam siguran, potrajace ovo jos bar 5 dana. Ako bude preokreta to ce uraditi u poslednjem trenutku.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Neeeeema sanse, smem da se kladim. Do popodne odosmo ispod 0.009 kao jutros.
Ja ne bih zurio sa ulaskom u sledecih par dana. Varirace sigurno jos, bice ok za trgovinu ali da se nadam da ce skociti "trajno" nisam poludeo.

Nikad ne reci nikad narocito sa kinezima koji traze da se vecina istrese + sto rade kontru od misljenja vecine. Rade PR i mere...eto videcemo. Ja isto ispadam sa malim delom ako ode gore brzo preko 1.02, tj.ako ne uspem da se vratim. Mislim da smo sutra na plus 1m. Svi pokazatelji su u korist antisegwita, desice se to da ce LTC1BTC pool samo preci na segwit, to je jedan od scenarija...evo zivi bili pa videli

Ma nije manipulacija da pratite BTC videli bi da se ovde vodi GLAVNA bitka oko kontrole i buducnosti istog!

Charlie Lee Retweeted
WhalePanda? @WhalePanda 3h3 hours ago
More
$LTC miners which were due to be shipped by @BITMAINtech between 15th & 20th April have been delayed because of a "firmware problem".

I to nam govori da nece vise biti minera za antisegwit nego ce frajer samo sebi da upali segwit majnere ili obrnuto....to je po meni manipulacija.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

I to nam govori da nece vise biti minera za antisegwit nego ce frajer samo sebi da upali segwit majnere ili obrnuto....to je po meni manipulacija.

pa tacno isti manipulise litecoin jer se u bitcoinu vodi borba oko developer-a... sad guraju extended block za koji su platili nekog da im sklepa na brzinu i ako isti proguraju to je centralizacija 100% jihan + placeni developer koji pravi bitcoin kako minerima odgovara

extended block je inace kontrola velicine bloka data minerima.......

naravno da su useri i berze kai i trziste protiv toga jer su videli da se fee moze manipulisat i nikom ne treba takav centralizovan bitcoin

Eto toogood, nemoj da nisam rekao da idemo ispod 0.009 popodne. Jeste sve to manipulisanje i ko koga zahebe ali sigurno ima jos koji dan fore pre nego sto eventualno krene gore usled neke vesti. Rekao sam ti da je prerano za ulazak i da ce padati. Moze to jos dosta da padne ako ovo potraje par dana. Sad moraju da se prate vesti i da se reaguje odmah ako bude necega.

sve ispod 900 jeste vec pad...ali znam da se odbijamo do sutra na 1m+ :)

edit: treba antpool prebaciti u segwit, on je kljucan igrac i f2pool da se pojaca sa ovim batchom sto nije isporucio i eto ga :)

Poslednja izmena:
Mislis da ce sve to sutra biti zavrseno? Nisam toliki optimista. Dobre stvari ne idu tako brzo nikada.

toogood to be true. :D

Sent from my ONE E1005 using Tapatalk

Jedino ako bude bas velik dump... ovako mrcvarice se danima

Pa toogood ili isnogood ne znam ali ide gore...ovaj pad je prisilan vidi se iz aviona.

Sila boga ne moli... ide ovo jos dole dosta.. ne bi potencirao koliko jer imam dole buy ali definitivno nece stati dok UASF ne stane na noge sto racunajte da nece biti ove a verovatno ni sledece nedelje

Inace Jihan se sprema za fork LTC:
Bitmain has bought litecoinunlimited.org

Poslednja izmena:
Pa toogood ili isnogood ne znam ali ide gore...ovaj pad je prisilan vidi se iz aviona.

Mislim da jako gresis. Ili si los izraz izabrao. Pad nije prisilan, pad je realan usled spleta okolnosti oko segwit-a.
Lako moze da se desi da jos u toku noci odemo jos dole do 820, eventualno sutra. Nemoj da te iznenadi. Cenu niko nije namerno gurnuo dole vec su ljudi koji su ulozili izasli na vreme jer segwit ne prolazi. Da, to ce lagano preko 100 ponovo aaaali kad bude bulo makar neke vesti za segwit ili da hash poraste ponovo na +75%. Do tada nemoj misliti da ce neko gruvati cenu bzvz i bacati lovu. Mene cudi i dalje da nije palo mnogo vise. Ali lagani pad se nece zaustaviti bez dobre vesti. My 2 cents. Bem li ga, danima pogadjam sve. Tj. nije to pogadjanje, berzu nisam ni gledao, samo sam analizirao informacije vezane za segwit i po tome sam odredjivao i gde ce ici i koliko ce padati. To je sada najjaci faktor koji utice na cenu, moj savet je da samo to i gledas. Ja jos uvek necu kupovati, rano je. Moze jos dosta pasti cena.

Saj prerealan si i zaboravljas da smo u kriptosvetu gde se sve moze desiti bez narocitog razloga...ja navijam za skok naravno i desice se. Juce sam rekao dan dva...cekajmo jos sutra i priznajem poraz ili izjavljujem pobedu. Mislim i meni pad odgovara jer cu se malo uplusati. Cena ltc ima veze sa sa pricom oko njega ali znaj da se i to moze promeniti.

Cena LTC ce ici gore kad bude naznake da LTC UASF bedi...a jihan iako nema podrsku ima tonu BTC da manipulise, jer njegov interes je 10x veci od samog LTC-a

Sada cu jedan checkpoint da napravim 924997 u odnosu na danasnju 860k, dakle bez razloga velikog ili da ne kazem manipulativnog razloga odosmo gore...kontra razuma :)

sve ima razlog, prohashing je pitao svoje minere da svu snagu sa scrypt shit coina preusmere na LTC...... masa se napalila

pa sam im posle rekao da prohashing nema vise od ~60Ghs i nije mi jasno zasto FUD

vidim smanjuje se hash na LTC1BTC a raste malo na F2POOL, ko zna sta ce se desiti ovde sve

varijacija, pool i dalje ima 3695 minera i ne smanjuje se... cak se ant pool malo pojacao

Saj prerealan si i zaboravljas da smo u kriptosvetu gde se sve moze desiti bez narocitog razloga...ja navijam za skok naravno i desice se. Juce sam rekao dan dva...cekajmo jos sutra i priznajem poraz ili izjavljujem pobedu. Mislim i meni pad odgovara jer cu se malo uplusati. Cena ltc ima veze sa sa pricom oko njega ali znaj da se i to moze promeniti.

Nista se ne desava bez razloga, ne zavaraj se. To sto ti i ja ne znamo za razloge je nas problem. Opusti se, ne takmicimo se pa da priznajes poraz i sl. Meni je uvek bitno da cujem ljude koji imaju drugacije misljenje od mene, da bih sebe i svoje misljenje mogao da preispitam. Osim ako neko ne dobije neke insajderske informacije i krene da kupuje kao lud cena nema razloga da skace nesto posebno.
Sta znaci biti prerealan? :d
Dali sam prerealan jer stitim svoju investiciju tako sto analiziram desavanja umesto sto se uzdam u visu silu? Ne. Realan sam. Trenutno cena nema razloga da skace. Segwit je otisao ispod 74% i padace ukoliko se nesto ne promeni jer je ukupna snaga samo oko 65%. Racunaj u najavi da ce ovaj period propasti ukoliko se ne desi neko cudo. Ja se u cuda nedu uzdati. Ovoga puta ne zelim ni kao ti da se kockam, tipujem da ce da skoci pa ako prodje prodje. To ti bukvalno sada radis. Nije lose nekada kada se kladis protiv svih ali kvota ti je bas ocajna, ako me kapiras ;)
Vec sam rekao, mislim da imamo jos par dana lagano pre neke prave vesti ili moguceg skoka ali otom potom. To moze da bude a i ne mora da znaci. A i to sto je skocilo malo, mozes reci i da je korekcija posto je danas poprilicno dosta pala cena. Ja i dalje ocekujem da pada polako. Videcemo. Ako uspe da odrzi ovaj nivo na konju smo ;)

Ma znam da se ne takmicimo ali malo dinamike da uvedem, da ne mislimo svi isto...slazem se sa tobom i ne zelim da uticem na nicije misljenje. Vise pisem zbog zelje za skokom i nekim iskustvom kontre od vecine. Ne mislim da ce cudo biti ali da ce se kretati gore dole je neminovno. Ltc je shitina zbog centralizacije i to veca od mnogih drugih coina ali ipak je 2.pa ima svoju ciljnu grupu. Nadam se da necemo opet na 3$ :)

ja sam prodao stek za m00n cenu da sortujem, zato i raste, poraso 1$ od tad

Evo ga, vec je otisla cena dole. Kazem vam, nema apsolutno nijednog razloga da skace. Ici ce jos dole. Nesicu, samo strpljivo ;)
Cekajte samo da optimisti skontaju da ovaj period puca i da nema nista od toga. Ta nada da ce sve biti ok ne traje dugo u ovom svetu. Obicno jako brzo popijes par samara koji te vrate u realnost.

cena stoji jer se ceka i coinbase, mada sam ja 98% siguran da ce coinbase biti tempiran sa segwit-om

Prema TA lomi se u naradnih par dana da li cemo gore ili dole..ja sam sad samo 30% u LTC da ga ispostujem, ostatak sam prodao preko 0.009. Sumnjam da ce segwit da aktiviraju preko rudara. Ne deluje previse optimisticno, ipak su politika, Roger Ver i onaj kinez smrda jaki. Jedino UASF moze da odradi posao.

Pogledajte prilog 227117

Vrh Dno