Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Super. Koji sad cekamo kao tacku od koje ce cena porasti za promil? ,)

Saj je pomenuo raspon 20-50 hiljada. Ajde, necu nista pominjati dok god ne dodje do punih 50.000 a onda se javljam da priupitam zasto cena i dalje miruje. ;)

Ne sumnjam da ce se vec naci kreativan razlog, al ajd da vidimo sta ce biti smisljeno :smoke:

Ne mora sam, evo ja ću :)

Ps. Ne očekujem ništa od litecoin-a pre jeseni.

ne nego ce kao onaj genije da filozofira da je bio negativam trend opadanja prozrokovan tendencijom krive Drine i ostalih filozofiranja

Polako, krenuce. Bitno je daje znake zivota cak i sada. Ipak su ljudi spremni da kupuju ltc a kad stvarno krene ludilo otimace se. Dal ce krajem leta ili na jesen, meni je nebitno. Mozda ne krene ni na 50K, videcemo. Moraju da se poklope kockice i na btc-u i na ltc-u.
Ja sam se spremio da cekam do kraja sledece godine, ja cu docekati pump sigurno ;)

Bilo je pitanje vremena.

"LTC swaps on finex up 74% last week.,, whether or not its going down later, this is getting primed for a flash squeeze :/"
7:04 AM - 5 Jul 2014

Q. how many LTC do you think would need to be flash bought to cause the panic? Can finex lead strong enough to trigger others?
A. 100k ltc. And no. Move would come from china

i

"woooow that ltc squeezing is going to get nasty with 133k LTC swaps waiting to buy back"
6h

Poslednja izmena:
Stigla 8 kad predje 10 krece vozic cajnaexpress

Pretpostavka. Vreme mu je polako da krene. Ljudi su svesni da je cena preniska i da ce rasti. Sada kupuje svako ko ima para i malo pameti. Svi znamo da ce cena skakati mnogo i svaka kupovina je odlicna investicija koja ce se jako brzo povratiti.
Dosadasnje iskustvo je govorilo da uvek krece polako u par koraka ali da jednom kad krene na gore sve vise ubrzava dok ne izgubi kontrolu. Kako se zaleti China express, tako ce i da se slupa jednog dana. I onda sledece godine sve od pocetka :)
Ja jos uvek mislim da imamo metar dana fore ali aj videcemo. Ja ove godine ne idem na more ;)

Pretpostavka. Vreme mu je polako da krene. Ljudi su svesni da je cena preniska i da ce rasti. Sada kupuje svako ko ima para i malo pameti. Svi znamo da ce cena skakati mnogo i svaka kupovina je odlicna investicija koja ce se jako brzo povratiti.
Dosadasnje iskustvo je govorilo da uvek krece polako u par koraka ali da jednom kad krene na gore sve vise ubrzava dok ne izgubi kontrolu. Kako se zaleti China express, tako ce i da se slupa jednog dana. I onda sledece godine sve od pocetka :)
Ja jos uvek mislim da imamo metar dana fore ali aj videcemo. Ja ove godine ne idem na more ;)

Dobra je i Ada ove godine ;)

JA sam prognozirao 10$ za dve-tri nedelje.. Imajuci iskustvo iz DRK-a koji je po nasem"prvobitnom planu", tek u ovo vreme trebao krenuti da raste, ovo se moze jako brzo odigrati (mada je glupo porediti LTC sa ostalim valutama jer je on ipak dosta stabilniji ...) Ja cu cekati neku cenu istovariti se i onda razmisljati o tome sta dalje da radim ..

https://www.youtube.com/watch?v=ZaI2IlHwmgQ&feature=kp

Poslednja izmena:
Ma kada je zakon, @Saj polako vidis da ima puno skeptika , i ako i oni jedva prizeljkuju skok LTC. Mislim da ce BTC na pocetku ici dole da bi pogurao LTC a onda cu cu

Lakse @Saj vidis da su pozeleneli

Ja bi se vracao na BTC lagano kada predje 0.015 i polako menjao deo po deo novcica na 0.015, 0.016, 0.017 pa dokle dobaci :)
Ne moze LTC mnogo gore dolarski dok BTC ne krene zestoko gore a kada krene BTC gore opet ce preletaci iz LTC u BTC zbog spekulacije pa ce odnos nazad na blizu 0.01

Cekam trenutak da napisem: LTC to the moon :D

Inace 8.5$ trenutno.

Ja bi se vracao na BTC lagano kada predje 0.015 i polako menjao deo po deo novcica na 0.015, 0.016, 0.017 pa dokle dobaci :)
Ne moze LTC mnogo gore dolarski dok BTC ne krene zestoko gore a kada krene BTC gore opet ce preletaci iz LTC u BTC zbog spekulacije pa ce odnos nazad na blizu 0.01

Vrlo moguce ali na kraju ce opet LTC narasti. Ako padne na 0.01 kupovace se opet LTC vise, morace to da se izbalansira negde. Kako god da okrenem svejedno mi je. Do sada sam sedeo u LTC-u i sad to necu menjati sigurno ;)
Nadam se da ljudi vide sada koliko su neozbiljne bile skorasnje prognoze nasih strucnjaka da LTC propada. Ovo je tek pocetak.

Moguce da ce LTC sad prezivljavat pump/dump ali stanje se ne menja da ce jednom narasti dosta :)

Nije samo stvar da LTC ode u neki pik ala 100$, mora da nadje svoju realnu vrednost koja je sad potcenjena

Nazad
Vrh Dno