Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Bogami odosmo ispod 10...

p.s. ni jedan sajt koji je pokazivao procenat za segwit ne radi... :trust:

Neka, nek uspore malo rast. Neka bude neko vreme ovde pa malo po malo gore. Moze i u Maju sto se mene tice.

Nikad on nije ni brzo rastao, svaki put se rastegne na nekoliko nedelja.

sto se mene tice, ne mora nikad dostici $20-30.

Dovoljno mi je jednom godisnje da skoci za 100-200% i milina. :)

sto se mene tice, ne mora nikad dostici $20-30.

Dovoljno mi je jednom godisnje da skoci za 100-200% i milina. :)

Upravo tako razmislja 90% prometa na menjacnicama...A ostali neka cekaju :) Najbolje da sacekaju inovacije i primenu...

Poslednja izmena:
Lopta je opet kod prokletih kineza... trziste je uzdrmano jer se pokazalo da jedan/dva kineska smrada mogu da odlucuju o sudbini razvoja

Lopta je opet kod prokletih kineza... trziste je uzdrmano jer se pokazalo da jedan/dva kineska smrada mogu da odlucuju o sudbini razvoja

E a kad sam ja to pricao, doduse blaze, bilo je kinezi su kraljevi, pare ce uloziti itd...

Evo sta kinezi rade sa LTC-om...Chikun! Arise!!

Sve je to ok, tvrde pazar, zaradjuju na panici. Doduse treba vrsiti pritisak da se LTC prebaci na gpu, makar da im ne bude prijatno. Neki kompromis ce se vec napraviti.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Usao opet jednim delom na 0.0084.

Ostajem pri misljeju da ovo ide gore. Ali ne ocekujte nista brzo i puno.

Sad nista ne diram, ostatak cuvam ako padne jos jednom na ispod 0.008. A ako naglo skoci ~10%+, opet kupujem jer je to pozitivan znak.

P.S Uveli su reputacije, svi na ovoj strani su dobili + od mene, malo da testiram kako radi. :)

Vise ne mogu ***, ne daju mi

Pogledajte prilog 226453

Ocekivano naravno...ako nije zbig segwita ovo sve onda bar koriste segwit kao alat za manipulaciju. Nadamo se da ce kineski amerikanac nagovoriti kineza da ipak ostane na segwitu.

Cekajte jos da se nakupuju na ~0.008, onda se nastavlja.

@nesic,

Ne znam kako sistem funcionise, mislim da je nepotrebna opcija na forumu. Deluje amaterski i decije, kao likes na drustvenim mrezama.

Sve je manipulacija ali hajde da budemo realni makar se ne pumpa i dampuje bez ikakvog razloga. Segwit jeste djavolski dobar razlog za to ali ne moze kinez da ne bude kinez, mora nesto da muti.
Cim je segwit % krenuo na gore mrvicu krenula je i cena. Racunica je jako prosta.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

F2Poll skočio sa 34-36% na 41% posto mreže...ili će se neko pridružiti ili će napucati ~49%... taman da se prihvati Segwit a da ne predje onih famoznih 51%...videćemo do srede/četvrtka...shodno tome očekujem i rast LTCa kao i pokušaje unošenja panike/dumpa od strane protivnika..

Poslednja izmena:
nisam iskusan, ali sve su samo nagadjanja.... moze da ne predje 15, moze 20... moze 100...

Nazad
Vrh Dno