moze da bude, mada ja mislim da ce ici do max 40-45$
prekosutraovih dana?
Jel vi stvarno verujete da LTC do nove godine moze da dodje do 100$ ??? :shock:
Na ovaj naravno.
*** ljudi pa vi nimalo osecaja nemate za berzu. Zar je moguce da ne mozete ni malo da pogledate unapred i procenite bar malo ma koliko to izgledalo optimisticki.
Ja sam se na btc-u naucio i prosli put kad je krenulo pumpanje ltc-a svima sam govorio da ne prodaju ni na 6 ni na 14$ jer ce ici jos gore. Racunao sam bar 30$ tada.
Dacu savet vama koji ne mozete da procenite nikako, pisao sam to ranije. Ako imate problem oko procene, pogledajte sadasnju cifru i zamislite neku najvosu cifru koju masta moze da vam dopusti a da je u granicama zdravog razuma i to je to. Ja sam tako radio i nisam omasio nijednom od tada :d
Ako hocete da zaradite morate biti optimisti u suprotnom prodavacete novcice dzaba!
Hajde daj neki primer realna cifre iz maste posto meni masta radi u full-u ali mi zdrav razum i nije bas jaca stranaNa ovaj naravno.
*** ljudi pa vi nimalo osecaja nemate za berzu. Zar je moguce da ne mozete ni malo da pogledate unapred i procenite bar malo ma koliko to izgledalo optimisticki.
Ja sam se na btc-u naucio i prosli put kad je krenulo pumpanje ltc-a svima sam govorio da ne prodaju ni na 6 ni na 14$ jer ce ici jos gore. Racunao sam bar 30$ tada.
Dacu savet vama koji ne mozete da procenite nikako, pisao sam to ranije. Ako imate problem oko procene, pogledajte sadasnju cifru i zamislite neku najvosu cifru koju masta moze da vam dopusti a da je u granicama zdravog razuma i to je to. Ja sam tako radio i nisam omasio nijednom od tada :d
Ako hocete da zaradite morate biti optimisti u suprotnom prodavacete novcice dzaba!
Pa.... nije lepo "zavlačiti ruku u tuđ džep"Sajber imaš li preko 2000 u šteku![]()
Jel vi stvarno verujete da LTC do nove godine moze da dodje do 100$ ??? :shock:
ja onako rekreativno stavio 50 LTC X 0.1 BTC-a pa sta bude .....![]()
Ja sam ovde anoniman, tj niko me ne zna, samo nick, pa mogu da napišem, imam do sada skoro 2000 LTC-a, tako da uh, ove cene što se predvidjaju..![]()
Relativno sam parazit u celoj priči, većinu sam kupio za keš, a ne od rudarenja, a i zato sam trenutno u minusu.
Vertcoin,Darkcoin,Maxcoin i Ultracoin.@[SAJ]ber Kurajber Reci ti nama sta da kopano za 15-20 dana akada diff sa LTC-om ode preko 10k ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari