Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa ti upisi peske koliko hoces da kupis jer taj koji prodaje ima 1418LTC-a da proda ako ne gresim ...

@Apple, taj hoce da proda 42.257... coin-a, po ceni od 30.2 $, to sam hteo i da kupim, ali kad sam kliknuo gore mi je izbacio totalno nesto sto nema veze... Do juce je sve sljakalo kako treba, kad kliknem na odredjeni broj coin-a lepo gore izbaci, ali sad brljavi.

Poslednja izmena:
Onda brljavi pa brljavi kao sto rekoh upisi peske cifru i zavrsi muke ;)

LITECOIN: kako, shta, gde...i druga pitanja/odgovori

Ne brljavi to uopste, to tako funkcionise, da bi kupio tih 42 moras i ovih gore 800 i 600, jer su oni ponudjeni po jos nizoj ceni. Tj to nisu pojedinacne ponude nego zbirno, a ni ti ne kupujes cele ponude vec samo koliko ti treba.

Dakle ukucaj rucno tacno koliko joces po trenutnoj ceni i sve ce biti ok.

pohlepa :p

jos malo da padne cena LTC, aj aj.. pu pu

Pa sto da pada, narikaco nijedna :D. Uzmi za sav taj BTC ustekani kupi LTC bez da nam baksuziras. Ili jos bolje: neka ode LTC na 100$, ja cu onda da prodam neki da kupim sebi nesto. A onda neka padne cena na 10$ pa ti kupi kolko oces :). I onda svi srecni i zadovoljni...

Na 100€ cu da prodam 200 kom, a ostatak (glavnicu) 50% na 500 drugu polovinu po 1000€!!

To je bitno, da napravis sales pointe. Sad kad i dal ce da budu to je manje bitno, bitno da se si radujemo :). Mada... kada sam skoro prodao 196LTC po 21$ bilo mi je neverovatno da sam ih prodao za toliko. Aj me pitaj septembra sta sam mislio. Tada je bilo: ako ikada dodje na 10$ prodacu par stotina komada... Sto znaci nista nije nemoguce :). Al mi 100E izgleda daleko iz ove perspektive.
Nego Bojane tvoja racunica mi se ne uklapa: 200kom na 100E, 50% na 500E i jos 50% na 1000E. To izadje vise od 100% majku mu. Mora da se kote kad stoje u novcaniku :D.

Poslednja izmena:
Prihvati ga i jedna veca berza a oce, 100% veoma brzo ide na 100$

Ma na to i ja racunam. A da kazem da znam da ce ga prihvatiti bilo bi previse pretenciozno jer ne znam 100%. Ali sam 100% siguran da hoce, pa makar za pola godine. Ali 100E je daleko vise, nekih 30% preko toga. Tu me vec ne greje sunce. Mada me nije grejalo ni za 48$ pa bese :).

20-30% mreze vise ne kopaju karte
Zovite ga fpga ili asic,ali tu je oko 25% u proseku,botnet nema toliku snagu
Prica sa btc se ponavlja,ali ko ima karte neka se ne sekira mnogo,uvek ce biti nekog posla za karte,cak i ltc moze da promeni deo algoritma i da s**** asic,ali to mu nikako nije u interesu.

Mislio je da prodaje po 50% preostalih novcica na nekim unapred odredjenim cenama.
Ja imam slican plan ali cu prodavati po 50-100 novcica na duplo vece cifre: 50e, 100e, 200e i sl. A posle cu isto da kratim sve manje jer cu ih manje i imati.
Nije 100$ uopste toliko daleko, zavisi koliko ste spremni da gledate u buducnost. Neki ne vide dalje od sutra dok neki od nas razmisljaju o sledece 2-3 godine. 100$ za 6 meseci je vise nego realno.

@Kobaja
Pa 50 % od ostatka nakon sto prodam 200 kom cu prodati po 500 a drugu polovinu 1000 , znaci:
X ltc-200 ltc= A
A/2 * 500€
A/2 * 1000€
X (ukupna suma)
A (ostatak nakon prodaje 200 kom)

Poslednja izmena:
Ma trolujem te dosadno mi danas nemam posla pa se dosadjujem :).

jel se vise isplati na cointronu kad se kopa ltc da se koristi PPS metod od RBPPS iako pps daje nesto manje ltc-a po sheru a ima veci fee (3.5% u odnosu na 2%)

Sigurnije ti je da kopas RBPPS

Juce su se na jednom pool-u pojavila 2 usera sa 1,3GH. Malo su se zaigrala deca.

ma kapiram ja sto je veci fee, jer i orphane placa ako ih budu i nema conformacije.. nego na kraju dal Ja vise LTC cu imati na PPS ili RBPPS sa sve fee included? :)

Obrnuto, ako na RBPPS nadjes orphan block to se ne isplacuje i samim tim se oslanjas na pool luck.

cekajte ljudi , kako vecina nas kopa? pps ili rbpps?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno