Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Kontam oko 2650 sledeci diff, ide gore za 6-7 sati. Nije mi jasno odakle panika? Stanje u kojem masine mozete da otplatite za 1-2 meseca nije odrzivo, i drugi bi da zarade kada je zarada tolika, i to ce se normalizovati za jedno mesec dana skroz. Dakle ili cena mora dole, ili diff gore

Obrati paznju na lika na litecoinpool.org, novi lik sa 290,742kh/s i kao nije sumnjivo sta je to...

@GoranM Sta bi sa tvojim testiranjem preko vikenda ?

@GoranM Sta bi sa tvojim testiranjem preko vikenda ?

Probao i ako je vise kh/s daje toliko i vise. Takodje bitan je pool da valja, da nema rejected shares i invalid. WemineLTC tu opasno zeza. Imaju dva podesavanja, jedno sa visim TC od 20992 i sa I 19 i drugo sa TC8192 i I13 da se dobije itentican hashrate. Daju identican hashrate i isto serova samo sto vise opterecuje net i pool kada je manji TC i manji Intensity. U principu ako je pool dobar i ako je internet dobar onda vredi ici na I13, ako nije onda je bolje ici na I19 i veci TC.

Poslednja izmena:
Sve sami arhivatori. Zato i imate BTC jer niste znali sta cete sa sobom pre dve godine.

Vi biste radije pravili 2LTC sa vrednoscu 2$ nego 0.5LTC sa vrednoscu 30$ :D

znaci za 3 dana je blizu 3000... po mom racunu , moji rigovi snage 4.5ghash do nove godine mogu da naprave plafon 20 LTC...

Meni dok stigne sugava karta necu moci da iskopam ni 5 kom do kraja mjeseca.

I po 50usd to je 250 usd a karta ako je 280x kosta 350usd. Nijedan asic osim prvih 10 avalona se nije toliko isplatio.

Može pomoć?Kupio sam r9 270 nisam više imao keša i radi zajedno sa 7850.Nešto šteka,radi jedno vreme pa izbaci -GPU 0 sick!- Ovo su podešavanja ako neko zna da li može da mi pomogne? --scrypt --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256

da pretpostavim i onda karta nastavlja da radi tek nakon restarta racunara ??
to znaci da ti je na toj karti puko drajver a to je ili visok klok ili nizak napon .... :d

Može pomoć?Kupio sam r9 270 nisam više imao keša i radi zajedno sa 7850.Nešto šteka,radi jedno vreme pa izbaci -GPU 0 sick!- Ovo su podešavanja ako neko zna da li može da mi pomogne? --scrypt --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256

Ja sam trebao da dobijem 2 te kartice (r9 270 OC), pa sam malo citao o njojo i pripremao se ... evo ti copy/paste najbolje sto sam iskopao ( :) ) ali nemam pojma dal radi ... jer ih nisam jos dobio.
Kazi, koliko si ti izvukao sa njom?
Inace sudeci po recenzijama, kazu da je karta fantasticna kao jeftino gejmersko resenje (value for the money)

1)

MSI Afterburner:
Power Limit: 15
Core Clock: 1050
Memory Clock: 1500
Fan Speed: 85

CMD Config (CGMINER):
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 cgminer -o stratum+tcp://coinotron.com:3334 -u xxx -p xxx --scrypt --thread-concurrency 15508 -w 256 -I 17 -g 1 --temp-target 80 --temp-cutoff 90
So far Intensity 16/17/18 all pretty much work the same.

2). Try bringing your core clock up to 1120, set your tc 12992 and I to 20. This has gotten me 470 KH stable for the last six hours. I found these settings earlier today, not my work just seem to work well so far. I'm going to try some tweaking to the card to see if I can get any more out of it.

.... jel moze mali trol?

Ako postar zazvoni sa karticama - ne javljam se ;) - al bez *******cije.

Poslednja izmena:
Nista posalji ga kod mene,kazi mu da si se preselio ... :wave:

Ja bi napravio crnu listu za takve sto se prave ludi i odbijaju posiljke.

Ja bi napravio crnu listu za takve sto se ne prave.

Naravno da nema potrebe da se odbijaju posiljke Otkazes je lepo telefonom ili mailom. Ali to ne znaci da ljudi ne treba da se *****avaju na temu. Naravno ko je na intelektualnom nivou da razvrsta sta je *******cija.

Доста тога сам прочитао на форуму, ал' тек се данас регистровао :) Наиме, ево већ 3,4 дана читам о рударењу и искрено у дилеми сам. Да л' улазити у 'посао' или не. У суштини то што планирам да уложим сам већ отписао. Ако склопим рачунар зваће се Дафина :D . Неко каже неће се исплатити, неко каже, хоће, неко спомиње фтц итд. Занима ме какво је ваше мишљење, улазити у посао или не ?

Ako imas digitron kuci i znas osnovne matematicke operacije onda nemoj. A ako kao planiras da ulozis to sto si otpisao, onda te niko ziv ne moze odgovoriti.

Inace, drugari ja sad idem, pa se vidimo na prolece kad se otopi sneg i dodje vreme prodaje novcica. Nadam se da ce neke od lokalnih berzi tada jos uvek raditi.

Доста тога сам прочитао на форуму, ал' тек се данас регистровао :) Наиме, ево већ 3,4 дана читам о рударењу и искрено у дилеми сам. Да л' улазити у 'посао' или не. У суштини то што планирам да уложим сам већ отписао. Ако склопим рачунар зваће се Дафина :D . Неко каже неће се исплатити, неко каже, хоће, неко спомиње фтц итд. Занима ме какво је ваше мишљење, улазити у посао или не ?

Svako od nas je sebi postavljao to pitanje. Kako god bilo, nećeš se pokajati. :D

Nazad
Vrh Dno