good luck sa tim stekom..to sto ti imas oni ce da izmajnuju za 15 minuta i da prodaju
Pa ste ste svi ustali da su asici dobra stvar za litecoin kad je skroz suprotno..KNC ce da majnuje za PARE.. KES..kao sto radi i sa bitcoinom..sa litecoinom ce verovatno prvi menjati za bitcoin.A sta mi tu mozemo?
Cuvaj Cuvaj..ovaj dampuje svaki dan bitcoine u vrednosti pola miliona $ a ti cuvajDa cuvamo stek![]()
Koliko ti imas iritantne komentare da je to neverovatno. IQ ti tezi ka minus beskonacno ili si namerno bezobrazan. Aman covece ti ako imas milone $ ulozi u izradi asica pa pravi pare ko ti brani? Ovakvim komentarima vredjas ljude ovde,dosao si pre dva meseca i solis pamet. Znas li koliko ljude ovde zabole sto tamo neka kompanija mlati pare? Ne zanima nikoga,ljudi na kraju price hoce da vide cifru koju su sebi zacrtali u glavi i kraj. Druga stvar ko ima stek od 500-1000 komada i kad ltc dogura do 100$ po komadu ti mislis da je to mala cifra? Doduse mozda tebi jeste cim se ovako proseravas ili ne znas osnovne racunske operacije.Cuvaj Cuvaj..ovaj dampuje svaki dan bitcoine u vrednosti pola miliona $ a ti cuvaj
Cuvaj Cuvaj..ovaj dampuje svaki dan bitcoine u vrednosti pola miliona $ a ti cuvaj
Ma ne brini ti nista,uvek oni mogu da nastampaju tacno onoliko koliko im treba. Mislim na "sveze" $.iskuliraj se dzoni, ima rezona u tome sto pises ali to su stvari koje ne mozemo da promenimo cak su se u ovoj prici neke stvari izdesavale i suprotno logici a takodje je tesko promeniti i necije misljenje pogotovo i zato sto smo balkanci, i ja imam stek LTC-a koji cuvam iako sam svestan da on iz dana u dan sve manje vredi i dali ce i kad da se desi pump to vise niko ne moze da bude siguran, kako prolazi vreme sve se vise kajem sto se nisam istovario na 48$ i da sam ostavio 100-tinak LTC-a za neke mozda srecne dane....
ovo sto ljudi misle da je dobro za LTC da se centralizuje sto se sad i desava necu da komentarisem a cena ce se uskoro videti i bice svima jasno ali ako se neko ko ima 20-30% mreze u hangaru bude istovariva svaki dan mislim da ce cena neumoljivo da ode na dole jer toliko kolko on bude istovarivao neko mora svezeg novca da upumpa a lako je izracunati o kakvoj je cifri rec u ovom trenutku ...............................
Clan sam mense jos od 2003..toliko o mom IQ ako te bas zanima.Mislio sam da ovde moze normalno da se razgovara ali tesko..ovde su svi u nekom tripu gde svako misljenje od onog koga cu oni zacrtali u glavi vredja.Koliko ti imas iritantne komentare da je to neverovatno. IQ ti tezi ka minus beskonacno ili si namerno bezobrazan. Aman covece ti ako imas milone $ ulozi u izradi asica pa pravi pare ko ti brani? Ovakvim komentarima vredjas ljude ovde,dosao si pre dva meseca i solis pamet. Znas li koliko ljude ovde zabole sto tamo neka kompanija mlati pare? Ne zanima nikoga,ljudi na kraju price hoce da vide cifru koju su sebi zacrtali u glavi i kraj. Druga stvar ko ima stek od 500-1000 komada i kad ltc dogura do 100$ po komadu ti mislis da je to mala cifra? Doduse mozda tebi jeste cim se ovako proseravas ili ne znas osnovne racunske operacije.
Reci ti to Bitcoin-u. Mi se ovde nista ne pitamo, tako da ti je prica uzaludna. Ako mislis da ne mozes nista da uzmes i da LTC nece vredeti nista,onda ne znam sto se uopste zamajavas ovim? Rasprodaj sve uzmi $ dok jos vredi nesto i pusti nas ostale da na miru izgubimo sve pare.Clan sam mense jos od 2003..toliko o mom IQ ako te bas zanima.Mislio sam da ovde moze normalno da se razgovara ali tesko..ovde su svi u nekom tripu gde svako misljenje od onog koga cu oni zacrtali u glavi vredja.
Sedi i cekaj 100$ sta da ti kazem..drugo i nista neces moci..sa ASICima to ce biti nemoguca misija..ne ulazu oni u razvoj tog ASICa da bi ti uzeo pare i bilo ko drugi nego bi oni sto vise izmajnovali i uzeli kintu.
A tebe drugacije misljenje od tvog uznemirava..zanimljivo.Reci ti to Bitcoin-u. Mi se ovde nista ne pitamo, tako da ti je prica uzaludna. Ako mislis da ne mozes nista da uzmes i da LTC nece vredeti nista,onda ne znam sto se uopste zamajavas ovim? Rasprodaj sve uzmi $ dok jos vredi nesto i pusti nas ostale da na miru izgubimo sve pare.
slika govori vise od 1000 reciClan sam mense jos od 2003..toliko o mom IQ ako te bas zanima.Mislio sam da ovde moze normalno da se razgovara ali tesko..ovde su svi u nekom tripu gde svako misljenje od onog koga cu oni zacrtali u glavi vredja.
Sedi i cekaj 100$ sta da ti kazem..drugo i nista neces moci..sa ASICima to ce biti nemoguca misija..ne ulazu oni u razvoj tog ASICa da bi ti uzeo pare i bilo ko drugi nego bi oni sto vise izmajnovali i uzeli kintu.
Sam si dao odgovor na pitanje.@shku
secam se ja ovoga, procitao ja i ispratio teme od korice do korice ali postoji splet dogadjaja koji se dogodio pa je BTC stiga tu gde jeste a to nije obican pump jer ne verujem da neko ima toliko $ i BTC-a da napumpa cenu za 8000% u roku od mesec dana ...
ajmo se samo u najkracim crtama podsetiti sta se sve izdesavalo novembra i decambra 2013:
- na sastanku neke Americke komisije (ne secam se vise koje) BTC je proglasen za valutu koja nije u sivoj zoni i podrzan je od strane nacionalnih rezervi amerike, onda je u kini nastao bum i kinezi su brze bolje krenuli da kupuju BTC u enormnim kolicinama, euforija je bila tolika da je BTC dogurao do 1200 USD-a ali od tada pa do danas prvo je kineska nacionalna banka izdala preporuku (zabranila) placanje BTC-om nakon toga je krenuo blagi pad , rusija je takodje zabranila placanje BTC-om jer je jelte u rusiji zvanicni novac rublja , MtGox kao najveca menjacnica je vec bio u problemima i krenuo da puca i eto od sredine novembra do 1. aprila cena od 1200 na 450 USD.
ne kazem ja da vise nece da skace cena BTC-a ili LTC-a nego pitam sta mislite kolika je verovatnoca da ce da se desi tako neki znacajan sled dogadjaja kao novembra prosle godine koji sam u najgrubljim crtama opisao pa da cena BTC-a toliko moze ponovo da skoci zbog neverovatne potraznje?? o nekom izreziranom monstruoznom pumpu nemojte ni da razmisljate jer za to je potrebno stvarno veliko brdo para a o riziku da i ne govorim tako da ja licno ne verujem ali se nadam da gresim da ce nako u to da se upusti......
aj boze zdravlje pa da svi budemo zgodni i bogati ,)Sam si dao odgovor na pitanje.![]()
Ja verujem da ce da se desi. Ako bude napretka a sve su sanse da ce biti onda ce i potraznja porasti naglo. Ja mislim da je to samo pitanje vremena. I to ne pricam jer nosim ruzicaste naocare vec zato sto stvarno mogu da vidim da kroz nekoliko godina koristimo virtuelne valute u placanju. Uvodjenje u legalne vode i zakon, uvodjenje poreza je osnova price. Moze Rusija da bude hladna, moze Kina da izigrava ludilo ali nece reci ne napretku. To su ogromne zemlje sa jakim ekonomijama i ovakve stvari ih sigurno zanimaju. Za sada su jako oprezni. USA to s druge strane radi drugacije, oni se stvarno trude da sve to rese jer vide kolike se pare vrte, vide prihod od poreza, vide sansu da ulete prvi i iskoriste potencijal kriptovaluta.@shku
secam se ja ovoga, procitao ja i ispratio teme od korice do korice ali postoji splet dogadjaja koji se dogodio pa je BTC stiga tu gde jeste a to nije obican pump jer ne verujem da neko ima toliko $ i BTC-a da napumpa cenu za 8000% u roku od mesec dana ...
ajmo se samo u najkracim crtama podsetiti sta se sve izdesavalo novembra i decambra 2013:
- na sastanku neke Americke komisije (ne secam se vise koje) BTC je proglasen za valutu koja nije u sivoj zoni i podrzan je od strane nacionalnih rezervi amerike, onda je u kini nastao bum i kinezi su brze bolje krenuli da kupuju BTC u enormnim kolicinama, euforija je bila tolika da je BTC dogurao do 1200 USD-a ali od tada pa do danas prvo je kineska nacionalna banka izdala preporuku (zabranila) placanje BTC-om nakon toga je krenuo blagi pad , rusija je takodje zabranila placanje BTC-om jer je jelte u rusiji zvanicni novac rublja , MtGox kao najveca menjacnica je vec bio u problemima i krenuo da puca i eto od sredine novembra do 1. aprila cena od 1200 na 450 USD.
ne kazem ja da vise nece da skace cena BTC-a ili LTC-a nego pitam sta mislite kolika je verovatnoca da ce da se desi tako neki znacajan sled dogadjaja kao novembra prosle godine koji sam u najgrubljim crtama opisao pa da cena BTC-a toliko moze ponovo da skoci zbog neverovatne potraznje?? o nekom izreziranom monstruoznom pumpu nemojte ni da razmisljate jer za to je potrebno stvarno veliko brdo para a o riziku da i ne govorim tako da ja licno ne verujem ali se nadam da gresim da ce nako u to da se upusti......
aj boze zdravlje pa da svi budemo zgodni i bogati ,)
@shku
Pa ako dampa znači da je distribucija obezbeđenja svima. Imaš samo centralizovani mining,gde je 1/4 već izmajnovana,1/4 će da uzme asic vlasnik ,a za ostalih 50 % boriće se neke mnogo jake sile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari