Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Kako cete sve pozaboravljati ovo kada budemo na 30-40$ :) naravno do tog momenta mora da se odpetlja ova manipulativna PR ideja sa LTCom i BTCom. Sada vec mirise na pad @Saj...mislim sada ga lepo cekam na ispod 800 :)

ne zelim da razgaljujem pricu ali sve je ovo isti tim koji se dogovorio igre loseg i dobrog policajca :)

Da je BTC prihvacen kao novac i da se masovno koristi daleko da bi moglo doci do ovoga. Zamislite situaciju da je neki ruski tajkun, ili kolumbijski vodja kartela, ili bilo ko od mocnih ljudi tog kalibra nesto prodao za BTC a da se pojavi Jihan ili Lee ili bilo ko da rusi cenu nekim razglabanjima...I da mu iz mesta umanji kapital smanjenjem cene BTC-a...Mislim da bi vrlo brzo hostovao par asica u svom rektumu, sa kolumbijskom kravatom, privezan za neko drvo...

Rusi nemaju tajkune, oni imaju oligarhe. Oni su vec neki drugi nivo.
@toogood Tek sada ti mirise na pad? :D Gde sam ja gubio vreme danima? :d
Razvoj na LTC-u tek treba da krene, to ce pogurati cenu. Ali prvo segwit da prodje, tu je sad borba, tu je i zastoj.
Nikako ne treba dici ruke od LTC-a ali trenutno je ovakva situacija. Kad bude makar naznake da ce ova gungula ima resenje (citaj: krece uasf) cena ce krenuti na gore.
Do tada ja cekam na ponovni ulazak. Ko nije ni izasao neka iskulira do daljeg, sve ce to da se vrati gore.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja sam vec rekao da bi se UASF pogurao mora postojati ralzog, bez besnih usera, "velik pad" cene, itd... pa se iz toga moglo zakljuciti da litecoin fondacije gde sad ulaze i odredjeni veci investitoi i mineri imaju itekako razlog da dumpuju cenu....... naravno da to nece biti ocigledno i javno :)

Ko se ukracao, ukrcao se...voz nastavlja dalje :) Skidam kapu svima, koji godinama biku biju sa ovim vetrenjacama :)

Koji traderi da ne prepoznaju dead cat bounce i bull trap :d

jos ne idemo gore ozbiljno, kada krenemo videcemo dildo da svima bude kasno :)

Ma to je nista, 2 nedelje prolete dok trepnemo. Samo treba ubosti neku voznju do tada. Ja planiram da uhvatim neki dobar crveni dildo pa da uletim za korekciju. Danas nisam bio tu da istrgujem na brzaka, sutra cu malo vise da se posvetim, trening, berza, trening, berza. Samo da ne bude smor.

Kako je krenulo dole, vec sutra moze da sidje na target cenu koju sam prvo gadjao za sledeci ulaz 0.00777, samo sto nisam siguran da li je to pametan momenat...

Daleko je tripple 7 jos uvek.

Ako se vec neckas da li da uletis i strah te je, onda postavi vise ordera.

Recimo od 790 do 750, pa koji ti prodje-prodje. Kasnije se dopunis ako dobijemo green light za gore i to je to. Ne mozes bas ocekivati da ces ubosti najnizu cenu u satosi.

Ne ocekujem da ubodem u satosi, naravno. To mi se omaklo samo jednom do sada.

Probacu to sa vise ordera. Hvala na sugestiji.

Kakve su tvoje prognoze i analize, ako ih imas trenutno?

Ja sam dosta rasprodao na 0.01+, prosto sam osecao da ce objaviti losu vest, i to se i desilo. Imam i short otvoren na 0.00925, tu ga oko 0.008 zatvaram.

Znas kako, ja ovo pricam vec neko vreme ali nece ljudi da slusaju. Nikada litecoin pump nije bio eksplozivan i brz (kao recimo ETH i DASH zadnjih mesec dana, gde svaki dan skoci po 20-30%), uvek se to odvijalo polako i na kasicicu, sa naglim padovima kako bi se otarasili bespotrebnih pijavica.

Ovde se to savrseno vidi jer tacno tempiraju vesti kako im odgovara i na osnovu njih cenu obradjuju kao da je od gline.

Ja ocekujem da cemo peak videti krajem maja/pocetkom juna, do tada talasi, recimo u opsegu 0.007 do 0.012.

Ovo za segwit, UASF i te pi3darije, mene to ne zanima, niti sâm litecoin, niti njegov raspali tim, niti rad na istom. Samo gledam cenu i priliku da pobegnem iz shitine i udjem u neku drugu shitinu.

Za sada stojimo u mestu, cekamo rasplet situacije. Kad krene najava da je UASF spreman ili ako se hash opet popne na 75% ili vise za segwit krenucemo gore. Ja jos ne postavljam ordere, cekam mudro, samo posmatram dok lagano pada.

Ja sam dosta rasprodao na 0.01+, prosto sam osecao da ce objaviti losu vest, i to se i desilo. Imam i short otvoren na 0.00925, tu ga oko 0.008 zatvaram.

Znas kako, ja ovo pricam vec neko vreme ali nece ljudi da slusaju. Nikada litecoin pump nije bio eksplozivan i brz (kao recimo ETH i DASH zadnjih mesec dana, gde svaki dan skoci po 20-30%), uvek se to odvijalo polako i na kasicicu, sa naglim padovima kako bi se otarasili bespotrebnih pijavica.

Ovde se to savrseno vidi jer tacno tempiraju vesti kako im odgovara i na osnovu njih cenu obradjuju kao da je od gline.

Ja ocekujem da cemo peak videti krajem maja/pocetkom juna, do tada talasi, recimo u opsegu 0.007 do 0.012.

Ovo za segwit, UASF i te pi3darije, mene to ne zanima, niti sâm litecoin, niti njegov raspali tim, niti rad na istom. Samo gledam cenu i priliku da pobegnem iz shitine i udjem u neku drugu shitinu.

Za lagani pump se slazem i toga smo se nagledali.

Ovo za maj/jun bi moglo biti interesantno. Hvala.

Maj je meni interesantan, do tada bi trebao da se resi ovaj problem oko segwita. Lagani rast je i najbolji rast. Lepsi period za LTC tek krece. Bice to jako dobar konj za kladjenje u narednom periodu. Verovatno i na malo duze staze ;)

@La.Prestige
Nemas pojma koliko gresis, ali bas zato ste ne pratis moze da te u.... i da se pozitivno istreses, tacno da ima manipulacija, ali sve sto se desava sa cenom je itekako krucialno i realno a ne neka izmisljotina par ljudi

Ali mi je vec dosta vas koji ne verujete u nista a godinama zivite na vremenu gde se radja CRYPTO :d

Zeks..verovanje u neki novcic ti je recept da puknes na berzi. Covek uleteo 40-50 btc-a napravio x2-3..pa sta mu vise treba? Posle i da skoci x10 svejedno je sasvim pristojno zaradio. Lako je onome ko udje sa $50-100-1000 dolara pa da ceka x10 i da veruje u novcic. Na kraju krajeva i da skoci x10, otvoris short i zaradjujes u kontra smeru.

Da sto se tice trgovine

Ali ja crypto generalno gledam veoma ozbiljno, to sto ima 98% scamova to je druga stvar,....... za mene je dosta toga neminovno i vise ni ne pokusavam nekog da ubedim da ulaze u scam..... slobodno ali me jedino nece zaustaviti da pricam o tome

@La.Prestige
Nemas pojma koliko gresis, ali bas zato ste ne pratis moze da te u.... i da se pozitivno istreses, tacno da ima manipulacija, ali sve sto se desava sa cenom je itekako krucialno i realno a ne neka izmisljotina par ljudi

Ali mi je vec dosta vas koji ne verujete u nista a godinama zivite na vremenu gde se radja CRYPTO :d

To da li gresim ili ne, cemo videti uskoro. Ako gresim, bice mi drago zbog vas koji cete se u$rati od kesa. Ne zezam se.

Svoju investiciju gledam maksimalno da zastitim, zato i trgujem na dnevnom nivou. Smanjim ulazak i manje glavobolje.

Nisam rekao da ne pratim situaciju. Pratim itekako, i forume i twitove i blogove, sve sto ima veze sa LTC cenom i mangupima koji su ukljuceni u pricu. Ali ti kazem da me novcic, njegov razvoj i njegov tim ne zanimaju, bezim iz njega cim prodje pump. Razmatracu ga sledeci put tek tamo pred polovljenje '19-te. Dovoljno dugo ga pratim pa ga mogu oceniti jel vredi cemu ili ne.

Poslednja izmena:
Pa tu si u pravu, jedino problem bitcoin-a dize cenu LTC, ako se kockice poklope moze da bude daleko vise od onog sto ocekujes, ne zato sto je LTC super vec zato sto trenutno u ovoj situaciji sluzi necemu barem jedno vreme, daj je to vise politika, jeste i ona je mozda danas vaznije od inovacija i razvoja

Komicno je kako poolovi signalizuju segwit, pre svega mislim na kolicinu majnera na f2pool i ltc1btc koji se naizmenicno smanjuju i povecavaju. LJudi, ne treba puno filozofirati LTC ide gore to svi znamo ako imate BTC ulaz ako ne gledajte...ja sam usao opet i imam pozicija do 800k i nesto malo ispod...pa eto :)

A koliko si usao? Pre ili posto je vec malo skocilo? Skok je reakcija na povecanje hash-a za segwit. Video sam nocas da skace sa 63 na 66% ali sam otisao da spavam. Sada je 70%.
To je naravno premalo. Ako segwit treba da prodje mora da se nabije minimalno 79-80% hash-a i da se drzi do kraja perioda. Tako da je taj mali skok mozda i besmislen ako ne uskoci jos brdo masina.

Skocice segwit usao sam na 845 sa 7 btca..imam jos dve pozicije na 810 i 780

LTC.top poceo segwit da signaliriza... o_O

2017-04-20 12:49 1189287 LTC.top ✓ ✓ ✓ 102267 3 1 kB

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno