cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
Imam hostavan na GAW sajtu, black widow 13mhs, godinu dana hosting sa tim da mogu da mi salju kad pozelim...
Bice tu lepa cifra kad se obistine nase prognoze
Imam hostavan na GAW sajtu, black widow 13mhs, godinu dana hosting sa tim da mogu da mi salju kad pozelim...
Ja bih se tu slozio s tobom osim oko vremena. Moze to jos neko vreme stagnirati. Svi bi mi svesno kopali i s minusom jer znamo da ce cena skociti, nebi bio ni prvi put. Ali da mora da krene gore, mora! Stvara se savrsena situacija sa skok cene i za jedan dobar pump. To je ono o cemu sam pricao i sta cekam od zimus![]()
Vise me interesuje posle skoka na kojoj ce se vrednosti zadrzati tj. da li pije vodu da je LTC zamisljen kao BTC/4 qvorter
Bice ovde svasta, cak mislim da ce biti tesko ispratiti sve, sta pre gledati LTC ili BTC odnosno njihove odnose, sve ce se menjati strahovito brzo tj. kitovi ce muljati samo tako, neki ce od njih verovatno preci i u girice jer mora neko i da pukne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari