Pa cista manipulacija cene za 2 dana max idemo ponovo gore
Pa cista manipulacija cene za 2 dana max idemo ponovo gore
A sta mislite da veliki stvaraju sliku onakvu kakvu zele da mi mali vidimo... Da je sve mozda kontra od onoga kako se predstavlja xD Moj izopaceni um, uvek gleda na neku vrstu zaverehehehehe
Ne mozes da kazes da nisam najavionadam se da nisi u pravu za cenu...ja gledam grafik i deluje mi da idemo dole ali do 980 necemo vise sutra mislim da se vidimo na 1m opet
Ma kakva stabilizacija. Ima da luduje non stop. Samo se plasim da bas ne ode previse nisko jer je LTC1BTC utrostrucio snagu. Ne znam odakle vade uredjaje vise, diff ide u nebo. To je mozda i jedina stvar koja drzi cenu koliko toliko.Ja ocekujem da se cena nece stabilizovat u sledecih 24h...
Malo da objasnim sta bis e desilo da berze prihate UASF:
tada bi mineri koji su na UASF segwitu normalno kopali i njihovi blokovi bi berze prihvatale
dok bi ono sto kopaju non UASF mineri bilo blokirano od strane berzi, tako da svoje nove blokove ne bi mogli da posalju na berzu uopste
Pogledajte prilog 227066
5% cega?
Potcenjujes Kinezle, alavost berzi i uopste ljude koji su jako korumpirani. Kazem ti da nece to bas tako miroljubivo proci. Segwit ce se desiti na kraju nekako samo cemo videti kolika ce steta biti i na cijim ledjima ce se slomiti. Meni se cini da idemo ispod 0.009 sutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari