taurus
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.10.2013
- Poena
- 170
ja mislim da u svetu biznisa svaki posao koji donosi 10% profita mesecno je izuzetno isplativ posao
+1
ja mislim da u svetu biznisa svaki posao koji donosi 10% profita mesecno je izuzetno isplativ posao
Ako nisi bio u nečijem potpisu znači da se i nije ni odnosilo na tebe..... bilo bi lepo da sledeći put napregneš koji neuron pre nego što počneš pisati svašta...ja nisam zavrsio nikome u potpisu, ..
Da li ti radiš ili ne i koliko ti para treba za život nikog ovde ne interesuje niti je ovde mesto za kukanje o teškom životu.sta je 60$ mesecno za nekog ko ne radi... odu sve pare na racune i gluposti... ja sam ocekivao da ovaj internet posao moze da zameni pravi posao, koji je danas tako tesko naci... ali nazalost, pokazalo se kao jos jedno razocaranje...
Svi iskusniji članovi su pisali da je realni period otplate hardvera godinu i više dana i da to što se dešava (u novembru) nije održivo na duže staze. Sve je lepo objašnjavano ali nije imao ko da sasluša (ili se bar potrudi da razume ono što se pročita) samo se računalo koliko stotina eura će se zaraditi za mesec dana na uloženih 200-300...Takodje je rečeno da se ulaže onoliko sa koliko možeš da se oprostiš ako sve krene nizbrdo...Meni stvarno neki ljudi nisu jasni šta hoće da dokažu svojim trolovanjem tema...upravo to, kao i pogresne price koje su kruzile...
Moram da dodam da je damirbaj jako bezobrazan clan...jednom prilikom sam postavio neko pitanje u vezi svega ovoga jer sam jos uvek nov u ovome i dobio sam diskretno bezobrazan odg od njega, ali naravno bilo je i clanova koji su mi pomogli i kojima sam jako zahvalan...jer ipak smo mi ovde da delimo misljenja i pomazemo jedni drugima.
Ne kapiram kakav je ovo "internet posao"?
***, poznajem ljude sa 200 gpu-a koji jedva nekada nešto napišu ovde, a ovaj damir dominira svim temama sa svojom tužnom pričom kako ne može da se obogati od jedne grafičke. Ne poznajem te lično, tako da jedinu sliku stvara ovo što pišeš, izvini, ali kao što neko reče ranije, odumre mi jedna moždana ćelija svaki put kada pročitam tvoj post
Da li ti radiš ili ne i koliko ti para treba za život nikog ovde ne interesuje niti je ovde mesto za kukanje o teškom životu.
@damirbaj druže čitam to što pišeš i apsolutno podržavam tvoje pravo na tvoje mišljenje, ali ovo očito nije sport za tebe! pričajmo iskreno, karticu uopšte nisi kupovao za majning nego za gejming, pa kad ne gejmaš neka ona malo kopa. pa još to dok kopa ako bi moglo da bude zamena za real life job, tebi super? a posao da ti je kupovina 1 (jedne) grafičke i da se igraš malo s klokovima i naponima? aha, može, za to zaslužuješ plate bar hiljadu ojra, ma i više! predložio bi ti neke druge online poslove, zaradi se od 1000 do 5000 dolara, ali se RADI!!!! satima, noćima! nema para bez ulaganja ili u rad ili u opremu. i to što neko kopa i čuva novčiće, to ga čini pohlepnim? pohlepan si ti, samo si lenj!
Evo (mada nije upućeno meni) dobrovoljno ću to da uradim po prvi put u životu....:guitar:ako ne razumes moje postove, onda me bolje stavi na ignore, da ne mucis svoj "mozak"....
MIslim da ti ipak ne razumes kako funkcionise uopste bilo koji coin..ako je kolicina transakcija problem (sto nije niti ce ikad biti) onda je promena algoritma jos jedan plus ..npr sa algoritmom za hvc coin imam na 280x 16 mh/s dok na scriptu samo 700 kh/s i to pri mnogo manjoj potrosnji struje.Dzonikg, nisam mislio da brzinu transakcija vec na kolicinu transakcija koju mreza moze da izgura u sekundi, minuti itd. Nisi obratio paznju o cemu pricam. Da bi ozbiljno razmisljao o nekoj valuti kao varijanti za placanje sta bi se delo ako 10.000 ljudi u istom trenutku sirom sveta hoce da obavi neki transfer? Doci ce do zagusenja. Sto je jaca mreza veca je "propusna moc" da se tako izrazim i moguc je veci broj transakcija.
@Damirbaj, jesam ja alav koji godinu dana skupljam novcice i nisam nijedan prodao? Ti sigurno nisi alav sto zelis bar 60$ od jedne karte. Aj budi realan![]()
@Damirbaj, jesam ja alav koji godinu dana skupljam novcice i nisam nijedan prodao? Ti sigurno nisi alav sto zelis bar 60$ od jedne karte. Aj budi realan![]()
Ovome se nisam nadao/očekivao:
Litecoin Difficulty:5,677
Estimated Next Difficulty:5,335 (-6.02%)
Adjust time:After 1712 Blocks, About 3.2 days
Hashrate(?):152,326 MH/s
Videćemo za par dana da li će stvarno diff pasti, ali sam očekivao da će od aprila diff uveliko biti preko 6000. Niska cena svih valuta izgleda da čini svoje.
***, poznajem ljude sa 200 gpu-a koji jedva nekada nešto napišu ovde, a ovaj damir dominira svim temama sa svojom tužnom pričom kako ne može da se obogati od jedne grafičke. Ne poznajem te lično, tako da jedinu sliku stvara ovo što pišeš, izvini, ali kao što neko reče ranije, odumre mi jedna moždana ćelija svaki put kada pročitam tvoj post :smash:
Kad sam to napisao doge je bio 15 na listi po marketcapu..sad je odmah iza litecoina..a i ne vidim kakve veze ima sa pricom o asicima.Sajber i ostali koji su ulozili vece pare u ovo, sto da ne cekaju cenu od 100$+,nisu to ambicije ni pohlepa nego zdravo razmisljanje. Treba biti istrajan pa cuvati coine godinu dana,biti psihicki stabilan pa ne prodati u kriznim situacijima i kada sve to prodje ja mislim da su zasluzili 100$ po komadu minimum. A ti ces damire pojesti samog sebe zato sto sad prodajes koine umesto da stekas,ali dobro neko uci na tudjim greskama,neko na svojim. A i vidim dzoni se sad ukljucio u trolovanju, koji je izjavio pre par meseci da je ker perspektivniji od ltca,mislim smesno. Nisam ni ja neki iskusan sa ovim poceo sam pre 5 meseci,ali bar smatram da ako ce neki coin uspeti pored btca to je onda ltc.
3 Litecoin $ 358,489,333 $ 13.26 27,033,104 LTC $ 9,512,168 -3.21 %Kad sam to napisao doge je bio 15 na listi po marketcapu..sad je odmah iza litecoina..a i ne vidim kakve veze ima sa pricom o asicima.
Kriptovalute su zamisljenje kao decentralizovana valuta a sa asicima su centralizovaniji i od obicnog novca.
nisam lenj, samo biram![]()
Koliki je market cap imao litecoin posle 3 meseca postojanja..ako je 3 miliona $ bilo bi dobro.3 Litecoin $ 358,489,333 $ 13.26 27,033,104 LTC $ 9,512,168 -3.21 %
5 Dogecoin $ 35,522,405 $ 0.00054 65,443,042,485 DOGE $ 1,832,403 -7.88 %
Jeste odmah je iza ltc-a sto se da videti na prilozenom hahahaA ima veze,zato sto prosipas pamet o tome kako coin-i fukcionisu,a prvi imas neke nebulozne izjave,tako da stvarno vodi racuna malo pa se informisi. Ako hocemo 100$ po ltc-u onda asici moraju za njega da izadju,u suprotnom dzaba. Mene iskreno zabole dal je centrazilovan ili nije,ja bih kes na kraju cele price.
![]()
i ti me ne prosledi linkove za te internet poslove... izgleda da si samo lagao... velika usta, nigde dela... potkrepi to sto pricas...
a bila je pre nekog vremena i 30$, da ne racunam kolko je po toj ceni...
ko oce vece, izgubi iz vrece... sad i nemas druge opcije nego da cuvas to sto ti je ostalo i prodas u najboljem trenutku, ali da si na pocetku imao malo labaviji stav, bio bi bogatiji... bez ljutnje...
Pročitah par strana, mogu konstatovati da sam ipak bio u pravu, damirbaj boluje od kalimero efekta, neeepravda...daj dečko, idi malo do neke obližnje fabrike pa zaradi rukama te cifre kojima se frljaš, pa onda malo dođi ovde i piši...kupio kartu za 330e i izračunao da će 100$ mesečno da donosi, a za sve ispod toga, mračiš nas ovde sa svojim nebulozama. Mislim da bi bilo najbolje da se smuvaš sa džonikg, pa da obojica radite na developmentu kitakoina![]()
Pročitah par strana, mogu konstatovati da sam ipak bio u pravu, damirbaj boluje od kalimero efekta, neeepravda...daj dečko, idi malo do neke obližnje fabrike pa zaradi rukama te cifre kojima se frljaš, pa onda malo dođi ovde i piši...kupio kartu za 330e i izračunao da će 100$ mesečno da donosi, a za sve ispod toga, mračiš nas ovde sa svojim nebulozama. Mislim da bi bilo najbolje da se smuvaš sa džonikg, pa da obojica radite na developmentu kitakoina
BTW, kako komentarišete ovo :
Koliki je market cap imao litecoin posle 3 meseca postojanja..ako je 3 miliona $ bilo bi dobro.
Kao sto rekoh cena novcica veze nema sa time da li je mreza na gpy ili asicu ..cas sta vise asici ispumpavaju pare jer stalno mora novi hardware a stari u kantu a te pare dolaze od ispumpavanja para od coina..litecoin je bio 2 $ pa skocio na 48$ a nije imao asic ..sad ima asici pa pada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari