[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Taj skok nam nece nista znaciti. Cekamo mi nesto malo ozbiljnije.
Na osnovu cega dolazis do takvog zakljucka??
Taj skok nam nece nista znaciti. Cekamo mi nesto malo ozbiljnije.
Upravo sam doziveo providjenje. Cifra za sledecu godinu je 650$!
Ljudi bez da budem optuzen da paranoisem, da li se iko zapitao gde su svi ti ASIC-i koji se pridodaju? Nema ih vise toliko na Coinotronu, 1 se pojavio na litecoinpool.org, 1-2 na wemineltc, a gde su ostali? Sto kazu nije dobro da im se ne zna mesto, a diff ide na 12000.
Ljudi bez da budem optuzen da paranoisem, da li se iko zapitao gde su svi ti ASIC-i koji se pridodaju? Nema ih vise toliko na Coinotronu, 1 se pojavio na litecoinpool.org, 1-2 na wemineltc, a gde su ostali? Sto kazu nije dobro da im se ne zna mesto, a diff ide na 12000.
Povukao sam ono s katarea, neka se nadje, da castim kad skoci.
Upravo sam doziveo providjenje. Cifra za sledecu godinu je 650$!
Ne zelite da znate detalje kako sam dosao do cifre. Nisam sujeveran ali kad vidim jasno napisan broj tamo gde ne treba da bude to mora biti znak :d
Kad solo zauzimas vise od 1% mreze, pustas kopanje direkt u wallet
Kako god to nije dobar trend jer je proizvodnja ASIC-a centralizovana i vrlo lako mogu uzeti 51%. Videcemo sta se dalje dogadja.
Nadam se da je tako.
Trebali bi da su ti svi private kljucevi u wallet-u, jednostavno neki bug mozda ako nisi bio na pogresnom chain-u pa i ne postoje...
ima verovatno negde preko fruma kako iz wallet-a cupat kljuceve pa rucno igrat se, sad za taj shit coin nemam pojma, ali sve je to isto
bravo care to je to biloprobaj u konzoli da ukucas repairwallet ili ukucaj help pa vidi komandu da ponovo sinhronizuje sve...meni je na teslacoinu slicno nesto bilo i vratili se svi u novcanik posle ove komande
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari