Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Verovatno se preva generacije LTC asic-a morala ugasiti, ona ionako jako malo proizvodi a trosi puno cak i da je struja gotovo free

Litecoin developeri nisu samo mit, oni postoje i rade nesto?! Wtf? :d
Kako neko u komentarima rece, upravo je otvorena pandorina kutija spekulacija [emoji14]
Konacno neka lepa vest i s Kineske strane, dobro je da rade na necemu.

Ćutao je godinu dana jer je radio na projektima koje je sada najavio za ne znam kada? :)

Ćutao je godinu dana jer je radio na projektima koje je sada najavio za ne znam kada? :)

Pa radio je na projektu kako spreciti druge da prodaju da bi on to sam radio...pa kad su videli na 3$ da je ovo propala prica i sve prodali, sada smislja foru kako da proda ono sto mu je preostalo pre nego sto ugasi svetlo

ne nego ima plan da deli dzabe btc, kaze nece jos dugo, proverena informacija

ne nego ima plan da deli dzabe btc, kaze nece jos dugo, proverena informacija

Pa i prestao je to da radi....kladim se da si vecinu LTC-a izrudario po prosecnoj ceni od 0.025 prema BTC-u...Od aprila do kraja leta 2013. je bio taj ili veci paritet, pa pad do 0.0075 i mega istorijski skok na 0.051 kojeg se svi sa setom secamo, a neki jos veruju da ce se ponoviti...

prihvatas opkladu? :)

Moze, 100 LTC-a da nece dobaciti do 0.051 ove godine. Dakle posaljem ti 100 LTC-a ako prebaci a ti meni ako ne prebaci. Vec treba da prosledim i Saj-u 100 komada LTC-a ako bude 600$+ u ovoj godini, bilo kad :):):)

Moze li neko da mi pusti na PM bat file za cgminer litecoinorg koji provereno radi... karta me jedna zeza pa ne znam dal' nece da krene samo zbog kojntelekt pool-a ili zbog nje...
Hvala.

Moze, 100 LTC-a da nece dobaciti do 0.051 ove godine. Dakle posaljem ti 100 LTC-a ako prebaci a ti meni ako ne prebaci. Vec treba da prosledim i Saj-u 100 komada LTC-a ako bude 600$+ u ovoj godini, bilo kad :):):)
650e da preciziram. Sumanuta cifra, znam. Ja makar uvek pucam visoko ;)
BTW, ako bude pump nije nemoguce da presisa taj odnos obzirom da se i polovljenje sprema za 6-7 meseci. Ne mora uopste da predje taj odnos ali daleko od toga da je nerealno da ga predje. My 2 cents.

Nesto se krupno desava ltc dobacio skoro 3usd po komadu na btc-e a sada ozbiljno komesanje

Ja posle svakodnevne neumorne kupovine ltc-a dosao na 4432. mesto po broju ltc-a na svetu ;-)

Ispravka, $1.8. ;)

Samo neka raste, neka ga otkopavaju ovi stu su ga pre vremena sahranili. ;)

Kakav sam baksuz, nije mi prosla kupovina pre nekoliko dana na 0.00615 i posle par dana bum.
Tako sam i hteo da shortujem na 190 BTC pa ga posle otkupio na 225.
Ovaj mesec nije moj... dubioza.

Kako malo coveku treba da bude srecan...na 5$ ste pricali kako je niska cena i da ne treba prodavati...a sada je masovno upisavanje u gace palo kad je dodirnuo 2.8$...ko je tu lud? Igre radi uzeo sam 2000 komada danas...videcemo kada cu da ih otresem, ali verovatno uskoro :)

Kako malo coveku treba da bude srecan...na 5$ ste pricali kako je niska cena i da ne treba prodavati...a sada je masovno upisavanje u gace palo kad je dodirnuo 2.8$...ko je tu lud? Igre radi uzeo sam 2000 komada danas...videcemo kada cu da ih otresem, ali verovatno uskoro :)

Kada je i gde dodirnuo 2,8$ Mislis 1.8 ?

Na BTC-e ali samo u LTC/$ peak ~2.8$ je bio jedan velik buy

Taman 100 za Saj-a i 100 za Phoenix257-a
a onih 1000 sta sam ti ja ponudio neces :)

Kada je i gde dodirnuo 2,8$ Mislis 1.8 ?

Ne pratis na casu komsija, dirnuo je nego sta, High: 2.867 USD.

@Student Pa stvarno jeste tako, coveku malo fali da bude srecan. Realno, 5$ je bila niska cena ali su je strovalili skroz. I sto da se neko ne raduje sada kad konacno daje znake zivota i pored toga sto ste tvrdli da je odapeo? Ne da nije odapeo nego gledaj samo kako raste.

Nazad
Vrh Dno