- Učlanjen(a)
- 02.01.2014
- Poena
- 70
A da ti malo ne vredjas glupim komentarima ..ovde neku ljudi boluju od neke bolesti vise vrednosti...krene pisanje ko je za fork litecoina ka nekom ne asic algoritmu odmah iskacu sa svih strana koji nista ne kazu o temi vec samo kako niko sme da pise sem njih jer oni su majneri od pre hrista i oni sve znaju i svako drugo misljenje od njihovog je svetogrdje (koliko majnujete ..10 -20 godina) i odmah krece vredjanje.
Mene boli uvo dal ce ima ASIC ili nece..ja litecoin sem ono kad je bilo 2X nikad kopao nisam ..imam 100tinak litecoina da se igram na BTCe ..i da bude ASIC i da ne bude ja ga kopati necu ..i da ovo pukne ja sam grafike otplatio ..samo ASIC ubija svaki smisao sto su ove valute i napravljene ..par firmi zgrne sve pare i sve kontrolise.
Pa kad nema niko po srpski da ti kaže, moram ja
I u ovom postu se družiš sa kalimerom, jer niko ti nije rekao da nemaš pravo na mišljenje, ali si toliko zagulio sa njim da si počeo ceo jeb.eni forum da troluješ sa tvojom kartom i time što ona ne kopa koliko si ti isplanirao...šta bih ja onda trebao da radim ? Prvo mi se zapali napajanje, zasmrdi mi sobu, još je luftiram, pa kupim faličnu (ili sam je ja takvom načinio) 280x, pa kad sam je konačno popravio, sj.ebem dva perceta venta na njoj...a u međuvremnu ne mogu danima 7950 da podesim da radi kako treba...šta sam trebao da radim ? Da kukam o nepravdi kako ljudi koje znam šire svoje farme svakodnevno ? Ovakav mentalni sklop poput tvog postoji još samo kod nas, i to samo u obrisima, ti si jedan od njih, ugrožena vrsta...neću te više vređati, zabranjeno je zakonom maltretirati vrste pred izumiranjem !
Edit : Nisam snimio koga citiram, ali nisam puno ni promašio...
Poslednja izmena: