Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Kupih sad po ovoj ceni malo nesto, sad ce cena da se sroza najverovatnije :p

Baksuze, znao sam da ces neku stetu da napravis :d

BTW, cula mi rade nenormalno, sprema se nesto, osecam u vazduhu. Ili ce biti pump-a ili sam zaljubljen :D

Poslednja izmena:
@Saj oseca diff od 20k :)
Litecoin Difficulty: 16,585
Estimated Next Difficulty: 18,671 (+12.58%)
Adjust time: After 564 Blocks, About 20.3 hours

Sutra ide preko 19k diff. 20k koliko sledeca promena(do kraja nedelje)
Grafikon krenuo u vertikalu...vise ne raste pod uglom od 45 stepeni

Nocas kad sam video nije mi bilo dobro. Ja sam mislio da ce jos pre dva meseca krenuti da se penje al nista a sad kako se zaletelo nadoknadice svo ovo cekanje za mesec dana. Sinoc je grafikon primetno promenio ugao. Ovo je vec ludacko ubrzanje kakvo btc nikada nije imao.

U jednom trenutku je snaga mreze izasla na 730GH
Ovaj diff od 19k je za trenutnu snagu od 570GH
Edit: vec je 590GH :)

Poslednja izmena:
Ja bih se tu slozio s tobom osim oko vremena. Moze to jos neko vreme stagnirati. Svi bi mi svesno kopali i s minusom jer znamo da ce cena skociti, nebi bio ni prvi put. Ali da mora da krene gore, mora! Stvara se savrsena situacija sa skok cene i za jedan dobar pump. To je ono o cemu sam pricao i sta cekam od zimus ;)

Mislis dobar pump do 20 $ koliko je i bio zimus. :D

hahaha Daj sta das, samo da ide na gore da se ljudi oraspoloze malo. Dosta mi je vise kuknjave da slusam :p

Vise me interesuje posle skoka na kojoj ce se vrednosti zadrzati tj. da li pije vodu da je LTC zamisljen kao BTC/4 qvorter

Sledece godine posle polovljenja nagrade to je sasvim moguce. Do pre mesec dana nisam ocekivao da ce moci da dostigne taj nivo ali ovim tempom kako asici prze i koliko mreza skace... posle polovljenja itekako je moguce da se drasticno priblizi tom odnosu. Ranija prognoza mi je bila 0.1 ali sada verujem da ce presisati to. Mozda lupam ali videcemo.

to ce se ostvariti kroz nekoliko godina 1/4, za sada malo po malo gore mislim da ce sad da se zaustavi oko 0.08-0.1

Ove ne ali sledece godine ima realne uslove da se priblizi tome. Ja razmisljam unapred dosta, svasta moze da se izdesava za godinu dana. 0.1 bi je bila skroz realna cifra ali ovo nema veze s mozgom kao sto svi znamo, ovde je sve moguce.

Izvukao sam promete za zadnjih godinu dana sa BTC-e BTC/USD, LTC/USD i LTC/BTC

Po zatvorenoj ceni svakog dana i prometima dobio sam ove cifre
BTC/USD ukupno istrgovano 3,973,910 BTC po prosecnoj ceni 552.67 USD
LTC/USD ukupno istrgovano 127,089,940 LTC po prosecnoj ceni 16.18 USD
LTC/BTC ukupno istrgovano 73,718,360 LTC po prosecnoj ceni 0.0222 LTC/BTC

Gledajuci prosek zadnjih godinu dana po svim parametrima meni se 7.5$ i 0.012 cini jeftino :)

bas tako i prema tome ocekuje nas porast cene samo , dokle? da ne bude kao sa BTC-om prosle godine sa 265$ na 55$ pa na 200 i nesto i onda ludost na 1200$ (naravno da ne mislim da ce LTC biti 1200$) :)

Za tri dana skok difa kao za proslih godinu dana

Raste i snaga mreze skoro 600 MH/s kako je nebicno gledati ovo ponovo posle btc-a videcemo kako ce se kretati cena buduci da sad ima dosta kitova da mestare.

Bice ovde svasta, cak mislim da ce biti tesko ispratiti sve, sta pre gledati LTC ili BTC odnosno njihove odnose, sve ce se menjati strahovito brzo tj. kitovi ce muljati samo tako, neki ce od njih verovatno preci i u girice jer mora neko i da pukne

Bice ovde svasta, cak mislim da ce biti tesko ispratiti sve, sta pre gledati LTC ili BTC odnosno njihove odnose, sve ce se menjati strahovito brzo tj. kitovi ce muljati samo tako, neki ce od njih verovatno preci i u girice jer mora neko i da pukne

:d

Litecoin Difficulty: 18,940
Estimated Next Difficulty: 20,314 (+7.26%)
Adjust time: After 1800 Blocks, About 2.9 days
Hashrate(?): 574,805 MH/s
Block Generation Time(?):
1 block: 2.3 minutes
12 blocks: 27.8 minutes
24 blocks: 55.6 minutes

Updated: 13:0 (4.8 minutes ago)

U subotu 20K i onda veselje,)

Network
Hash Rate 669581 MH/s
Difficulty 18940.13000415
Next Diff 22259.45525961
Retarget 1 days

Šta 20k? Ma već sutra će biti puno više

Tesko ce sutra biti 22k. Ovo mora da je bila grupa brzih blokova. Nema jos mreza snage za 22k. U subotu bi trebalo da promeni na 20500. Prvi put preko 20k

Cestitamo na diff 20000 :)

Nazad
Vrh Dno