Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pre ce da ode na 100 nego na 1 [emoji14]
Mozemo da se kladimo u 100 LTC-a :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

meni se ovo ne svidja uopste... strpljiv jesam, ali nekako mi se cini kao da vise niko nije zainteresovan...

Nije to fer. On ako izgubi mora da plati 10K $ a ti samo 100$

:)
Ako sad kupi bice mu 10x jeftinije :d BTW, ako ode na 100$ svi smo dobili, ako ode na 1$ svi smo izgubili, sve ostalo je nebitno.

I meni pocinje da se ne svidja ovo. Sada vec nailazimo na ozbiljan otpor. Izgleda da ce biti borba da to odradi na onaj drugi nacin, sa 50%.

Ako sad kupi bice mu 10x jeftinije :d BTW, ako ode na 100$ svi smo dobili, ako ode na 1$ svi smo izgubili, sve ostalo je nebitno.

I meni pocinje da se ne svidja ovo. Sada vec nailazimo na ozbiljan otpor. Izgleda da ce biti borba da to odradi na onaj drugi nacin, sa 50%.

Kako mozes da izgubis ako ode na 1$? Opet torbarski razmisljas...Tako se ne radi, short-long stalno. A to cekam i uzivam i bicu bogat se obicno desi drugima...

Kako mozes da izgubis ako ode na 1$? Opet torbarski razmisljas...Tako se ne radi, short-long stalno. A to cekam i uzivam i bicu bogat se obicno desi drugima...

Da sam samo cuvao ono sto sam imao bio bih bezobrazno bogat. I dalje imam problem sto ne mogu da visim na berzi i pratim, nemam kada da reagujem. Da sam bez posla i da blejim kuci bilo bi mi 5x bolje sigurno.

Da sam samo cuvao ono sto sam imao bio bih bezobrazno bogat. I dalje imam problem sto ne mogu da visim na berzi i pratim, nemam kada da reagujem. Da sam bez posla i da blejim kuci bilo bi mi 5x bolje sigurno.

Pa to si i radio. Imao si LTC i nisi izasao na 48, dakle cuvao si...Ne bi bio bezobrazno bogat, mozda bi imao vise LTC-a, pogotovo da te nisu ojadili, ali je to daleko od bogatog s obzirom na to da je danas cena x5 manja a najveca u poslednjih par godina. Jedino si se zeznuo sa DASH-om, kao i vecina nas ovde, a najvise si ga hvalio i verovao u njega.

Poslednja izmena:
Nema vise zida... Kako se neko sprda i manipulise...
Treba biti korak ispred ali budi ti sad pametan xD :)

Jel bio sell ili buy wall? Nisam pratio...

Edit

Trebalo bi forkovati ovo ***** od ltc i prebaciti na gpu majning i uvesti segwit odma a nek ovi konji sami kopaju onda ovaj shit

Poslednja izmena:
Jel bio sell ili buy wall? Nisam pratio...

Edit

Trebalo bi forkovati ovo ***** od ltc i prebaciti na gpu majning i uvesti segwit odma a nek ovi konji sami kopaju onda ovaj shit

Tako je to kad zapadni svet gleda nezainteresovano prema kriptovalutama a copycat nacija razvija infrastrukturu...

Ma znaju i oni valjda da dugorocno to ne moze tako implodirace na srednje staze kamoli na duge. Ovo je sve manipulacija ispada opet da se istresu sitni i da mogu da ga dignu na 100$.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Samo logiku palim u svoj ovoj zizi informacija...svodi se na cik cak cimanje da bi se talasalo. Jer nas je dosta uslo u ltc i oni to znaju na distribuciji. Poenta nema smisla jer po tome njih par ako kopa ltc je pukotina.

Ajd objasni nam zasto je Segwit toliko los za velike kopace i sta to oni njime gube? Apsolutno mi je nejasan taj momenat.

segwit ce kad se ubaci LN dozvoliti offchain transakcije koje ce biti veoma povoljne, i koje mislim da nejdu sve mineru (ili se varam)
tako da mineri strahuju da ce traznja za onchan klasicnim transakcijama opasti jer ce velike berze, marketi koristiti LN dok ce ostali i dalje zavisit od klasicnih transakcija, generalo ti za LN transakciju moras platiti jednu onchain transakciju na koju su nakacene xxxx LN transakcija

Ono sto minerima odgovara je
1. je da se ne RADI NISTA da oni ucenjuju sa 6 transakcija po sekundi i povecavaju fee
2. dozvole delimicno povecanja bloka gde bi sve transkacije opet zavisile od njih samih

segwit ce kad se ubaci LN dozvoliti offchain transakcije koje ce biti veoma povoljne, i koje mislim da nejdu sve mineru (ili se varam)
tako da mineri strahuju da ce traznja za onchan klasicnim transakcijama opasti jer ce velike berze, marketi koristiti LN dok ce ostali i dalje zavisit od klasicnih transakcija, generalo ti za LN transakciju moras platiti jednu onchain transakciju na koju su nakacene xxxx LN transakcija

Ono sto minerima odgovara je
1. je da se ne RADI NISTA da oni ucenjuju sa 6 transakcija po sekundi i povecavaju fee
2. dozvole delimicno povecanja bloka gde bi sve transkacije opet zavisile od njih samih

Nisam siguran da Segwit ima veze sa tim (LightingNetwork), ali dobro. Mislim da njih brine bilo kakva promena, jer Segwit moze biti samo probni balon za neke mnogo drasticnije izmene...Iskreno nisam video nigde ozbiljnije objasnjenje sta zapravo Segwit donosi sem odbrane od maleware transakcija...

Nisam siguran da Segwit ima veze sa tim (LightingNetwork), ali dobro. Mislim da njih brine bilo kakva promena, jer Segwit moze biti samo probni balon za neke mnogo drasticnije izmene...Iskreno nisam video nigde ozbiljnije objasnjenje sta zapravo Segwit donosi sem odbrane od maleware transakcija...

Tacno, ali LN zahteva segwit jer taj patch protiv duplih transakcija koji bas omogucava rad LN-a
LN je nemoguce implementirat na sadasnji code, to je i ralzog blokoranja segwit-a jer se djubrad plase novih stvari

Poslednja izmena:
Ma znaju i oni valjda da dugorocno to ne moze tako implodirace na srednje staze kamoli na duge. Ovo je sve manipulacija ispada opet da se istresu sitni i da mogu da ga dignu na 100$.

Neverovatno.... kolega, ti kao da "čeprkaš" po mojoj glavi i pišeš ono što ja pomislim (doduše razlika je u cifri, umesto 100$ mislio sam na ~45$ ) :eyebrows:

edit:
ili sam nesvesno postao jedan od "teoretičara zavere" :d

Poslednja izmena:
Tesko da je zavera, Jihad na BTC ima ulozenih lupam sad 300 milina $ u HW, mislite da bi on zrvovao svoju borbu za LTC pump?

pre bi rekao da se P/D vec odigrao sa 4 na 12$ i da zuta bagra vec trlja ruke

Tesko da je zavera, Jihad na BTC ima ulozenih lupam sad 300 milina $ u HW, mislite da bi on zrvovao svoju borbu za LTC pump?

pre bi rekao da se P/D vec odigrao sa 4 na 12$ i da zuta bagra vec trlja ruke

Ma kakvi...Idemo na 100 :):-devil-:

A sad bez zezanja...na 1w chartu se jos uvek ne vidi da je kraj, ali se cini da bi mogao biti ukoliko dodje do potvrde tokom ove nedelje. U zestokom je overboughtu i chart prema BTC i prema US$. Ali...u tih nedelju-dve koliko je potrebno za potvrdu, cena moze bukvalno da eksplodira i da se duplira. Tako se desilo i 2015. u halving pumpu, ovakvo stanje RSI je bilo 22.06. i tada je cena bila 3.14. U naredne dve nedelje dogurala je do max. 8.65...Na ltc/btc chartu 0.012 a za dve nedelje 0.032. I tu dolazimo do onih 0.02-0.025 koji su po meni krajnji domet LTC-a u ovoj fazi razvoja. Da vidimo sta donosi bliska buducnost...

Inace danasnji dump pored neizvesnosti oko, po meni nebitnog segwita u LTC slucaju, poklopio se i sa iznenadnim rastom BTC-a.

Poslednja izmena:
Viidm da neki na reddit-u direktno pokusavaju da okrive Lee-a, jedino mi pada na um da anti segwit shilovi rade na destrukciji sad jer Lee maximalno lobira segwit na litecoin-u

Sad jedino ako verujete da litecoin fondacija moze da izlobira segwit kod kineza ja verujem u 50+ $ ako ne vracamo se na 4 pa i nize

Pridobili su jednog investitora iz BW pool-a i nakon 24h ltc1pool duplira skoro hash, slucajno?? NEMA SANSE
Jihad je odma odgovorio na mogucu pretnju aktivacije segwit-a

Poslednja izmena:
Viidm da neki na reddit-u direktno pokusavaju da okrive Lee-a, jedino mi pada na um da anti segwit shilovi rade na destrukciji sad jer Lee maximalno lobira segwit na litecoin-u

Sad jedino ako verujete da litecoin fondacija moze da izlobira segwit kod kineza ja verujem u 50+ $ ako ne vracamo se na 4 pa i nize

Pridobili su jednog investitora iz BW pool-a i nakon 24h ltc1pool duplira skoro hash, slucajno?? NEMA SANSE
Jihad je odma odgovorio na mogucu pretnju aktivacije segwit-a

Slucajno ili ne, LEE se pojavljivao uvek pred kraj pumpa, i par dana nakon njegovih "aktivnosti" dolazilo je do dampa. Jednom sam mu prilikom rekao na trollboxu : "Coblee's here...smells like a dump". I bukvalno par sati nakon toga neko je tresnuo par miliona LTC-a na OK Coinu 2015 i sabio ga bas ono muski...Naravno to je bio kraj snova o LTC izvlacenja iz minusa vecini holdera.

Poslednja izmena:
To su spekulacije... covek je vise puta na pumpu rekao da je P/D to sto on ima realnosti da izadje kad se neko zeza a drugi ne, to je druga stvar

ako cemo iskreno ovo je nakon 4+ godine jedini pokusaj update-a LTC od BTC i generalno jedini pravi pokusaj probijanja LTC ka trzistu

sve ostalo su bile ciste spekulacije od midasa i svih pumpova bez razloga

ama bas nikad LTC nije pumpat kad se radilo na walletima i updatovima osim danas, ali ako Jihad uspe isti da blokira nema tu sta dalje da se price, HF na GPU ili UASF aktivacija je jedina opcija koji ce opet udrmat cenu prvo negativno a posle pozitivno

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno