Phobiazz
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.12.2010
- Poena
- 170
Pusti ti teoreticare, ako ces njih slusati neces se leba najesti. Cepaj kako ti odgovara ionako svi pisu sta stignu, 100 teorija. inace i kod drugara idu bolje sa W512 nego sa W256.![]()
:smoke:
Pusti ti teoreticare, ako ces njih slusati neces se leba najesti. Cepaj kako ti odgovara ionako svi pisu sta stignu, 100 teorija. inace i kod drugara idu bolje sa W512 nego sa W256.![]()
Da nije neko voljan da mi pomogne na p.m oko setup-a cgminera? Nikad ga nisam volio niti uspio osposobiti a sad vec guiminer nije resenje.
Kao i ranije, kad pokrenem cgminer.exe dobijam da unesem adresu pool-a, user i pass i dobijem da pool nije pronadjen...
Moras da napravis txt dokument, uneses sve podatke tu, i onda prebacis u .bat formu i pokrenes bat fajl, a ne cgminer fajl.Da nije neko voljan da mi pomogne na p.m oko setup-a cgminera? Nikad ga nisam volio niti uspio osposobiti a sad vec guiminer nije resenje.
Kao i ranije, kad pokrenem cgminer.exe dobijam da unesem adresu pool-a, user i pass i dobijem da pool nije pronadjen...
Sapphire 290 tri-x je poskupeo zadnja cena mu je bila blizu 54K, naravno nova tura uvoza, nema ih na sajtu znaci neko ih je vec sve rezervisao, znam da su kod alti-a stigle 14 komada....pre 2 dana
brate stoji na stolu u db... nocno se vrata otvaraju sirom po danu ne mogu jer se mora ipak ostati zdravo pored rudarenjaJel ti to kućište stoji na TA peći?
Da li je ok za dve u crossfire-u 7950 dual-x cca 550khasha po kartici pri temperaturama oko 70-76 za intensity 19, ventovi su oko 3240rpm???
Napajanje je 950W?
Koju bih jos mogao grafiku dodati da ne bude opterecenje za napajanje? Ako nadjem ovu novu 290 tri - x sto baca cca 1000khasha da li ce napajanje podneti ili da idem na neku drugu ili mozda identicnu sa ove dve koje imam?
HVALA!
pa vuce 310-340w zavisno od podesavanja
Za mining se kartice moraju drzati izvan kucista i napon smanjiti na okvirno 1.05v, ako zelis da ti hardver traje...
Na to napajanje moze jos jedna kartica, ali u kucistu to nije izvodljivo. Takodje, i trecu karticu trebas undervoltovati.
Vent 3200rpm :smash:
Sta ce ti crossfire?
auuu nisam imao pojma mislio sam da ce ovih 5 ventova u kucistu da resi sve probleme sto se toplote tice...da li smanjenje napona moze da unisti kartice? pretpostavljam da se to odradi u onom TRIXX programu ? da li ako undervoltujem trebam ici i na novo podesavanje gpu takta i mem? znaci predlazes da ove dve kartice izvadim i da dodam trecu? pa na cemu da ih drzim i cime da ih hladim u tom slucaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari