pa dobro ljudi sta prvo da uradim? da spustim napon odmah ? u trixx za koliko ?
to bi znacilo da postavim VDDC na 1060 ?spusti na 1.06v za obe
Da.to bi znacilo da postavim VDDC na 1060 ?
Pa 10c manje i 700 rpm manje tebi nije poboljšanje?
70-76c, vent na 3200rpm vs 67c, vent na 2500 i - (minus) 10kh/s i ti ne vidis poboljsanja? :crash:
--thread-concurrency=22400 --intensity=19
Imas "cca 10kh/s" manje, mislim da te to mnogo pogadja sad...vidim...samo sam ocekivao da ce ostati isti hash
Kako si ovo uspeo i ovo radi? ===
Kabl nije skup, ili kupi neku vajrles karticu/modem/usb sta vec i ubaci u rig.
*za ostale DB je dnevni boravak koliko sam shvatio.
================================================================*
da da dnevni)) videcu da idem sa kablom ...mada to bi mi do leta bila varijanta tada bih ga opet ovamo trebao dovlaciti pod klimu
Do koliko je normlano da stavljam ventilatore (ja idem cesto/ponekad do 2900-3000RPM jel bi ih trebao vise cuvati ? )
P.S. u pitanju je saphire dual-x 280x
Usao si u mining sa jako, jako malo predznanja, tako da ces morati vise da citas...
U Trixxu spusti obe kartice na 1.05-1.06v (spominjes samo jednu temperaturu, vjerovatno nisi ni pogledao za drugu), namjesti da ti se trixx dize s' Windowsom - mada i tu moras paziti, jer trixx zna da zabaguje, pa ostanu deff vrijednosti napona.
Takodje, moras tempeture obe kartice drzati ispod 70 C, ukoliko zelis da ti potraju.
Uglavnom, moras dosta toga procitati, pa onda pitaj ako jos negdje zapnes.
Usao si u mining sa jako, jako malo predznanja, tako da ces morati vise da citas...
U Trixxu spusti obe kartice na 1.05-1.06v (spominjes samo jednu temperaturu, vjerovatno nisi ni pogledao za drugu), namjesti da ti se trixx dize s' Windowsom - mada i tu moras paziti, jer trixx zna da zabaguje, pa ostanu deff vrijednosti napona.
Takodje, moras tempeture obe kartice drzati ispod 70 C, ukoliko zelis da ti potraju.
Uglavnom, moras dosta toga procitati, pa onda pitaj ako jos negdje zapnes.
Mozete li mi ukratko reci sta sam u stvari dobio a sta izgubio undervoltovanjem... pitam jer da je 1062 VDDC najbolje moguce podesavanje bile bi po defaultu na toj vrednosti...znaci da se smanjenjem voltaze gube neke performanse ili to na neki drugi nacin steti kartici? ali da je undervolting dobar sa gledista cg minera.....
Opet ne mogu da sredim cgminer i opet se vrtim oko toga da ne prepoznaje url pool-a.
Evo konfiguracije:
![]()
Prvo, nemam nikakve .bin fajlove koje bih obrisao prije pokretanja cgminer-a.
Drugo, pokretanje radim preko cgminer.exe jer kad kliknem na bat fajl koji sam napravio, cmd prompt prozor se samo na milisekundu pojavi i ugasi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari