Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Ima sigurno među nama onih sa štekom od par hiljada koji nisu prodali na 40+. Sigurno je sad mnogo gadan osećaj. 
Ima sigurno među nama onih sa štekom od par hiljada koji nisu prodali na 40+. Sigurno je sad mnogo gadan osećaj.![]()
Tu su, smeju se i daljejos malo pa ode i ispod 3$...gde su oni sto mi smejase kad sam rekao da ce ltc gore da prodje od dogea
Tu su, smeju se i dalje
Ti se i dalje hvatas svakog trenutka da kao dokazes nesto kako si upravu. Neko se istovario sinoc na pa sta. Sto ne pogledas koliko je btc pao? Sto ne pogledas koliko su doge pale zadnjih par dana? Jesi svestan koliko ce jos pasti? I pored polovljenja cena juri na dole kao sumanuta. Sta mislis, dali ima neko da povuce rucnu?
Ja bi voleo da skoci. Voleo bih da bilo sta skoci cisto da vidimo da se ipak nesto pozitivno desava. Za sada i tvoje doge idu u kanal zajedno sa ostalima.
Nikada se nisam stideo svojih odluka, ni kada su bile hrabre ni glupe, ni dobre ni lose, ni profitabilne ni neprofitabilne.
A takodje nikada nikoga nisam ni savetovao sta da radi, vec samo kazem, kako sam ja uradio, ko hoce nek osudjuje itd...
Sad kazem, da sam cekao ovaj pad i da cu cekati jos malo da padne i dokupiti do 10.000 LTC coina, cirka nekih 6000 mi fali.
Od mene toliko, ako sam lud, lud sam za svoje pare, ne za tudje i nikako ovo nemojte pokusavati kod kuce
A kad se proda, i ako se proda, bicete takodje obavesteni (kazem ako - jer ne iskljucujem mogucnost da sam pojeo kaku i bacio pare)![]()
Ma ti si OK...Ne delis savete kupuj-prodaj, iznosis sta sam radis i to prilicno nesugestivno, sto je zaista i najbolje. Ali ljudi, suzdrzite se saveta tipa "nemoj prodavati, sace to gore", ili "kupuj, skocice". Ako neko i pita za misljenje, to izlozite na PM, a ne da mozda ohrabrite ili osujetite nekog nesigurnog u pokusaju da se oproba u trgovini. Neko rece pre neki dan, nisam siguran ko, da se ne prodaje LTC na 0.01 jer ce da se lansira...Nemojte to govoriti jer nemate pojma, ko hoce da proda nek proba, ko nece ne mora. Ako je covek koji je pitao poslusao savet, sada je sigurno nervira jer je izgubio 10% za dva dana...
litecamel sa #CoinMarkets postao glavni i odgovorni za marketing LTC-a
https://twitter.com/litecoin/status/544830393669545986
Pa savet je savet, nije naredjenje. Savet poslusas da bi cuo jos neko misljenje a odluku donosis sam. Nemoj da mislis da ja ne slusam druge ljude. Pricam ja sa skoro svima ali odluke su licno moje. Neke su dobre, druge su lose ali sto Arrow kaze, moje su i niko mi nije kriv.Pa Phenix ko bi drugi on i Saj su poznati po takvim savetima. Rekao je da ce ko proda LTC po toj ceni da se kaje. A pitanje sam postavio ja i uopšte se nenerviram jer nisam poslušao njegov savet.
jer smo mi na vreme prodali i isplatili svoje rudnike i zaradili svasta
Ima sigurno među nama onih sa štekom od par hiljada koji nisu prodali na 40+. Sigurno je sad mnogo gadan osećaj.![]()
I ja sam donekle očekivao skok LTC-a poštujući reputaciju DanV-a: https://www.tradingview.com/v/WlMEoJ1d/ ali mrka kapa
Nisam ušao u trade, beše lep short, pratio sam BTC.
Razmena mišljenja je ok ali svako ima svoj način kako ceni pa dolazi do nerazumevanja.
ja govorim vec odavno da je vrlo moguc scenario da LTC skoci tj da se promeni udnos prema BTC-u u korist LTC-a , pogotovo sto za to ne treba neka kolicina para (moze se odraditi i sa coinima) i tu prvenstveno mislim na nase drugare iz Kine
bilo kako bilo, cinjenica je da smo imali PRILIKU da se dobro oparimo.
neko je priliku iskoristio, neko nije pa se nada nekoj novoj...
trend govori da idemo u bunur. licno, mislim da problem nije u povjerenju u BTC ili LTC nego da su problemi daleko slozeniji, od jakog dolara, politicke nestabilnosti na relaciji USA-RUSIJA-KINA, pad rublje i kupovne moci rusa.... usli smo u turbulentno politicko vrijeme i ono je rezultiralo ovakvim trendom a ne pad povjerenja....
ne iskljucujem mogucnost da se trziste oporavi, ali nisam optimista. bar kratkorocno.
Toliko sto se tice asica za ltc. Korektno od strane bitmaina. 120LTC kostao jedan oni vracaju 200LTC po komadu po sadasnjem kursu.Dear loyal customers,
The decision has been taken not to continue production of the Antminer L1
In response, all customers will be able to choose one of three options:
1) The original order value of $599 will be refunded at 105% value [$629] by bitcoin at current market rates. Custom will receive bitcoin payment.
2) The original order value of $599 will be refunded at 110% value [$659] by bitcoin at current market rates. This will be credited against any new S3+/S4/C1 order placed in the web store.
3) The original order value of $599 will be credited at 115% value [$689] against an S5 order placed in the web store. This will be issued in the form of a 15 day coupon, each coupon valued [$344.5].
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari