Ćutao je godinu dana jer je radio na projektima koje je sada najavio za ne znam kada?![]()
ne nego ima plan da deli dzabe btc, kaze nece jos dugo, proverena informacija
prihvatas opkladu?![]()
650e da preciziram. Sumanuta cifra, znam. Ja makar uvek pucam visokoMoze, 100 LTC-a da nece dobaciti do 0.051 ove godine. Dakle posaljem ti 100 LTC-a ako prebaci a ti meni ako ne prebaci. Vec treba da prosledim i Saj-u 100 komada LTC-a ako bude 600$+ u ovoj godini, bilo kad![]()
Daj sad lepo priznaj koliko imas da te ne jurim po listi bzvz![]()
Kako malo coveku treba da bude srecan...na 5$ ste pricali kako je niska cena i da ne treba prodavati...a sada je masovno upisavanje u gace palo kad je dodirnuo 2.8$...ko je tu lud? Igre radi uzeo sam 2000 komada danas...videcemo kada cu da ih otresem, ali verovatno uskoro![]()
Kada je i gde dodirnuo 2,8$ Mislis 1.8 ?
BTC-e, 16:15 danas
Kako malo coveku treba da bude srecan...na 5$ ste pricali kako je niska cena i da ne treba prodavati...a sada je masovno upisavanje u gace palo kad je dodirnuo 2.8$...ko je tu lud? Igre radi uzeo sam 2000 komada danas...videcemo kada cu da ih otresem, ali verovatno uskoro![]()
Kada je i gde dodirnuo 2,8$ Mislis 1.8 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari