Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ok, analiza je ovakva: LTC1BTC je danas pojacao 50%. Trenutni hash koji segwit ima je samo 72%. Ako ostane ovako za 11 dana smo sigurno ispod 75% tako da segwit ne prolazi. Nisam izasao sa kompletnom kolicinom, samo sa onim na poloniex-u ali skoro sigurno cemo videti da cena rokne dole istog momenta kada ljudi pocnu da shvataju da ovo nece proci. Danas kada sam se probudio nisam ocekivao bas ovakav razvoj situacije ali sta da radimo. izgleda da cemo morati da cekamo UASF.
Sada se razmisljam da istovarim i ono sto imam ostalo jer lako moze da zglajzne cena ispod 0.009.

mislim da panicis previse...mislim da trebas sutra razmisljati hladne glave sta dalje...sve se moze sutra ili za 5 dana okrenuti u korist segwita jer nekolicina njih manipulise majningom...bukvalno se javio novi trend sa pojavom segwit koda, a to je da se centralizovano manipulise sa cenom od strane majninga. Dakle ovo pokazuje lose strane centralizacije u ovom svetu i nadam se da ce to biti skola za developere LTCa

Mislim da ne panicim uopste, realan sam. Videces nocas gde ce cena otici. Onaj kinez samo dovlaci snagu od negde. Ako se trend ovako nastavi za par sati ce duplirati snagu koji je jutros imao.
Sto se segwita tice on ce se desiti milom ili silom. Na zalost dok kinezi ne pokupuju brdo novcica nece to bas tako lako ici. Ja ocekujem da se i ovi u nekom trenutku predomisle ali je jos, prerano je. Do UASF-a ima vremena.

nadam se da nisi u pravu za cenu...ja gledam grafik i deluje mi da idemo dole ali do 980 necemo vise sutra mislim da se vidimo na 1m opet

Mozemo samo da se nadamo da nisam upravu ali na zalost razum kaze da ce se to desiti. Zelim i ja da bude kontra ali nisam previse optimistican. Izasao sam sa 2/5 novcica, 3/5 stoje i dalje ali trebao sam i to uvaljati. 100% sam bio siguran. Cudi me da cena ne pada brze.

Cena je odgovor popularnosti segwit i koliko ga CORE tim zeli u top alt coinu!

Inace UASF nikako nece biti lak poduhvat ali ako se desi, ide cena 50+, pre toga ce f2pool i jihan 100% pokusat da uniste UASF!

Za segwit ne znam to sam vec rekao zavisi od plana jednog coveka ...

Pa cista manipulacija cene za 2 dana max idemo ponovo gore

Pa ne mozes znati end game, kineza danas nikako :)

Jihan ima sve adute da naskodi max, pitanje je samo da li ce onaj ludak f2pool sabotirat pokusaj UASF... na onsovu toga ce i jihan odlucit da li ce pustit da mineri proguraju ili blokiraju segwit

Charlie Lee ??:
Jiang Zhuo'er is the owner of LTC1BTC and BTC.top. That's fact. So we can safely assume that LTC.top is his also. I've heard from multiple sources that Jiang wants to support SegWit but his hands are tied and he has to object Jihan. So my guess is that Jihan is just using those 2 pools to making it not obvious that he's blocking SegWit on Litecoin

Igraju se spijuna...bas su super

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Charlie Lee?Verified account
@SatoshiLite

Following
More
The correlation of Litecoin SegWit signaling with the price of LTC is as clear as day. System is seriously broken if miners are not greedy.

Charlie Lee?Verified account
@SatoshiLite

Following
More
Miners blocking progress on Litecoin for reasons external to Litecoin is an attack on Litecoin. Everyone I've talked to is fed up of this.

A sta mislite da veliki stvaraju sliku onakvu kakvu zele da mi mali vidimo... Da je sve mozda kontra od onoga kako se predstavlja xD Moj izopaceni um, uvek gleda na neku vrstu zavere :D hehehehe

Charlie Lee ??
> https://twitter.com/SatoshiLite/status/854102403477413889
I guess we will eventually UASF. but id still wait for this activation period to end. Everybody is fed up with their greed on pumping and dumping. However we are still 76% overall. If it drops below this line at latest this sunday. Then i guess we should all get ready for UASF. Unfortunately... Unfortunately because of a power greed assface, we will have to take the joker card and show him that everyone matters... Not just himself.. Good work man. You gave it your best. Respect for that.:+1:??

A sta mislite da veliki stvaraju sliku onakvu kakvu zele da mi mali vidimo... Da je sve mozda kontra od onoga kako se predstavlja xD Moj izopaceni um, uvek gleda na neku vrstu zavere :D hehehehe

Ne....

