Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ako je bilo kad je BTC bio 1000 sto ne bi bilo i za ltc kad bude daj dva bozeta 100$ (a kad bude ta cena malo ce njih imati cetvorocifrenu il vecu kolicinu. Mnogo ljudi mora da osiromasi da bi se jedan obogatio).
Nikad se ne dogodi da svi prodaju odjednom, uvek je neko alaviji za vise :D

Nesto se bojim da menjacnice ne postanu alave sad kad uleti gomila novca , mnogo vise nego u novembru 2014...

Imali smo slucaj sa manjim menjacnicama da su se pravile blesave sto sa depozitima, sto sa isplatama krajem prosle godine... a tek afere sa hakovanjem...

Nesto se bojim da menjacnice ne postanu alave sad kad uleti gomila novca , mnogo vise nego u novembru 2014...

Imali smo slucaj sa manjim menjacnicama da su se pravile blesave sto sa depozitima, sto sa isplatama krajem prosle godine... a tek afere sa hakovanjem...

Cek da uleti, pa cemo brinuti

Pa da... u principu i btc i ltc tehnicki mozda zaostaju za nekim novim novcicima ali izdvaja ih upravo to sto su prvi pojavili i imaju vec godine postojanja i razvoja iza sebe... ajd da kazem dokazali su se...

Ono sto se meni svidja kod developera i vodja LTC-a jeste da o svakom update-u i predlogu dobro porazmisle i na kraju donesu najbolju odluku za coin...

misliš donesu odluku da ne urade ništa :D

Sta te to brine? Kao ne proizvode se asici vise? Cekaj samo da stigne nova isporuka i da kinezi kod sebe jos povezu pa ce videti :D

Pa da... u principu i btc i ltc tehnicki mozda zaostaju za nekim novim novcicima ali izdvaja ih upravo to sto su prvi pojavili i imaju vec godine postojanja i razvoja iza sebe... ajd da kazem dokazali su se...

Ono sto se meni svidja kod developera i vodja LTC-a jeste da o svakom update-u i predlogu dobro porazmisle i na kraju donesu najbolju odluku za coin...

Gresis jedino BTC i LTC razvijaju i unapredjuju blockchain... ostali shot coini koriste isto source i onda kace gluposti koje su netestirane a u narodu lepo zvuce :)

Ako zvuci kao fud onda mora da je fud ;)
Ovo je klasicna navlakusa da ljudi isprodaju svoj ltc. Seti se koliko su cena i odnos bili proslog puta. Meni je drago ako se cene razdvoje konacno. Ti ako ne verujes u ltc rasprodaj sve ali sacuvaj onih 100 sto si meni namenio, za to cu da te duzim :d
Ljudi pamet u glavu.

Nijedan holder nece sada prodati, pre ce dozvoliti da mu propadnu nego da bude 2,3,4X na gubitku...

Jedino neki trgovci koji hoce da pazare jeftinije, ali izgleda da je i njih sve manje sto smo blizi dnu...

Trgovci pazare kad krene na gore a ne dok ide na dole. Trgovci rade za profit, da bi ostali u plusu. Kad krene na gore kupovace ko stigne. Nemoj uopste da sumnjas u to.

Sta se desava sa difom, ceo dan refresujem i stalno mi izlazi isto

Litecoin Difficulty: 20,233
Estimated Next Difficulty: 20,660 (+2.11%)
Adjust time: After 1564 Blocks, About 2.7 days
Hashrate(?): 605,677 MH/s
Block Generation Time(?): 1 block: 2.4 minutes
12 blocks: 29.2 minutes
24 blocks: 58.4 minutes
Updated:

famozni litecoinpool kaže ovo

X5jpKoW.png

Ako zvuci kao fud onda mora da je fud ;)
Ovo je klasicna navlakusa da ljudi isprodaju svoj ltc. Seti se koliko su cena i odnos bili proslog puta. Meni je drago ako se cene razdvoje konacno. Ti ako ne verujes u ltc rasprodaj sve ali sacuvaj onih 100 sto si meni namenio, za to cu da te duzim :d
Ljudi pamet u glavu.

Ja u Litecoin ne verujem bas mnogo, da budem iskren, kao sto ne verujem ni u ostale novcice, sem BTC-a, ali verujem u P&D svih njih. Zato i zelim da iskocim prvom zgodnom prilikom. I da, LTC/BTC je prosle godine u ovo vreme bio oko 0.027...pa je pao do cuvenih 0.0075 sredinom novembra. Nadam se da je 0.0107 od pocetka jula ekvivalent tome...i da necemo cekati do novembra, jer bi do tada odnos mogao pasti ispod 0.004. Za onih 100 komada nemas brige...rado cu ti pokloniti 65K dolara ako je tvoja kugla za proricanje buducnosti dala jasnu sliku :)

Nijedan holder nece sada prodati, pre ce dozvoliti da mu propadnu nego da bude 2,3,4X na gubitku...

