Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ja sam sitna riba :d

414.jpg

@nesic nemoze da upadne ni u kategoriju pilicara jer nikako ne utice na berzu :d

Nešiću, jel ti prodaješ neke 280X na KP za 300 LTC-a? Hoćeš da uzmeš preko milion dinara za grafiku? :D

Sad kad je jasno da se ona raketa na coinbase-u ne odnosi na LTC ocekujem krs i lom na LTC-u.
Sto je blo, bilo je izgleda. Debela dilema da predjem 100% u BTC odmah.

Sad kad je jasno da se ona raketa na coinbase-u ne odnosi na LTC ocekujem krs i lom na LTC-u.
Sto je blo, bilo je izgleda. Debela dilema da predjem 100% u BTC odmah.

Neverujem da je pocetak pumpa bio zbog te vesti... vest je tek kasnije imala uticaj... neko kontrolise cenu LTC kako taj odluci tako ce biti

Sad je cak cena malo otisla dole i ljudi se naplasili pa dampovali ali verujem da ce jos ici gore. Isto tako cisto sumnjam da je ta vest imala ikakve veze sa skokom ali ajde, vise manje je i nebitno to.

Sustina je da je zaista malo potrebno LTC-u da se napumpa, dok je za BTC mnogo vise.
Pored toga je i ta vest o regulaciji poslovanja u USA jako dobra za celu pricu, na duze gledano.

Oni sto su pretakali BTC->LTC ocekujem da ce sad dobar deo izvuci natrag nadajuci se BTC skoku.
Trgovanje po vestima. Svako normalan i "u kanalu" bi to uradio.
Jedina je dilema kod mene jer sam propustio "onaj" trenutak za kupovinu LTC-a jeftino, tako da meni nije pravi posao da sad menjam "skupi" ltc za btc.
Dobro, sigurno ostavljam nesto, ali deo ima da ide u BTC.

Ili najbolje da ne diram nista, dovoljno sam usraoo motku u januaru.

Meni se ispostavilo da kad god nisam nista dirao gubio sam pare, dok kad uradim nesto ishitreno i bez ikakvog rezona dodju fini rezultati :)

Ja sigurno ne diram nista. Delevic lepo kaze, sta god da uradis, pogresices. Zato se ne treba previse ni uzbudjavati. Svaka greska danas ce sutra biti dobra. Najgore je kad se vadis, onda ides iz greske u gresku ;)

Mislim da je LTC i dalje jeftin za kupovinu ja kupio pred veliki dump na 2 i 2.1 malo dokupio ponovo juče na 0.0075, nema mesta panici....

Ja za tri dana od 596ltc. Na 677 ,neznam dal da to smatram uspehom :).

Ljudi svaka čast na mOOdima i zaradi ali pazite da ne prodjete kao @SAJ...ja se ne bih hvalio jer ovaj forum prate mnogi pa i oni koji otimaju od poštenih....

Ovo postade ko, znate ono, čiji je veći, tj deblji, :-devil-:, ... novčanik, tj saldo u njemu

BTC-e je ispremestao novcice iz hot u cold sto znaci da je prisizu novcici na berzu. Plasim se da ce biti dumpa nocas...

Ma nema tu nikakav info :)
Ako uplatis recimo 300 LTC-a na BTC-e na adresu koju ti je generisao BTC-e on ce uglavnom te LTC-e poslati na adresu koju koristi za withdrawal u tom trenutku.
Ako uplatis 5000 LTC-a oni ce leci prvo na tvoju adresu na BTC-e a nakon par minuta na tranzitnu adresu ili ti hot wallet a posto nema zahteva za withdrawal u toj kolicini on ce ih poslati u veliki ja mislim cold wallet.
Kod BTC-e je to ova adresa https://bitinfocharts.com/litecoin/address/LTsUmTPBKV5U7pjhSjPC9fV5puyC3esiHP

Danas je 500k novcica odatle otislo na adresu https://bitinfocharts.com/litecoin/address/LXkkei2TcdVYzYjCjyC5HjBNwem6AW5zaC sa koje se puni ona najjaca adresa koja trenutno ima 5.6 miliona novcica.

Verovatno su na BTC-e videli da im stize uplata od milion i kusur dolara poslata verovatno u petak, neko im dojavio iz banke da stizu pare ali ce na racunu biti u ponedeljak.
Insajderi krecu lagano da kupuju racunajuci da ce uvaliti ovom u ponedeljak.
Ali covek posto ima preko 5 miliona a plus je i pilicar nece da plati koliko oni traze :)
U ponedeljak i danas uzima 500k koje je nameravao, u 18.30 posto je verovatno kinez pre spavanja povlaci u novcanik i tako zavrsava kupovinu do neke sledece prilike.
A kada ovi sa BTC-e shvate da je zavrsio kupovinu prvi ce oni krenuti dump.
To je samo moje vidjenje stvari, nisam puno sortovao :)

Ocekujes pad LTC-a hoce li proci 1.5$ da stavim tu i idem spavat :d

Ma nema tu nikakav info :)
Ako uplatis recimo 300 LTC-a na BTC-e na adresu koju ti je generisao BTC-e on ce uglavnom te LTC-e poslati na adresu koju koristi za withdrawal u tom trenutku.
Ako uplatis 5000 LTC-a oni ce leci prvo na tvoju adresu na BTC-e a nakon par minuta na tranzitnu adresu ili ti hot wallet a posto nema zahteva za withdrawal u toj kolicini on ce ih poslati u veliki ja mislim cold wallet.
Kod BTC-e je to ova adresa https://bitinfocharts.com/litecoin/address/LTsUmTPBKV5U7pjhSjPC9fV5puyC3esiHP

Danas je 500k novcica odatle otislo na adresu https://bitinfocharts.com/litecoin/address/LXkkei2TcdVYzYjCjyC5HjBNwem6AW5zaC sa koje se puni ona najjaca adresa koja trenutno ima 5.6 miliona novcica.

Verovatno su na BTC-e videli da im stize uplata od milion i kusur dolara poslata verovatno u petak, neko im dojavio iz banke da stizu pare ali ce na racunu biti u ponedeljak.
Insajderi krecu lagano da kupuju racunajuci da ce uvaliti ovom u ponedeljak.
Ali covek posto ima preko 5 miliona a plus je i pilicar nece da plati koliko oni traze :)
U ponedeljak i danas uzima 500k koje je nameravao, u 18.30 posto je verovatno kinez pre spavanja povlaci u novcanik i tako zavrsava kupovinu do neke sledece prilike.
A kada ovi sa BTC-e shvate da je zavrsio kupovinu prvi ce oni krenuti dump.
To je samo moje vidjenje stvari, nisam puno sortovao :)

Ja bih rekao da je ta najjaca OKCoin adresa...Mozda gresim, ali bi bilo dobro da sam u pravu

Ja ne trgujem cesto i uglavnom sortujem, prodao sam po 2.08 kada sam video da je ovaj povukao 500k i stavio 1.53 pa ako nekada dodje do tu dodje ako ne povuci cu pare i potrositi ih :)

Ja bih rekao da je ta najjaca OKCoin adresa...Mozda gresim, ali bi bilo dobro da sam u pravu
Pa najlakse ces proveriti ako ubacis 5000 LTC i vidis gde ce zavrsiti :)
Ovo je moja tranzitna https://bitinfocharts.com/litecoin/address/LXA3i9eEAVDbgDqkThCa4D6BUJ3SEULkEr odatle sam pratio novcice i kada god uplatim par hiljada zavrse na https://bitinfocharts.com/litecoin/address/LTsUmTPBKV5U7pjhSjPC9fV5puyC3esiHP
A odatle i stizu kada uradis withdrawal samo sto oni uplate 100k na neku dnevnu adresu pa je polako prazne.
U principu ovo dovoljno govori koliki su tu pravi prometi kada neko sa milionom lagano digne cenu 50% gore za dva dana.
Kinezi mislim da sve ono sto pise da je volume treba deliti sa 10 minimum.

Nazad
Vrh Dno