Molim za pomoc. Pokusao je drugar da mi prebaci 2 ltc sa svog naloga na polinexu na moj poloniex, ali jos uvek nista nije stiglo. Da li to uopste tako moze, on je isao na withdraw i dao moj deposit code za LTC. Ili uopste ne moze da se vrsi transakcija izmedju poloniex naloga.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

To je do tebe......

Inace sto se tice cene, svima koji podrzavaju i guraju UASF odgovara sto veci pad jer se za argumente poteze cena... cak i litecoin asocijalcija sad dumpuje maximalno...... to je nesto sto sam uvatio izmedju redova :)

Dokupio sam LTC na 922000, pre sat vremena sada neka cena ide gore...
Ovo sto imam LTC ne prodajem, samo kada padne cena mogu da dokupim i kada ode gore da prodam, evidentno je da je cena u direktnoj korekaciji za procentom za segwit, i to je poluga za manipulaciju.

Poslednja izmena:
Ja ocekujem da se cena nece stabilizovat u sledecih 24h...

nadam se da nisi u pravu za cenu...ja gledam grafik i deluje mi da idemo dole ali do 980 necemo vise sutra mislim da se vidimo na 1m opet
Ne mozes da kazes da nisam najavio ;)

Ja ocekujem da se cena nece stabilizovat u sledecih 24h...
Ma kakva stabilizacija. Ima da luduje non stop. Samo se plasim da bas ne ode previse nisko jer je LTC1BTC utrostrucio snagu. Ne znam odakle vade uredjaje vise, diff ide u nebo. To je mozda i jedina stvar koja drzi cenu koliko toliko.

Ja se samo nadam da ce krenuti UASF sto pre. Ja se plasim da mozda vec za dan dva necemo imati ni 50% i da ce cena otici ispod 0.006.

Poslednja izmena:
f2pool jako lako moze povuci segwit ali UASF moze proci i sa 30% ali ce biti klimavo.......

cak i bitcoin moze proci sa 30% minera +UASF ali to niko ne sme da rizikuje

evo ga :
Wang Chun? @f2pool_wangchun 37m37 minutes ago
More
Wang Chun Retweeted Charlie Lee
Developers' laziness is a bigger attack on Litecoin. Stop bashing miners and you'll enjoy better later years. ??????

Poslednja izmena:
Malo da objasnim sta bis e desilo da berze prihate UASF:

tada bi mineri koji su na UASF segwitu normalno kopali i njihovi blokovi bi berze prihvatale

dok bi ono sto kopaju non UASF mineri bilo blokirano od strane berzi, tako da svoje nove blokove ne bi mogli da posalju na berzu uopste

Pogledajte prilog 227066

Poslednja izmena:
Ja ove oscilacije cene LTC tumacim kao oscilacije na uzlaznoj putanji, i ne ocekujem tako jak pad na 0.006.

Malo da objasnim sta bis e desilo da berze prihate UASF:

tada bi mineri koji su na UASF segwitu normalno kopali i njihovi blokovi bi berze prihvatale

dok bi ono sto kopaju non UASF mineri bilo blokirano od strane berzi, tako da svoje nove blokove ne bi mogli da posalju na berzu uopste

Pogledajte prilog 227066

Ne verujem da bi UASF prosao tako miroljubivo, u fazonu nase ce da se prihvati a vase nista nece. Mada to je mozda super nacin da se nateraju kinezi da forkuju novcic (ako umeju) i da se desi novi eth etc. Zli kinezi (nazvacu ih KineZli) neka naprave ltcc. Poloniex ce sigurno to pre prihvatiti jer bi imao 2 novcica sa jako velikim prometom u svoj frci i panici, duplu proviziju.

5% cega?
Potcenjujes Kinezle, alavost berzi i uopste ljude koji su jako korumpirani. Kazem ti da nece to bas tako miroljubivo proci. Segwit ce se desiti na kraju nekako samo cemo videti kolika ce steta biti i na cijim ledjima ce se slomiti. Meni se cini da idemo ispod 0.009 sutra.

5% cega?
Potcenjujes Kinezle, alavost berzi i uopste ljude koji su jako korumpirani. Kazem ti da nece to bas tako miroljubivo proci. Segwit ce se desiti na kraju nekako samo cemo videti kolika ce steta biti i na cijim ledjima ce se slomiti. Meni se cini da idemo ispod 0.009 sutra.

Mislim na jihan LTC ako nastane da nece imat ni 5% od LTC-a

@saj

Nije veliki pad 900k iako jeste pad...i dalje sam ubedjen da je super-manipulativan

@zeljko

Tresla se gora rodio se segwit :)

Poslednja izmena:
Kakva manipulacija, od pocetka se znalo da ce Jihan blokirat segwit... ostaje jedino pitanje koliko se plasi UASF-a ali ako mu onaj konj f2pool pomaze ice oni glavom o zid

Pa upravo je to manipulacija...za 5 dana ce promeniti misljenje

Koliko vidi f2pool daje gas

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno