Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Kad se vec igramo predvidjanja, moja procjena: max 30$, pa povratak na 17-18$. :)

Jel vi stvarno verujete da LTC do nove godine moze da dodje do 100$ ??? :shock:

Ovo sada je samo mali skok, ovo nije pravo pumpanje i ne ocekujem neki ne znam koliko veliki skok.

LITECOIN: kako, sta, gde...i druga pitanja/odgovori

Otprilike prva sedmica juna. :D

Moja procena. :)

Na ovaj naravno.
*** ljudi pa vi nimalo osecaja nemate za berzu. Zar je moguce da ne mozete ni malo da pogledate unapred i procenite bar malo ma koliko to izgledalo optimisticki.
Ja sam se na btc-u naucio i prosli put kad je krenulo pumpanje ltc-a svima sam govorio da ne prodaju ni na 6 ni na 14$ jer ce ici jos gore. Racunao sam bar 30$ tada.
Dacu savet vama koji ne mozete da procenite nikako, pisao sam to ranije. Ako imate problem oko procene, pogledajte sadasnju cifru i zamislite neku najvosu cifru koju masta moze da vam dopusti a da je u granicama zdravog razuma i to je to. Ja sam tako radio i nisam omasio nijednom od tada :d
Ako hocete da zaradite morate biti optimisti u suprotnom prodavacete novcice dzaba!

Pa polako [SAJ], dok ne naucimo, ti si svoju skolu "platio" na BTC-u, mi smo tek usli u ovo :smoke:

Na ovaj naravno.
*** ljudi pa vi nimalo osecaja nemate za berzu. Zar je moguce da ne mozete ni malo da pogledate unapred i procenite bar malo ma koliko to izgledalo optimisticki.
Ja sam se na btc-u naucio i prosli put kad je krenulo pumpanje ltc-a svima sam govorio da ne prodaju ni na 6 ni na 14$ jer ce ici jos gore. Racunao sam bar 30$ tada.
Dacu savet vama koji ne mozete da procenite nikako, pisao sam to ranije. Ako imate problem oko procene, pogledajte sadasnju cifru i zamislite neku najvosu cifru koju masta moze da vam dopusti a da je u granicama zdravog razuma i to je to. Ja sam tako radio i nisam omasio nijednom od tada :d
Ako hocete da zaradite morate biti optimisti u suprotnom prodavacete novcice dzaba!

To je bilo onda kada smo se dogovorili da ne prodajemo ispod 20$ :D
Ja sam svoje prodao za preko 30$ a mozda i vise sad ne nesto ne sjecam tacno.

ucite na tudjim greskama jer na svojim je skupo da to radite

Na ovaj naravno.
Hajde daj neki primer realna cifre iz maste posto meni masta radi u full-u ali mi zdrav razum i nije bas jaca strana:D

Moja prognoza:

Sredina Jula ~$100, zatim neki pad na 60-70$ i onda opet veliki skok krajem godine, tamo Decembar-Januar na ~220~230$.

A Tamo u Avgustu/Sempembru '15-te kada se i vrednost bloka prepolovi, nekih ~400-450$.

Ko nije dugo u prici, neka usteka barem 20-30 novcica, to ce jednog dana biti i $1000 po novcicu.

Bilo bi lepo zar ne? ;)

Pa pisao vec ovih dana. 100$ lagano ide ove godine, mozda vec u junu ili cak i u aprilu mada to je previse brzo nekako. Do kraja sledece godine nije uopste nerealno ni onih 500$ sto je neko spomenuo. E sad, to je neka skroz realna varijanta koja lako moze da bude i premasena.
Da se razumemo, nece to biti stalno tako. Bice tu jako mrsavih perioda ali tada nemojte prodavati. Cekajte pumpanje pa se onda istovarajte kad vam cifra odgovara. To je jedini nacin da pametno odradite posao, pogotovu vi koji nemate stek ili imate jako mali stek. Vama ce svaki coin biti velik ko kuca. Razmislite samo kolika je razlika 18$ sada ili 100$ po coinu u junu, sta bi uzeli pre? ;)

Nemojte me bas slepo slusati, treba da imate i vi zdravog razuma, nikad se ne zna kad cu ja da poludim :d
Ne panicite, razmisljajte na duzi period, ne od prvog do prvog u mesecu.

Sajberu zarazio si pola foruma svojim optimizmom :), ja ne verujem da ce LTC preci vrednost od 50 usd do kraja godine.Mada bih voleo bih da gresim....

Ja sam ovde anoniman, tj niko me ne zna, samo nick, pa mogu da napišem, imam do sada skoro 2000 LTC-a, tako da uh, ove cene što se predvidjaju.. :)

Relativno sam parazit u celoj priči, većinu sam kupio za keš, a ne od rudarenja, a i zato sam trenutno u minusu.

Jel vi stvarno verujete da LTC do nove godine moze da dodje do 100$ ??? :shock:

Naravno. Minimum.

ja onako rekreativno stavio 50 LTC X 0.1 BTC-a pa sta bude ..... ;)

I ja 30 komada cisto da zaokruzim broj BTC-a dok ne dostigne cenu 1BTC - 2000$

Ja sam ovde anoniman, tj niko me ne zna, samo nick, pa mogu da napišem, imam do sada skoro 2000 LTC-a, tako da uh, ove cene što se predvidjaju.. :)

Relativno sam parazit u celoj priči, većinu sam kupio za keš, a ne od rudarenja, a i zato sam trenutno u minusu.

Lepo si napisao, trenutno. I ja sam trenutno jer sam placao po 25$ ;)

Da, da, naravno, trenutno, LTC će na mesec, to svi znamo :)
Ja sam prosečno plaćao oko 22. Blizu sam nule :)

@Singerica Nemam. Imam mnogo manje nego sto sam planirao ali sta da radim. 360 su mi ukrali i planirao sam minimum jos 500 da kupim kad je bilo 1.2$ cena ali imao sam frku s lovom... Trebao sam imati minimum 1500 ali poterao me ozbiljan maler pa sam ostao ispod 1000 ali to ne znaci nikako da ih necu debeeeelo zavaliti. Ako budem mogao da uzmem milionce, uzecu ga verujte mi ;)
Sada imam nesto s cime mogu da raspolazem a 500 stoji offline uz varijantu da se ni po koju cenu nece vaditi iz steka pre kraja sledece godine. Mozda necu ni tada. Planiram da stek razvucem na nekoliko godina i da prodajem samo kad je pumpanje neko i to ne vise od 50 novcica. S cenama koje prognoziram to ce biti jako ozbiljna lova.
Sada vec krecem da eksperimentisem s drugim algoritmima i pravim stek na vreme.
Ko je pametan razmisljace na vreme oni drugi ce nastaviti da zive od danas do sutra ;)

@reboot Ti si odradio odlican posao. Ne opterecuj se uopste trenutnim minusom. Samo strpljivo i bices bogat covek u roku od 2 godine ;)

@micairvas Dal sam zarazio il nisam ne znam ali voleo bi da ljudi uzmu neke fine pare od ovoga i ako mogu pomoci cu im koliko mogu, dal kroz savet ili nekako drugacije. Srbija je maceha vecini ovde i ovo je neko svetlo na kraju tunela koje sam ugledao krajem proslog leta. Moze svima da nam bude bolje ali to nece biti sutra i nece doci samo od sebe, moramo i mi da odradimo svoj deo posla na vreme ;)
Ima ovde jako pametnih ljudi koji znaju sta pricaju valja ih poslusati nekada.

SAJ ja cu svakom svom detetu ostaviti po jedan LTC.
Kakve prognoze dajes, to ce im biti dosta da lagodno zive.:D

Pitanje je koliko ce i BTC i LTC dugo da zive, ne znam o kom periodu pricas. U nekom trenutku ce izaci daleko bolji coini i treba izaci na vreme. Ali sledecih nekoliko godina bice super.

Ko ima kesa neka kupuje novcice dok nije otislo gore, lako ce da se umnozi lova ;)

Nazad
Vrh Dno