Jedino neki trgovci koji hoce da pazare jeftinije, ali izgleda da je i njih sve manje sto smo blizi dnu...

Prodavace svi oni koji imaju botove. I kupiti. I tako mnogo puta dnevno. Pa ti vidi kako se pravi volume. A mi cekamo cenu, naravno. Eventualno ako se ukaze prilika za short, tu i tamo, ali treba imati srece pa biti za kompom bas tada. Sigurno nece prodati rudari od decembra naovamo, jer pamte mnogo bolje cene, osim ako ih muka ne natera.

Moja kugla je vise bila duguljastog oblika :d
Eno pogledaj skok i reci jel skok ltc-a nije povezan s btc-om? Cist FUD. Kad skoci jedan skocice i drugi a ltc mora da ojaca. Nemoj nijednog trenutka da sumnjas u to verovao u ltc ili ne ;)
U diff sa tog linka nebih u potpunosti verovao ali verujem da skace lepo. A ti se bio uplasio da asic nece biti profitabilan :)

Poslednja izmena:
Moja kugla je vise bila duguljastog oblika :d
Eno pogledaj skok i reci jel skok ltc-a nije povezan s btc-om? Cist FUD. Kad skoci jedan skocice i drugi a ltc mora da ojaca. Nemoj nijednog trenutka da sumnjas u to verovao u ltc ili ne ;)
U diff sa tog linka nebih u potpunosti verovao ali verujem da skace lepo. A ti se bio uplasio da asic nece biti profitabilan :)

Ja mislim da nece biti, odnosno da ce biti jos gori nego SHA asici...zivi bili pa videli. Sada bi 50MH/s trebao biti oko 1000$ da bi vredeo u dnevnom iskopu kao njegov SHA brat. Dakle, moraju mu spustiti cenu x4 ili, za nas bolje, dici cenu LTC-u 4x. Ili nesto izmedju. A 250-ke koje su placane po 10K u preorderima, isporuka kraj septembra, bice najvece razocarenje za kupce ikad...Cak i ako skoci LTC mnogo, morao bi ostati skup neko vreme da bi se te masine isplatile. Posto bi diff do tada mogao biti mnooogo visok, ne smem prognozirati

Mislio sam na proizvodnju istih. Jesu kinezi zacepili cenu ali opasni su oni trgovci, ne sumnjam ja da ce se asici prodavati kao ludi, kao i do sada. Do septembra cena ce vec bidi adekvatna i oni ce se isplatiti samo tako.
Nemoj ti da brines nista, samo uzivaj i posmatraj.
Red or green? ,)
Pogledajte prilog 145809

Ja u Litecoin ne verujem bas mnogo, da budem iskren, kao sto ne verujem ni u ostale novcice, sem BTC-a, ali verujem u P&D svih njih. Zato i zelim da iskocim prvom zgodnom prilikom. I da, LTC/BTC je prosle godine u ovo vreme bio oko 0.027...pa je pao do cuvenih 0.0075 sredinom novembra. Nadam se da je 0.0107 od pocetka jula ekvivalent tome...i da necemo cekati do novembra, jer bi do tada odnos mogao pasti ispod 0.004. Za onih 100 komada nemas brige...rado cu ti pokloniti 65K dolara ako je tvoja kugla za proricanje buducnosti dala jasnu sliku :)

Mislim nije LTC gotov vec da je realno nastavio da pada, dok je BTC napumpan pricama i iscekivanjem van svake mere. BTC je trenutno precenjen ali ocigledno da ima dovoljno hajpa da se cena odrzi dok se ne promene uslovi i vrednost ne dostigne, i prestigne, trenutnu cenu.
Sto se tice cene od 0,01 cini mi se da nije konacno dno kad pogledam dosadasnje ponasanje LTC. U trenutku kada BTC konacno skoci LTC ce dotaci dno zivota. Naravno, u tom slucaju treba imati m.da do kolena da se kupi. To bi vec bile velike pare u pitanju, ako BTC ponovo doceka bubble, i moze da se desi da LTC jednostavno ne moze da isprati rast potreban da bi ponovio odnos 0.05. Da li cu smeti - ne znam, ali za sada planiram, da ako LTC padne ispod 0.01 uletim min 50%

Poslednja izmena:
Mislim da si za to zakasnio. A i gresis da je btc precenjen. Tek ces da vidis kako izgleda kad se napumpa pricama. Sve ga to realno i ceka i neko ce kupovati za sledecu godinu npr.

Nazad
Vrh Dno