Koliko vrede 5770 karte sad ? Pre 2 godine su bile 7.000 dinara i do danas kopaju.
Ulazite u salovanje stepenica to je sigurno isplativo ali sa dobrom armaturom a ASIC uredjaje prodajte deci da se igraju na livadi.
Vrede 30-35 eur plafon, 6770 su 40
Koliko vrede 5770 karte sad ? Pre 2 godine su bile 7.000 dinara i do danas kopaju.
Ulazite u salovanje stepenica to je sigurno isplativo ali sa dobrom armaturom a ASIC uredjaje prodajte deci da se igraju na livadi.
Kvalitetne graficke kao asus 7950 DCII su i posle rudnika bolje od vecine novih... tako da ne pisite nebuloze jer niko nece grafike koje valjaju da daju badava![]()
Kvalitetne graficke kao asus 7950 DCII su i posle rudnika bolje od vecine novih... tako da ne pisite nebuloze jer niko nece grafike koje valjaju da daju badava![]()
5770 je đubre, baš kao što će i 7950 vrlo uskoro postati đubre.
to se zove "sunk cost". izguglajte šta to znači. to što neko drži da hardver koji kopa tri godine i dalje ima neku vrednost - to se zove uvaljivanje.
svaka druga priča je neozbiljna.
a kako se zove kutija sa cipovima koja posle 60 dana ne vredi ni cemu (osim mozda kao teg za kupus, ko nije gadljiv)
Pa i ta kutija sa cipovima se moze koristiti za altove, kojih ima koliko hoces, neki su veoma uspesni. Ni vi sa grafikama ne kopate btc, a bogami ni ltc vise...to sto ne pratite sha256 novcice ne znaci da ih nema.
ne može vrednost hardvera da ode u minus, ali može na 0.
kako potražnja bude opadala, a ponuda rasla, tako će se brže kretati ka 0.
valjda ste toliko naučili do sada gledajući berzu - da je tržište ono koje diktira cene, a ne vaše želje i pozdravi.
heh, pa samo ovde možeš pročitati gluposti kako asic posle 60 dana možeš da baciš, dok grafičke koje kopaju već 3 godine drže 50 % vrednosti.
a meni bitfury od 480 gh koji sam kupio pre godinu dana i dalje štanca dnevno 0.0085 btc-a, iliti oko 4~4.5 $ po trenutnom kursu. i pri tom troši oko 480 W.
Nisam poludeo da prodam "alat" kojim radim i koji mi je sve ove novcice iskopao i da zatvorim vrata za sobom.
Chinaski, nisi mi odgovorio na ono pitanje dali stvarno preporucujes ljudima da kupe novcice ako verujes da ce pump biti nikada ili mozda za par godina? Dali se isplati zarobiti lovu na nekoliko godina?
takodje sam izveo racunicu za X11 i cenu struje sto si mi rekao da pausalno racunam ali ok. nije mi cilj da te ubedim u bilo sta.ja je napisao(la):ko misli da ce biti pump kupuje novcice ako je negativna isplativost kopanja ili ih kopa ako je pozitivna isplativost. ko ne veruje da ce biti pump rasprodaje sve da ne gubi pare.
KurtK je napisao(la):Cinaski racuna akortizaciju linearno sto je skroz pogresno. Po njegovom bi vrednost hardvera otisla u minus posle odredjenog vremena...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari