shoma
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2006
- Poena
- 455
onaj ko je prodavao na 4 i 7 moze sad da kupi i ne bude u minusu
Ko ceka taj i doceka
onaj ko je prodavao na 4 i 7 moze sad da kupi i ne bude u minusu
Moze li ovo neko da malo bolje objasni
https://github.com/litecoin-project/litecoin/issues/179#issuecomment-62039275
A ubedljivo najbolja stvar u vezi rasta difa je ta sto ce po mišljenju nekih eksperata sa forumu, ako diff puno poraste, što se i dogodilo, puno porasti i LTC. :wc:
Pitam se pitam, koliki diff sada cekaju i koliki diff treba minimalno da bude da bi LTC ponovo bio preko 20 ?![]()
Malo je porastao, mora jos, bar do 300.000.000.000. To ti je minimum. Zadovoljan :dA ubedljivo najbolja stvar u vezi rasta difa je ta sto ce po mišljenju nekih eksperata sa forumu, ako diff puno poraste, što se i dogodilo, puno porasti i LTC. :wc:
Pitam se pitam, koliki diff sada cekaju i koliki diff treba minimalno da bude da bi LTC ponovo bio preko 20 ?![]()
Malo je porastao, mora jos, bar do 300.000.000.000. To ti je minimum. Zadovoljan :d
Daj boze, ja jos uvek strpljivo cekam...kako BTC bude izasao iz "bunara" tako ce i LTC![]()
Ja mislim da ni to nema previse veze. Ima dobrim delom ali krupnim igracima se isplati da ulazu u HW ako znaju da ce ima se to isplatiti za par meseci. Koliko god neisplativo bilo trenutno, proizvodjaci asica se nece odreci moguceg primata u proizvodnji. Ko ce da kupuje? Onaj ko napravi racunicu i kupuje na veliko ili ce jednostavno sam proizvodjac kopati. Prevelike su to cifre da bi mi to racunali. Ne zanima me kopanje btc-a i ltc-a odavno i necu time da zamaram mozak. Sacekacu cenu jednog dana, kad god bilo i to je sve sto me zanima.
Da znaju, ulagali bi pare u BTC a ne u hardware.
ti nam reci, ti sve znas, nauci i nas nesto![]()
Sa tom idejom sam se i ja vodio, da bi trebalo asike da maksimalno obore cenu LTC-u. Ali sam računao da bi posle nekog vremena to trebalo da krene na bolje sa skokom diffa... Računam ljudi su uložili silne pare u script asike. Neki su kopali po 800 ltca dnevno kada je diff bio duplo manji, to nemože da ne obori cenu. Međutim polako počinjem da paničim, predpostavljam da se to i čeka, da se što više ljudi u panici istresu i onda krene pump. Samo me plaši jedna stvar o kojoj sve češće razmišljam u zadnje vreme, da je jedina primena kripto valuta ovo što mi radimo: Kopamo, kupujemo u nadi da bi mogli zaraditi neki dinar. To što po neki sajt daje mogućnost kupovine (samo sam čuo da postoje, ja ih nisam video) to je drugari moji KESA! Ako se nešto ne promeni u skorije vreme ja nam nevidim svetlu budućnost.Ljudi cena je imala delimicne veze sa diffom samo dok se kopalo grafikama jer niko nije hteo da dumpuje ispod cene proizvodnje coina. Zamislite da se sad ltc kopa grafama po ovom difu koliko bi kostala struja potrebna da se iskopa ltc???
Asici su ltc nabili u bunar iz kojeg tesko da ce da se izvadi kolko ja vidim...
Ko bre posustaje? :dSa tom idejom sam se i ja vodio, da bi trebalo asike da maksimalno obore cenu LTC-u. Ali sam računao da bi posle nekog vremena to trebalo da krene na bolje sa skokom diffa... Računam ljudi su uložili silne pare u script asike. Neki su kopali po 800 ltca dnevno kada je diff bio duplo manji, to nemože da ne obori cenu. Međutim polako počinjem da paničim, predpostavljam da se to i čeka, da se što više ljudi u panici istresu i onda krene pump. Samo me plaši jedna stvar o kojoj sve češće razmišljam u zadnje vreme, da je jedina primena kripto valuta ovo što mi radimo: Kopamo, kupujemo u nadi da bi mogli zaraditi neki dinar. To što po neki sajt daje mogućnost kupovine (samo sam čuo da postoje, ja ih nisam video) to je drugari moji KESA! Ako se nešto ne promeni u skorije vreme ja nam nevidim svetlu budućnost.
Primetio sam da najveći optimisti ovde, kao Saj na primer posustaju. Ima li neko pozitivnije mišljenje, saznanje sa argumentima? Iskreno sve manje i pratim događanja da bi sačuvao živce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari