Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Prijatelju da prevedemo mi ovo na srpski:) znci za ukupnu snagu recimo 3 x 7970 jednog riga ili se racuna ukupna snaga svih masina, ide 64-256 ili kako si ti vec tebi namestio ili bolje receno kako bi ti tebi namestio odnos ..

Prijatelju da prevedemo mi ovo na srpski:) znci za ukupnu snagu recimo 3 x 7970 jednog riga ili se racuna ukupna snaga svih masina, ide 64-256 ili kako si ti vec tebi namestio ili bolje receno kako bi ti tebi namestio odnos ..

pa citaj opet, pise ''to your miner...'' a ne ''to your rig...''... ;-) i ''suggest per worker''...

Poslednja izmena:

95% servera na kojim kopam ni ne pita za share diff, vec ga postavlja automatski. Na multipool-u sam podesio diff 128 za ukupno 1360KH/s (tri 270x kartice).

Je li iko probo odraditi deposite preko "International wire transfer" na btc e da mi kaze kakva su iskustva

Pala mreza sa 120 na 90 posle skoka diff-a... Nesto se desava...

Ajde,ajde....nego samo ugasi masinu pre promene diff-a...sada si okasnio...:p

Pogledaj u getmininginfo. :p

Bilo bi lepo...inace ode mas' u propas' :) Jel ima u najavi neki novi? :)

Iskreno, koliko se novcica pojavilo u zadnje vreme da ovo postaje sprdnja... moje misljenje je da je to lose za kriptovalute, ali vreme ce pokazati...a takodje mislim da je to i razlog sto se cena ltc i dalje vrti ~ 25 $ ....

Ima u najavi FellatioCoin (BLO) :D
Stvarno ih je previse, i ja mislim da nije dobar ovakav ekstrem, naisao sam i na sajt na kome mozes da narucis da ti naprave valutu za nesto malo BTCa...

Btw, citam nesto na netu i naletim na ovo i tek onda covek shvati kako smo "mali rudari"...i koliko para je u igri...wtf?!

27mh

TI mora da su zakupili trafostanicu...ili ima nesto za sta mi jos ne znamo da pravi toliku brzinu ?! Para na paru ide... :) Ko ima, napravice jos vise... :)

i promaja kod uvoznika
a i ono malo shto stigne zavrshi na oglasima

Sada sam nesto racunao i taj sa 50mh pravi mesecno oko 370 ltc-a,tj. ~ 9 000 dolara po trenutnoj ceni...nije ni cudo sto cena stagnira...njemu lepo i ovako :) Bilo bi zanimljivo da vidimo svi mi koji kopamo ltc da se presaberemo da vidimo jel pravimo toliko :) hahahaha

Vrh Dno