Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

bas se pitam koliko imaju koina posto im je farma velika

a verujem da sve ltc što naprave poklone u humanitarne svrhe :)

Situacija je neizvesna,sve je rizik ali i ja verujem u LTC pa valute koje kopam na kraju pretvorim u isti.
Cak planiram mozda i da kupim jos neki dok je niska cena.

Po koliko ti kupujes? Meni traze 1000din za 1 LTC. Sta mislis?

Kupujem po 900din :)

vi bas nestrpljivi.

ja kontam da tek mozda na 500 dinara (kad ste zapeli sa tim smesnim parama) vredi eventualno uleteti.

:-devil-:

@frenky

Ako je tako prodaj mi tvoje evo ja ti placam po 900din i ti si dobar za 100din po LTC-u...

Mozes i za manje kupiti bez problema.
Ja placam realno i posteno pa ko hoce neka se javi. Najvise me zanimaju dolari na btc-e.

Ne razumem, zašto ne uplatiš keš dolare na btc-e? Biće da ima nešto što ja ne znam...

Ovih dana je velika navala za kupovinu, ima poverenja u ltc

@frenky

Ako je tako prodaj mi tvoje evo ja ti placam po 900din i ti si dobar za 100din po LTC-u...

Iskreno govoreci, nisam u frci za lovu inace, zasto da ne.
Kad preracunam prebacivanje u BTC pa u $, provizije menjacnica za to, pa proviziju za slanje na racun, pa proviziju banke i cimanje oko izjava i svega ostalog, cena od 900 din u ovom momentu je odlicna.
Uzmi sam pa preracunaj ako te ne mrzi i videces da sam u pravu.
Pao bi i ispod 800 din da SAJ ne trolluje narod sa cenom od 100$, njega bi trebali da placaju kao promotera. :d

Edit: Cek malo, gle kako BTC klizi, sad jos malo ce i genijalcin da kupi po 500 din.

Edit2: Svi rigove u oglase :d

Poslednja izmena:
I ja sam danas bio kod Zmaja (gledali smo tvoj auto :))

Nismo se zeznuli, mi smo iskusni trejderi, sada sa dolarima na berzi čekamo cenu za kupovinu :smoke:

Gledaju ljudi dugorocno... valjda. Nisam siguran, ja se drzim menjacnice, ne mesam poslove :)

zmaju šta se ovo dešava sa bistampom što ljudi kukaju po netu? da im ne daju withdraw veće količine i postavljaju neka blesava pitanja

zmaju šta se ovo dešava sa bistampom što ljudi kukaju po netu? da im ne daju withdraw veće količine i postavljaju neka blesava pitanja

KYC - know your customer, nista novo. Mora da se odgovori na 10ak pitanja, da se posalju sva moguca dokumenta i to je to. Nista novo, samo su sad poostrili malo.

Nazad
Vrh Dno