Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
nemoj ni misliti da ce neko da se hvali
nemoj ni misliti da ce neko da se hvali
Ma znam da se neće hvaliti, ali mi nije jasna poenata konstantnog povećanja obima mreže na negde dan do dan ipo pre promene difa...drugim rečima, zašto ta mašina ne radi stalno, nego se pali po potrebi, kao da neko namerno montira da ne padne diff, to htedoh reći![]()
A i cene su otisle u pm , kao i nabavljivost istih ! U ostalom ima li neko neki info koliko kostaju asus ili sapphire r9 280x ako se slucajno zadesi neka u nekoj radnji !
Asus je 39.800 kinti. (Ne pitajte me gde ima jer neeeema)
jel kod pcp*****c, eno je msi "samo" 40k din
Jel ima neko podesavanja za 7870?
ja sa ovim mojom izvlacim nekih 380 khs i cenima ga da je to malo
--thread-concurrency 15508 -g 1 -I 20 -w 256
udaraj se nogom u guzicu, kod mene tavori na 310 i neće preko da rak raka u trepavicu nabode!
Ti si ga bas utupio.
Moja je morala sa defaultnih 1050mhz da ode na 890 jer samo tako daje ove rezultate, sve preko i hash rate pada...
Pa ja se dva dana drndam i nikako ne uspevam da je podesim, post iz bunta i revolta...
btw, koji ti je intensity i thread concurency ?
izgleda da je asic scrypt blizi nego sto mislimo, istorija se ponavlja sve je isto kao i sa btc-om prosle godine,
deja vu
Ako ga naprave prvo ce da par meseci kopaju sami a tek onda da ga prodaju..treba osetiti kad ce da izadje pa prodati gpyove koju nedelju ranije jer kad izadje svi ce odjednom da prodaju gpyove pa ce im cena pasti debelo..ima 280x za 180 eura da se prodaje..slika 1 Pogledajte prilog 133298 slika 2 Pogledajte prilog 133299
A mozda i nije tako blizu ili bar nece biti blizu rudarima Project Finish: 15/07/14
Pa postovao sam gore bre![]()
Sve je prosto pogledajte koliko je samo u Srbistanu prodato karti u poslednjih mesec dana , znaci ne samo ove naj isplativije, sve sto moze da kopa, kopa, i nije cudo sto je toliki dif. E sad sta mislite sta je u svetu, na primer Rusi, rekao sam odavno da ima ljudi koji imaju po 200 karti, kako su to vezali na elektricnu mrezu to je vec druga prica, ali ako optimalni rig vuce 1KW, ako vam je kucna instalacija na 25A, znaci da po fazi mozete da povucete 5.5KW tj. 5 rigova znaci, ukupno 15kom, to je 60 karti 280X, a to je 42MH/s, tj. orijentaciono, 312LTC, tj.9BTC, tj. 7300$ tj. 5320E,za mesec dana, po sadasnjem difu i kursu. To je lepsa strana price, ova druga su troskovi ulaganja, struje i tekuceg odrzavanja, 11000KW samo struja:whip:, jedan rig 1800E, i opa Djurdjo, eto veselja. Nas narod je lepo reko para na paru ide :smash: ALI. Moze da bude al ne mora da znaci
Sve je prosto pogledajte koliko je samo u Srbistanu prodato karti u poslednjih mesec dana , znaci ne samo ove naj isplativije, sve sto moze da kopa, kopa, i nije cudo sto je toliki dif. E sad sta mislite sta je u svetu, na primer Rusi, rekao sam odavno da ima ljudi koji imaju po 200 karti, kako su to vezali na elektricnu mrezu to je vec druga prica, ali ako optimalni rig vuce 1KW, ako vam je kucna instalacija na 25A, znaci da po fazi mozete da povucete 5.5KW tj. 5 rigova znaci, ukupno 15kom, to je 60 karti 280X, a to je 42MH/s, tj. orijentaciono, 312LTC, tj.9BTC, tj. 7300$ tj. 5320E,za mesec dana, po sadasnjem difu i kursu. To je lepsa strana price, ova druga su troskovi ulaganja, struje i tekuceg odrzavanja, 11000KW samo struja:whip:, jedan rig 1800E, i opa Djurdjo, eto veselja. Nas narod je lepo reko para na paru ide :smash: ALI. Moze da bude al ne mora da znaci
Ja odlučio da se malo poigram danas, imam gomilu matorog krša, sklopio neku matoru 775 ploču, matori C2D i 2GB ram koji mi se vukli, našao nov TT Smart 530W sa 3god garancije na oglasima za 4000 din, ubacio moj MSI 7850 OC i još jedan koji sam uzeo preko oglasa pre neki dan za 11K, i dobio mali rig koji daje 730 KH/s. Nije loše za 15K investicije.
Kartice su MSI 7850 OC 1GB, rade na gpu 1050/ mem 1250, obe stabilne oko 365KH/s pojedinačno. Fan ručno podešen na 45%.
Pogledajte prilog 133316
Jel ovo deluje OK? R/A je ~1%, WU se mota oko ~680.
Čisto se malo igram, da vidim jel se uopšte isplati, nije neka investicija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari