[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Sta su to novo napravili?!? Sve pricas samo to nikako da kazes.
pa sam prvih 3-4 meseca kopanja sve te iskopane litecoine prodavao ovde ljudima iz mog kraja a neki su kao ovde jedan sa foruma cak i desetine hiljada eura dali na kupovinu litecoina..onda dodje taj ASIC tj obican narod izbacen iz jednacine i interesovanje se brzo izgubilo sem kod vas koji ste nakupili veliki stek i cekate neku cenu da se istresete posto niste na vreme.
Danas oko 14h ja u Sokolcu, pola puta do mora...teletina ispod saca, salata, lebac, kola i kafa. Ceh 20km (10eur). Jos mi i prosla kupovina 220 ltc-a na 0.009, sa uzivanjem sam ih dumpnuo na 0.0095, jos dok sam cekao kafu. Koliko god da padne btc, ostace zarade i za rucak u povratku, i to za celu porodicu...Ognjiste, ako neko prolazi...
Sad ozbiljno,ne prozivam,ili bilo sta slicno,ali me baas svrbi ta prica. Zasto ste u tripu,vi koji jeste,da ce istorija da se ponovi,i da ce LTC da ponovi pricu BTC-a?
Da se razumemo odma',nemam nikakav interes ni za,ni za protiv,samo bih hteo da skapiram logiku iza cele price...Mislim,na sve strane se razbacuju price kako su "starim majnerima" neke stvari jasne,a bilo kome ko dovede u pitanje takvu retoriku,dobije neku pricu u stilu "kaz'ce ti se kad porastes". Evo,lepo pitam,zbog cega mislite da ce "istorija da se ponovi",i da ce LTC da ponovi pricu BTC-a?
Ja nisam siguran da ce se istorija ponoviti ali sam poprilicno siguran da cela kripto prica predstavlja fantastican nacin da malo veci i pametniji uzmu novce od malo manje pametnih... i da nece tek tako baciti svoju zlatnu koku
Uglavnom, ne postoji bolja sansa od ove da se sa relativno malo ulaganja uzmu veci novci... nakon nov2013 obecao sam sebi da necu docekati sledeci balon nepripremljen, tj sa malo novcica... ako se ispalim i sve propadne nije velika steta...
Ulazu ljudi u firme desetine i stotine hiljada eura pa se ispaljuju...
A ima i onih koji su veci deo potrosili odavno na skijanje,more,bicikle itd itd,jedan sam od njihRealno, retko ko na forumu je bas ulozio pare u ovo, ili smo kopali i/ili trgovali, pa sad ko koliko dugo i uspeno, toliki mu i stek. Siguran sam da ima i onih koji su u minusu, ali ima i onih koji su odavno nesto zaradili, pa sad cekaju da uzmu ozbiljnu kintu i ne zale ako se i ne desi. Ja licno gajim takmičarski duh u celoj ovoj za**banciji, i cini me srecnim kad nabodem dobru trgovinu, ne torbarim jer mi je to bez veze, pa ako dodju i neke pare nekad, tim bolje.
doci ce i tvojih 5 min. valjda u skorije vreme ...Ima i nas koji cemo tek da trosimo na automobile :d
Ја нећу пропустити прилику да будем богат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari