Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Koliko imate tiketa na wemineltc? Ja sam i pre govorio da wemineltc krade, ali ono, i zgleda da su u poslednje vreme zbog ove lutrije baš dosta pokrali :D

ode diff preko 5000
Litecoin Difficulty: 5,162
Estimated Next Difficulty: 5,321 (+3.07%)

Cena je sad korektna, problem je visok difficulty, ali smo to svi i ocekivali. Ici ce diff jos gore, a cena ce ga pratiti u izvesnoj meri do neki 20-25$. Necemo mi onih 45$ videti pre jeseni, a tada me ne bi cudilo i 100$ da vidimo.

Sta to tacno nisam pricao pre 3 nedelje? Ja sam jos pre Nove pricao to ali su kerovi malo spustili diff.

@Goran I ja mislim da ce otici preko 100$ i to lagano. Ne znam koliko ce vremena da prodje, zavisi od asica najvise. Mora diff da se naduva.

@džonikg28
bez uvrede ali da si malo duže na ovom forumu (kriptovalute) ne bi tako govorio jer bi znao da SAJ priča isto još od letos...
bez uvrede al dovoljno dugo da sam citao sta je sve pisano..koliko pre 3 nedelje je vecina pisala kako nista od ASICa za script nema (kad sam okacio temu sa ljudima koji su ih tad vec imali) ..da je to sve smesno u odnosu na grafike i da nece biti nekog skoka diffa bar do jeseni.
MOzda nije on bas to rekao ali vecina je to pisala..mrzi me sad da se vracam unazad da trazim ko je sta tacno rekao.

Trenutni skok diff-a LTCa (po mom mišljenju) nema toliko veze sa asic-ima (to će biti za mesec-dva) koliko sa vraćanjem GPU kopača (koji se povećavao od novembra meseca enormno) sa alt novčića (koji su u medjuvremenu postali manje ili nikako isplativi) na LTC...Pa i sam si svedok da je samo DOGE odvukao veliki broj kopača na svoju mrežu a gde su još ostali....

bas tako, jer da su sada jos isplativi altovi dif bi sigurno bio jedva 4000

Ok ali asic moze da kopa i altove. Nema to veze, asic kopa i kopace jos vise. Trenutni uticaj mu nije preterano veliki ali to ce rasti nenormalnom brzinom. Svi smo svedoci koliko se brzo prica razvijala na bitcoinu i koliko je diff ubrzao od izlaska prvih asica. Ako ljudi misle da je proizvodnja uredjaja mala i da asic nece biti primetan jos dugo... silno grese. Ocigledno ne razmisljaju da imaju posla s Kinezima. Dok ostatka sveta pravi plan sta i kako i krenu u prvu fazu Kinezi vec izgrade fabriku i kreci s proizvodnjom.

@dzonikg Amo aludiras na mene procitaj temu od kraja leta gde sam pisao da ce asic krenuti mnooogo pre nego sto se vecina nada. Ja sam novcice krenuo da stekam pre 10-11 meseci uzdajuci se u rast cene, izlazenje asica i sl. O svemu sam pisao jos tada. Ne verujem da si ti bas toliko dugo citao ;)

Da li neko ima ideju kako da vratim nalog na cryptsy jer sam omogucio Google Authenticator pa resetovao android na s3, sada mi trazi kod a ja ga nemam, niti znam kako da vratim ?

http://cryptomining-blog.com/1502-n...pt-and-520-ghs-sha-256-dual-mode-asic-coming/

gridseed-new-19-mhs-asic-miner.jpg

19 MH/s = 4 x ovih modula

Poslednja izmena:
a niko da kaze neku lepu vest za ljude koji nemaju nista u steku :D

Ajmo Genije da naručimo jedan pa šta bude :D

edit- auu skupo, neću :). mada ako bi i stigao kad kažu da treba, možda bi isplatio sebe

Poslednja izmena:
He he...ajmo grupna narudžba itd :D.
Ma ne, realno do sada se definitvno pokazalo da je bolje uložiti taj novac u coine, ne u uređaje razne, ali je interesantno ih imati, ti to bolje znaš :).

I da ti ga isporuče dve plavušice :)

Eh, tako bih i ja uzeo. Mada čak i tada ostaje rizik šta ako crkne posle 2 nedelje.

Nazad
Vrh Dno