Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

mislio sam na kupovinu, od kopanja svakako nema nista.

kontam, blizimo se nekoj tacki kada bi bilo dobro ponovo ulazati. nisam siguran da ce kliznuti do 0.013. kontam, oko 0.015 ili malo jace da se vratim.
ne vjerujem da LTC moze u dublje u bunar.

@Raso92
dva savea savet

1. Prvi i osnovni Nauci PHP i web developing (ovo nikad ne moze biti osnovni izvog prihoda sta god pricali neki na forumu)

2. UVEK citaj na ovom forumu sta se desava.

Ljudi ovde ima raznih prica ... Ja sam uspeo da otplatim svju karticu (280x). ulozio sam nekih 400$ prvog februara. A u ovom trenutku mogu da podignem 700$ (neka bude 650$ sa raznim fee-ovima) (pritom sam davao tamo u neke donacije / humanitarna zezanja)..

Sve zahvaljujuci DRK-u citanju na forumu i pracenju situacije (savetima drugih itd)...

Tacno je sto je neko rekao da su ljudi pohlepni ..

Da mi je neko rekao da ce ovako biti za 4 meseca odma bi ptihvatio ponudu sada ocu jos i nezelim da podizem pare (mada bi mi dobro dosle da zavrsim neke stvari u kuci/ neki namestaj/ fotelja i slicno ... )...

Od samog kopanja se nemoze zaraditi mnogo ali od kopanja pravog novcica i cuvanja istog se i te kako moze zaraditi ...

Da smo svi kopali DRK umesto Q2C-a sada bi organizovali skup forumasa na maldivima u privatnoj jahti ili sicno ... (onaj ko je sa 2MH/s scrypta kopa DRK umesto Q2C-a sada kupuje nekretninu u BG-u ..)

I da neslazem se da ti treba MNOGO snage da bi zaradio ...

Za bilo kakav uspeh ovde MORAS uloziti TACNO onoliko koliko si spreman da izgubis ...

Cim ulozis pomiri se da te pare vise nemas i da ih nikad neces videti .. To je JEDINI nacin da se izbegne stres/ nervoza i da hladne glave procenis da li treba uloziti u neki novcic ili ne (a jedino hladna glava moze doneti ispravnu stratesku odluku ... )..

Poslednja izmena:
jel se to nešto dešava sa LTC ili sa mojim računarom? Kartice mi umesto 750khash bacaju svega 450??

sa tvojim računarom. možda puko drajver ili syncuje neki wallet :D

nemam nikakvih wallet-a na mašinama, sve radi uredno non stop nikada se nije dešavalo ovo, resetovani, podešeni na iste klokove kao i pre i opet 450-500

@Detector

Hvala na savetima! Jasno mi je sta pricas u smislu ulaganja i spremnosti da izgubis ulozeno kao da ga nisi ni imao. Da li imas konkretan savet za sada koju valutu da kopam ili je to ,, politicki nekorektno '' govoriti :D. Mozes li me uputit sto se samog foruma tice . Koje teme da pratim ? Gde da trazim relevantne informacije ?

Meni je ovo sve jako zanimljivo da pratim ne samog gledista zarade vec i same cinjenice da se na nacin na koji si rekao jedan novcic moze kasnije isplatiti. Ono sto ja trazim od tebe jeste da mi das pocetnu stanicu sa koje ja mogu polako da prikupljam podatke i da sam odlucujem ,, na sta cu da stavim pare '' tj da ih kopam . Jasno mi je da je to sve kockanje ali ako imas neki savet kako da pocnem da skupljam podatke i sta trenutno da kopam bio bih jos vise zahvalan tebi a i bilo kom ko bi mi pomogao sa takvim informacijam.

Hvala jos jednom

@Nesicu odkupi coveku tu jednu 280x da ne razmislja vise o tome kako ce sa njom zaradjivati 100e mesecno
E'o da mu dam dva'es 'iljada i da ga ne boli vise glava :-D
Ne znam za vas ali sam se nesto omrzao nacisto, vec duze vreme gledam da predjem na drk i mrzi me, verovatno ce zato i da skoci, jer do sad koju god valutu sam kopao i cuvao otisla je u bunar, one koje nisam dozivele su procvat pa sam se malo smorio

Poslednja izmena:
Ne znam za vas ali sam se nesto omrzao nacisto, vec duze vreme gledam da predjem na drk i mrzi me, verovatno ce zato i da skoci, jer do sad koju god valutu sam kopao i cuvao otisla je u bunar, one koje nisam dozivele su procvat pa sam se malo smorio
Imas Vertcoin i Maxcoin, sa njima nema da omanes,kad tad ce skociti..ne racunajuci ove nove cryptonote novcice Monero i Quazar..

Karma is bitch :p

DvaDeset :p
Ma cepam samo max pa nek bude sta bude, sa utc-om se igram kupim kad padne, prodam kad skoci, bilo sta da mi ostane ce da se cuva, pa kad skoci cena, ako uopste i skoci
Nekako imam osecaj da ce da skoci pa se razmisljam da udjem u neku kupovinu hardvera, vidim po malo skace

Necu jos na drk, obavesticu vad ako predjem da napustate brod :p

Poslednja izmena:
vratih se iz BTC u LTC.
stara ljubav zaborava nema :D

il bos il hadzija

Litecoin Difficulty: 7,456
Estimated Next Difficulty: 8,269 (+10.92%)
Adjust time: After 366 Blocks, About 13.5 hours
Hashrate: 259,557 MH/s

Pa kad padne na 0.01 :) zezam se, naravno. Nadam se raketi sa kraja novembra. Od 0.018 pa nanize imam buy ordere, ali bih voleo da se ne ostvare. Mrzim pad ltc/btc para kad btc pocne da raste.

nisam siguran da moze puno dalje nego je sad... po meni max do 0.015.
usao sam na 0.01995. vidjet cemo...

LTC cenu stite i asic proizvodjaci, jer je i njima u interesu da dobro prodaju ono sto proizvode, zato tesko da ce biti veceg pada... mada pump ne ocekujem trenutno ali LTC nikad nije bio predvidiv

i da izgorim necu zaliti. 7 mjeseci sam ga kopao, citao, zbog njega ulagao i nadao se.
bilo bi glupo da propustim voz. ako uopste bude i vozio.
pare sam na pocetku halalio tako da.... sta bude :)

imam jos VTCa a to mi je kapital za 2015 :whip:

Izgleda da je novi asic stvarno zajahao, veliki skok snage je u pitanju. Estimated 8403 za sada, verovatno i malo vise.

GAW mining je danas krenuo hosting za prvu turu... sledece nedelje krece druga, itd...

Samo da jos mi bednici odustanema od LTC skroz sto se tice mininga pa ce valjda biti bolje :d

Ja priznajem jos uvek sam na LTC , izmedju ostalog jer sam mator za brze promene tj. prebacivanje na novi miner, @Saj moracu da te gnajvim na PM kako da se presaltujem na DRK, ali generalno opsti je haos

nista dok ne bude 20000 nije zanimljivo ovako po 15 posto :d 8550 iha

Poslednja izmena:
ovo je idealno za one kineze sa asicima..
novi asici se ne ukljucuju brzo, gpu se polako povlaci, rezultat diff ne skace brzo
diff ne skace = namlate se para

Nazad
Vrh Dno