Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Litecoin Difficulty: 10,886
Estimated Next Difficulty: 11,864 (+8.98%)
Adjust time: After 756 Blocks, About 1.2 days

Povecanje diff-a od 16.04 do 17.05. 34%
Povecanje diff-a od 17.05 do 19.06 58%

Ovakvim tempom vec u julu imamo famoznih 20k diff ...

Evo ko hoce da dodje do bembare,prodajem moj E36 i prihvatam 30% isplate u LTC.
Bas neka bude il' pukovnici il' pokojnici ,)

Ajde prekinite sa lupetanjem i držite se teme. Sve dalje brišem i delim nagrade.

Šta je ovo, krenuo put na moon?

Možemo da se vratimo na bmw teme.

Pa ide peške do taksi stanice, pa na lansirnu rampu, pa onda raketom na mesec, sve ok :)

Jos malo da se zaleti a onda ide mesecno preko 100% dif

Sta je pametnije ostati u btc-u ili prebacivati u ltc? Slabo pratim ltc/btc odnos tako da nisam u toku. :)

Zavisi, ako ti trebaju stan, kola, putovanja, svakako LTC, ako ti ne treba ništa od toga ostani u BTC :)

A ozbiljan odgovor, ko će to znati, da bilo šta možemo da predvidimo to bi bilo lepo.. Mnogi kao veruju da će LTC da raste, mnogi veruju da je završio karijeru.. proceni sam :|

Polako, ovo je LTC samo dao znake zivota, nista vise. Nece pump jos. Diff prvo mora da izdivlja opasno a tek je krenuo. Tek izmedju 20-40K diff-a mozete da ocekujete nesto ozbiljniji skok, sve pre toga je smesno, tek da se vrati malo za ono sto je padao zadnjih mesec dana.

zasto bi prebacivao u btc, oma u dolare kada dodje povoljno vreme za to !

Ja necu u BTC ni lud. Deo prebacujem u novac, pola povlacim, pola ostavljam da se dopunim a ostatak novcica cuvam za sledecu godinu kad bude polovljenje i novi skok.
LTC mora da skoci vise od BTC-a. Ne znam kakvo misljenje ostali imaju ali po meni je to neminovno.

Cena LTC zavisi od raje i miner-a dok se oni ne istovare nece skakat, a posto su poslusni i slusaju neverne babe... ide sve po planu, nevernici dumpuju, ko zna kupuje i ceka....

Ja sam kupovao ovih dana... Ostalo mi jos nesto malo para u steku ali to ne smem da diram. Neka prodaje ko zeli, njihov problem. A prodavace cim skoci na 13$ za koji dan, ima da se istovaraju kao zimus na 4$. Nadam se samo da su se nasi ljudi ovde opametili posto sam prosli put pricao u vetar ocigledno. Valja ce ovog puta da budu malo strpljiviji i valjda ce malo vise novca da izvuku.

BTW, snaga na LTC mrezi je monstruozna! Sada je definitivno krenuo da skace diff. Mislim da vise nema nazad i da su konacno uposleni nastancovani asici.

GAW tek sredjuje svoje hostinge i prosiruje... kinezi jos aksne sa isporukom , mislim da sad vata zalet...

Ja necu u BTC ni lud. Deo prebacujem u novac, pola povlacim, pola ostavljam da se dopunim a ostatak novcica cuvam za sledecu godinu kad bude polovljenje i novi skok.
LTC mora da skoci vise od BTC-a. Ne znam kakvo misljenje ostali imaju ali po meni je to neminovno.

LTC cekamo (bar ti i ja) na 0.1 taj ce odnos doci kad tad.

Za godinu dana je to sasvim realno, mozda cak i malo ranije. Ti si makar do sada skontao kakav sam lik i da cu opusteno sacekati to.

kako volim ovaj forum :D rezervisu se qrve, porucuje se Moet sampanjac i kod lerdija 8 ball jer je LTC skocio sa 9.5 na $10 :D

Vojsci mora da se dize...
...moral :D

Niko da se pohvali:
Litecoin Difficulty: 12,095
Estimated Next Difficulty: 13,168 (+8.87%)
Adjust time: After 1557 Blocks, About 2.5 days
Jeste da je malo proslo od promene ali neko krace vreme je diff bio preko 14k :)

Poz ljudi!
Vrsi neko odavde otkup ltc-a?
Treba mi kinta pa rek'o da prodam ovu bedu sto sam iskopao :D

Nazad
Vrh Dno