Sad kad je jasno da se ona raketa na coinbase-u ne odnosi na LTC ocekujem krs i lom na LTC-u.
Sto je blo, bilo je izgleda. Debela dilema da predjem 100% u BTC odmah.
Nešiću, jel ti prodaješ neke 280X na KP za 300 LTC-a? Hoćeš da uzmeš preko milion dinara za grafiku?![]()
Ja za tri dana od 596ltc. Na 677 ,neznam dal da to smatram uspehom.
Ja za 25 dana od 1211 do 2020 komada iz 4 trgovine
Zavrsena do Aprila trgovina... sve vraceno u offline...
BTC-e je ispremestao novcice iz hot u cold sto znaci da je prisizu novcici na berzu. Plasim se da ce biti dumpa nocas...
Ma nema tu nikakav info
Ako uplatis recimo 300 LTC-a na BTC-e na adresu koju ti je generisao BTC-e on ce uglavnom te LTC-e poslati na adresu koju koristi za withdrawal u tom trenutku.
Ako uplatis 5000 LTC-a oni ce leci prvo na tvoju adresu na BTC-e a nakon par minuta na tranzitnu adresu ili ti hot wallet a posto nema zahteva za withdrawal u toj kolicini on ce ih poslati u veliki ja mislim cold wallet.
Kod BTC-e je to ova adresa https://bitinfocharts.com/litecoin/address/LTsUmTPBKV5U7pjhSjPC9fV5puyC3esiHP
Danas je 500k novcica odatle otislo na adresu https://bitinfocharts.com/litecoin/address/LXkkei2TcdVYzYjCjyC5HjBNwem6AW5zaC sa koje se puni ona najjaca adresa koja trenutno ima 5.6 miliona novcica.
Verovatno su na BTC-e videli da im stize uplata od milion i kusur dolara poslata verovatno u petak, neko im dojavio iz banke da stizu pare ali ce na racunu biti u ponedeljak.
Insajderi krecu lagano da kupuju racunajuci da ce uvaliti ovom u ponedeljak.
Ali covek posto ima preko 5 miliona a plus je i pilicar nece da plati koliko oni traze
U ponedeljak i danas uzima 500k koje je nameravao, u 18.30 posto je verovatno kinez pre spavanja povlaci u novcanik i tako zavrsava kupovinu do neke sledece prilike.
A kada ovi sa BTC-e shvate da je zavrsio kupovinu prvi ce oni krenuti dump.
To je samo moje vidjenje stvari, nisam puno sortovao![]()
Pa najlakse ces proveriti ako ubacis 5000 LTC i vidis gde ce zavrsitiJa bih rekao da je ta najjaca OKCoin adresa...Mozda gresim, ali bi bilo dobro da sam u pravu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari