Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ja jos prekljuce zatvorio short.

Tek sada otvaram long. U Maju ocekujem zanimljivosti.

pa da rekao sam cik cak manipulacija...ljudi smesni i naivni...samo kupovati bice ovde drmanja videcete jos jer nas je puno uslo u sve ovo, mislim na kupce uopste. Samo strpljivo

Popularnost litecoin je naglo skocila medju zagrizenim bitcoinovcima, vide ga kao neko ko sme da se bori protiv centralizacije.......
budite sigurno da svi oni na obe strane gledaju sta ce se desit....

Ja sam siguran da ce ltc gore a za drugo ne znam jer nema logike da se jedan konj buni za nesto sto on nema interes...moze jedino da nas iscima do neke cene i onda otrese na 1$ tu treba biti pametan

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Spremaju client 14 sa UASF, obavestavaju menajcnice, verujem da ce se cekat neki datum za javnu objavu, ipak se to radi koordinirano

ni tamo ni vamo sto bi reklo...tu je a nije tu, a i ako je tu onda nema nista od njega :)

nit smrdi nit mirise

Niko ne komentariše,
Last 24 hours: 73.5%
out of 596 blocks

negde od 7:45h cena skače (prespavao kao i uvek), šta raditi, aaaa. Ja sam sa 50% BTC-a ušao na 0.0970 pa valjda dokači tih 75%

Pa sad BW signalira, nocas je bilo izvestaja da je pod DDOS, danas kazu da su svi anti segwit pool po ddosom mada je jihan danas se zahvalio Lee jer je ovaj twitow-ao da slobodno kupuju LTC minere od njega, kao svi su prodani danas...

E sad isto ako zeli moze i dalje zaustaviti segwit tako sto ce HW ubaciti na vsoje poolove... mada realno bas i nema smisla jer ce se i dalje ici na UASF

Ne znam da li ima smisla, ali čini se da bi dosta njih koji ne prate dešavanja (kao ja npr) kada se pređe 75% krenulo da kupuje, pa kao možda prilika da se iskoristi euforija :/

prelazi 75, pa skok cene, pa ce opet da se izmisle neki napadi, neke gluposti, neko ce da twituje, pa ce pad... pa ce za neko vreme opet da se predje 75 posto,pa ce skok... i sve tako dok mi majmuni pratimo,a ti sto su kao u konfliktu se razbise od para :D
steta pa ne znam da iskoristim kako treba... :D

A *** kad nikad ne znas sta ce kinezi da izmisle novo, uvek neke prevare smisljaju. Dobro je, jako smo blizu 75%. UASF uvek treba da bude opcija. Ako se ne ide na UASF neki kinez ce se svaki put predomisljati kao. Treba im izbiti te adute iz ruku i oduzeti im mogucnost da sabotiraju opet.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nastavljamo odakle smo stali.

Kazem vam, nista zurba i nista panika. Dobili smo unapred najavu da je pump krenuo, kod LTC-a je to jedino bitno.

Onaj ko je pomislio na 0.008 i ispod, da je kraj, taj je totalni n00b i treba jos da uci/posmatra berzu.

Oni koji pitaju dokle moze doci, neka sami odrede u glavi cifru za izlaz ili neka izlaze stepenasto.

Ja imam jaku kolicinu i ne volim da idem na rizik. Otplata ulozenog mi je sada na ~0.0115 i tu izlazim sa ~30%. Ostalih 70% cu rasporediti verovatno od 0.015 do 0.03 pa sta prodje-prodje.

Vise nade ulivam u shortu kad dodje (ako dodje)do 0.025-0.03. Tada cu ga shortovati za sve pare.

Da, idemo dalje do 1.5m satoshija, prvi checkpoint, pa ce onda da padne ispod 75% segwit, da jos malo manipulisu sa cenom....

Ovo samo čeka novi datum da se lansira.... tih 0.015 će brzo doći...
Nego, ne zaboravite da treba 2 nedelje (14 dana) da se segwit prihvati (iznad 75%) a onda još 2 nedelje (još 14 dana) da preostali pool-ovi prihvate pa tek onda implementacija....
Znači mesec dana u najboljem slučaju...mnogo je to vremena i prostora za manipulaciju sa cenom....srećno trgovanje :)

Bojim se da ce ovaj pamp trajati vise od mesec dana, mozda dva ili vise :)

Ovde je najbolje biti jedan od ovih čiji tvitovi utiču na cenu. Pratio sam malo, evo 30 sekundi nakon što ovaj Lee napiše nešto pozitivno krenu da kupuju :)

75.2% je signalizovano e sada ce krenuti spektakl manipulacija, cene i drzte gace i carape zajedno :)

Sve samo zavisi od jihan-a i nikog vise, majneri ga slusaju delimicno... on sam moze stopirat segwit ako zeli jer ima u prozivodnji masu asic-a koji cekaju kupce

Dosta je da pogledate BU i r/btc koji su to trolovi bez mozga, strasno, nema sanse da rade zabadava........

Nazad
Vrh Dno