Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Slazem se da korekcija smrdi... imam osecaj da ce biti sa 0.013 na 0.0085

Ne verujem. Sada na 0.0085 da, pa ponovo vracanje na 93 npr. Ali ako ode na 130 nema sanse da pada toliko, eventualno 104-105. Zato sam i rekao da ne diram nista, ne zelim da prodajem prerano pa posle da cekam da pada da bih ponovo usao u voz. Cutim i smrdim. Ne zelim da rizikujem da propustim 10x skok zbog 10% zarade ;)

Korekcija sledi sigurno ali videcemo kada i za koliko. Ako im dune moze otici jos 50% gore korekcije. Short ume da bude opasan kad krene ovakvo ludilo.

Poslednja izmena:
Eto sad korekcije ;)
Gde si bre Cacanine, jel cekamo opet 48 ili 148? :)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Charlie Lee?Verified account @SatoshiLite 36m36 minutes ago
More
Litecoin @GDAX vol is over $10M. @brian_armstrong, I think it's time we let people easily buy LTC with fiat on @coinbase. What do you say? ??

Brian Armstrong? @brian_armstrong 36m36 minutes ago
More
Replying to @SatoshiLite @GDAX @coinbase
I'm in - lets do it!

Poslednja izmena:
Tek sad sledi korekcija.

Short mi otvoren na 0.01075, polako cu ga zatvarati od 0.00975 do 0.00875.

1. skocio naglo BTC, neko dumpovao sve na polonux-u + 200K LTC-a

2. smradovi kineski iz BW-a kazu da segwit nema nikakve veze sa rastom cene LTC-a

Ide ovo lagano preko 15 - kroz dvije godine :)

Poslednja izmena:
Kada cemo da docekamo 100-tku ? :d

Poslednja izmena:
Nista mi sada nije jasno, jel nema nista od segwita, ili je patka. Prodajemo ili bezimo iz LTC-a :zgran:

nije hackovan vec je kineski smrad, zaradio ko zna koliko na trolovanju......

opet sam usao, charli lee je potvrdio da ne gasi segwit

Charlie Lee‏Verified account @SatoshiLite 7m7 minutes ago
More
Charlie Lee Retweeted Wang Chun
I talked to Wang Chun and he will continue to signal for SegWit.

Everyone's been under a lot of stress. So let's all take a deep breath.

Poslednja izmena:
Da i ja pročtao to i ušao nazad uz 5% više ltc-a nego pre izlaza. Sada šta će dalje biti videćemo :)

Ma ljudi moji SegWit nema veze sa ovim pump-om. Malo je u startu pogurala cenu vest i to je to.

Covek je shortovao sigurno jedno 400-500 BTC-a na 0.011, objavio vest i sacekao rebuy. Uzeo minimum $200k-300k.

Vi ste bili unapred obavesteni o korekciji, ko je iskoristio, umnozio je 30-35% steka.

nije hackovan vec je kineski smrad, zaradio ko zna koliko na trolovanju......

opet sam usao, charli lee je potvrdio da ne gasi segwit

Charlie Lee‏Verified account @SatoshiLite 7m7 minutes ago
More
Charlie Lee Retweeted Wang Chun
I talked to Wang Chun and he will continue to signal for SegWit.

Everyone's been under a lot of stress. So let's all take a deep breath.

Zasto je onda ponovo pao na 10.5 ?

Zato sto je BTC otisao na 1200$

a kineski smradovi se igraju, steluju cenu kako im se svidi

Bio sam na poslu pa nisam pratio desavanja. Eno sta jedno kinesko govedo moze da napravi. Uzasno su skloni manipulacijama ali opusteno, idemo u pravom smeru i dalje, vratice se sve to ;)

To je krajnja mera, ne bas popularna, ali ako bude potrebno sasvim je izvodljiva opcija. Segwit ce se desiti milom ili silom. Kinezi ce na kraju shvatiti da ne mogu glavom kroz zid.

Ma 5 kineza umislilo da je sila, sta mislis oni ce da kazu da se BTC i LTC ne treba vise razvijat vec da stoje tu gde jesu!!!!!!

Pa to im donosi sigurnu zaradu i razumem da brane svoj polozaj ali ne moze doveka tako. Pocela je da se dize kuka i motika, vise nema zaustavljanja. Neke promene moraju da se dese.

Pa mora biti drmanja, sta ste mislili da cemo lako na 30$...treba se naraditi sa zivcima :)

Nazad
Vrh Dno