Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Koliko ja znam:

1. How did you learn about Bitcoin?
2. The purpose of trading on Bitstamp?
3. What is the origin of the deposited Bitcoins? If mining, please specify your hardware specifications and submit a receipt or an invoice for your mining equipment.
4. When and how did you obtain your Bitcoins?
5. What is the reason for your activity - depositing BTC, selling, withdrawing?
6. What are your future plans and activities planned on our exchange?
7. Do you plan more of such withdrawals in the future? If yes, how many and why?
8. Which bank are you using? Please provide the complete address and SWIFT code.

Sad vise nije pitanje kolicine, jednostavno salju svima. Moraju da bi nastavili da rade, moraju imati sve podatke kao paypal. Ja nisam primetio neko ogranicenje u kolicini para, mozda ne vucem dovoljno velike cifre. Nije mi nikad padalo na pamet da vucem 50k recimo od jednom, kao sto to neki pricaju na bitcointalku. Dokumenta su standardna, pasos, telefonski racun na ime i slicno. A pitanja se razlikuju od coveka do coveka. Prvo dobijes nekih standardnih 8 ako se dobro secam (ja sam to radio u oktobru) i onda idu podpitanja. Uglavnom se svode na poreklo coina i slicno.

Koje kolicine su u pitanju?

Koja pitanja Zmaje i koja dokumenta?

video sam konkretan slučaj gde se čovek žali da mu već 24h ne puštaju withdraw 70 BTCa, pa mu još ni support ne odgovara...

a ova pitanja im prosto vape za *****skim odgovorima :D

Poslednja izmena:
Zmaje da li je to za nove korisnike ili i za one koji su vec radili WD?

Svako ko nije odgovorio na sva pitanja ce ih dobiti u nekom momentu. A sad sa odgovorima mozes da se glupiras recimo, ali ima slucajeva gde su samo zatvorili ljudima naloge. A to sto se taj zali za 70 btc, velika je sansa da je registrovao na lazne podatke nalog (ima dosta takvih) i sad ne mogu da izvuku pare ili coine.

Svako ko nije odgovorio na sva pitanja ce ih dobiti u nekom momentu. A sad sa odgovorima mozes da se glupiras recimo, ali ima slucajeva gde su samo zatvorili ljudima naloge. A to sto se taj zali za 70 btc, velika je sansa da je registrovao na lazne podatke nalog (ima dosta takvih) i sad ne mogu da izvuku pare ili coine.

E prvi put ovo cujem, izvini sto malo davim sad...
Gde salju ta pitanja?

E prvi put ovo cujem, izvini sto malo davim sad...
Gde salju ta pitanja?

Aman kako prvi put, pitanja su standardna procedura za KYC od novembra. Jednostavno ti zakljucaju nalog u nekom momentu i dok ne odgovoris na njih i na podpitanja ne moze dalje. Dobijes ih u support sekciji u vidu poruke

Cek da vidim da li sam obrisao na svim nalozima, pa da uradim paste ako imam jos negde.

Evo ovo je jedna varijanta pitanja i zahteva, ali ima ih vise, ostale nemam

We kindly ask you to send us a high resolution image of both pages of your international passport and answer the following KYC questionnaire:
1. How did you learn about Bitcoin?
2. The purpose of trading on Bitstamp? Please describe in as much detail as possible how you intend to use your trading account.
3. What is the origin of the deposited Bitcoins? If mining, please specify your hardware specifications and submit a receipt or an invoice for your mining equipment.
4. What are your future plans and activities planned on our exchange?
5. Do you plan more withdrawals in the future?
6. Which bank do you intend to use? Please provide the complete address and SWIFT code.
7. Estimated amount that you would be depositing/withdrawing to/from your Bitstamp account per month (in USD and BTC)?

Kada na ovo odgovoris onda nastavljas dalje sa nekim iz supporta ... postavi jos 10ak pitanja, trazi jos ponesto i to je to

Poslednja izmena:
Poslednji put sam radio u Januaru WD i sve je ok bilo...

Hvala Zmaje.

Poslednji put sam radio u Januaru WD i sve je ok bilo...

Hvala Zmaje.

Ja sam imao jedan nalog koji je poslednji put radio withdraw u decembru, pa su mi sad skoro trazili ovo za njega kada sam ga ponovo aktivirao posto je bio na "hladjenju" :D

Mislim da je taj upit do sada svima stigao.. meni jos krajem prosle god.. a da su poostrili verifikovanje naloga to je evidentno.. kada sam otvarao sebi acc prvi put.. bukvalno u dan/dva je sve zavrseno.. sad izmisljaju brdo gluposti.. tipa ne znaju sta pise na pasosu pa mora overen prevod istog na eng.. a paradox je sto ti slovenac to osporava, kome 80% isto pise i u njegovom pasosu :D

Mislim da je taj upit do sada svima stigao.. meni jos krajem prosle god.. a da su poostrili verifikovanje naloga to je evidentno.. kada sam otvarao sebi acc prvi put.. bukvalno u dan/dva je sve zavrseno.. sad izmisljaju brdo gluposti.. tipa ne znaju sta pise na pasosu pa mora overen prevod istog na eng.. a paradox je sto ti slovenac to osporava, kome 80% isto pise i u njegovom pasosu :D

Ko nije imao velike transfere moguce je da mu nisu do sada slali. Ja bih rekao da postoji neki limit koji kada se prebaci, salju ovo. KYC je krenuo u inace od prvog oktobra kada su krenuli sa obaveznom verifikacijom

To mi se bas ne svidja, jer sluti na to da nisu vise toliko likvidni, tj kad bi neko povuko pare za 1000 BTC pitanje sta bi bilo

Sta mislite dokle ce vise ova beda da pada , sad je 9,5$ za 1ltc...

Saj kaze da ce LTC stici do $650 i ja mu verujem... :D

Stamparije u SAD rade 24/7 da bi nastampale dovoljno dolara.

Samo da vidim hoce li se Zeljko jos pojavljivati ovde ili je u bekstvu.:D

Zao mi je zbog ltc holdera koji su verovali u bajke sve ovo vreme ali mi je drago zbog proizvodjaca scrypt asica, sad da vidim kome ce uvaljati robu i kako ce povratiti pare utrosene na r&d :D

Kao da do sada nisi naučio da je mesec dana ogromno u ovim čudim kripto cenama, tako da što je trenutno ova cena ništa ne znači. Ni da nećemo mi ltc holderi propasti ni da nećemo kupiti neko ostrvo :)

Ја лајкоинима има да дам још пар месеци да ми плате школарину. Или то или да се бацим у проституцију :)

Samo da vidim hoce li se Zeljko jos pojavljivati ovde ili je u bekstvu.:D

Zao mi je zbog ltc holdera koji su verovali u bajke sve ovo vreme ali mi je drago zbog proizvodjaca scrypt asica, sad da vidim kome ce uvaljati robu i kako ce povratiti pare utrosene na r&d :D

Ja imam malo vise mzoga da ne padam na manipulacije, ko pada i treba da proda sad....

Ma daj ne primaj se :d
Ovo mora jos da padne ali ce da poleti sasvim sigurno. Nemoj ni da sumnjas da ce biti drugacije. Pogotovu nemoj da zalis nekoga ;)

Taj zid ce da se povuce. Mnogo naivno posmatras berzu. Sad ce krenuti ona panika o kojoj sam pricao, cena mora da se strmoglavi, odnos pogotovu pre nego sto krene na gore.
A sto se tvoje price o asicima tice... Proizvodjaci asica su zacepili cene i ne mogu ds postignu da nastancuju dovoljno uredjaja. Ne brini nista, svi znamo da ce cena morati gore, to je ce biti nemonovno u nekom trenutku.

Ma da sigurno, ovo je sve priprema za skok, kako ljudi sve zaborave, a istorija se ponavlja

Nazad
Vrh Dno