Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Taj zid ce da se povuce. Mnogo naivno posmatras berzu. Sad ce krenuti ona panika o kojoj sam pricao, cena mora da se strmoglavi, odnos pogotovu pre nego sto krene na gore.
A sto se tvoje price o asicima tice... Proizvodjaci asica su zacepili cene i ne mogu ds postignu da nastancuju dovoljno uredjaja. Ne brini nista, svi znamo da ce cena morati gore, to je ce biti nemonovno u nekom trenutku.

Pa ja i pricam o tome da ce zid morati na demontazu, samo se ne slazemo u "sitnici" zasto ce to da se desi i sta sledi posle.
Ok, brzo ce rasplet pa cemo se cuti ;)

Obrati paznju kako baja pojacava zid, samo kupuje jeftine novcice i uzidava tu.
Nece jos rasplet. Rasplet je na 100$ ;)

Ja kupih nesto po ovoj ceni ,cekam ako padne opet da kupim jos malo.

Inace poceo sam da razgledam koji bmw cu da kupim kad skoci na 100$.
SAJ ,sta mislis , serija 5 ili serija 3 kabrio ,)

Sada si nam izbaksuzirao 100$, serija 3 kabrio (ni kupe) više ne postoje :) , sada je to serija 4

E46 postoji a ako mislis na nove iz fabrike za to ce morati LTC da ode na 1000$ da bih kupio :D

Nego ostadose mi litecoini zarobljeni na CryptoRush ,prokletnici ugasili sajt. To mi je taman bilo za M-paket opreme :smoke:

Pa gledamo samo nove automobile, malo poverenja u ltc kolega :smoke:

Mada kako ide cena mislim da su nam trenutno izgledniji oni 1:18 modeli :)

Meni je cela Toyota Hilux ostala na vircurexu pa sta da radim :p Druzite se teme.

Ko hoce da kupuje ima fore jos uvek. Ja sam pre par dana kupio nesto malo ;)
A ko hoce da ulece iz btc-a u ltc neka saceka slobodno posto ce odnos jos dole da pada.

Ja mislim da ce to ici preko 100$ samo ko je strpljiv da doceka...danas trazim po netu statisticke podatke za btc i nalazim npr da otprilike samo 250 hiljada ljudi poseduje bar 1 btc,a 24% ljudi globalno je culo za btc...e sad vi zamislite kad ceo svet sazna za btc pa vidi sta je propustio i onda pokusa da uleti na sledeci voz,tacnije ltc. Kad je btc mogao da ode na 1200$+,ne vidim sto ltc ne bi mogao na 200-300$+ naravno long term gledano,bitno je samo da sto vise ljudi udje u kriptovalute i da to bude opste prihvacena stvar u svetu,kao internet danas. U svakom slucaju, bice zanimljivo. :)

Poslednja izmena:
Ovamo raspravljate o BMW-u a oglasi puni rigova i kartica.
Ako nista bar ce diff da pada.:D

@coa
Pa da, bitno je da se sto vise njih zaj*** kao mi, tako bismo se mi izvadili.:D
Da sam bio pametan onomad kad sam ulazio u pricu, da sad odem ko covek na odmor i ne gledam ove usr*** berze.

Poslednja izmena:
Diff će da pada?
Da li si ti bio bez interneta par nedelja? :)

ma pusti ih , treba jos da uce, a ko ima para sad je pravo vreme za kupovinu opreme, cene milina, jer bice opet velikih cena hardwera kad skoci cena coina

U bus vise nikad pa taman morao asic da kupim :)

Batch 1: Estimated shipments begins Q3 of Year 2014.

Batch 2: Shipments are starting at least 1 month after Batch 1.

po trenutnoj ceni i rastu diffa isplate se za oko 30 dana, ako sam dobro izracunao.

Gradski prevoz je odlicna stvar.
Ne kazem to zbog toga sto sam prinudjen da se vozim njime, naprotiv, zadovoljstvo mi je nekada da sednem i provozam se i vidim sta ima novo u narodu :)

Od ovolikog rudarenja uzelim se GSP-a :)

PS. Ne pijem i ne pusim, u kafani mi dosadno. Ne drogiram se pa ne srecem ninje u mraku. Jednostavno, najjeftinija zabava, kupis kartu 100 dinara - 100 minuta voznje na ringispilu. :) Opustis mozak i stavis cvike, vozis se sa narodom, njima svega preko glave, a meni zanimljivo.

Poslednja izmena:
Da reknem i ja koju na temu prevoza :p ne zalecite se sa bembarama, navucete reketase :) zadovoljite se recimo, golf 7-micom :D

Sto se tice gradskog, pun mi ga je vec kufer, em guzva em vrucina, na 40napolju unutra je 60 pa vi gledajte (NS)... 6 godina se vozim, dosta je...

A ltc, iskreno mislim da cemo docekati tih famoznih 100-200$, ali ja npr se ne bih bunio ni kada bi to bilo sledece godine, jer ce tada biti polovljenje, pa je sasvim moguce da cena grune i mnogo vise...

Jedino mi se ne svidja ova mega giga neisplativost jer ovako nikad nije bilo... i tacno se vidi, kako vreme prolazi za istu zaradu treba imati sve vise i vise hardvera...

Kad sledece godine se ocekuje polovljenje, moze li to ovako rano da se proceni? Mada sumnjam...

Vrh Dno