Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Jeste, ta je. Pri 1000/1480 daje 690+, na 1049/1500 daje 715 ali nestabilno. Probano po 1mhz nagore razne kombinacije, i gpu i mem. Na netu pisu razne lepe stvari o njoj, 730+ sa nekim setovanjima sa kojim su ovi primerci davali jedva 670-680. Tako da nema pravila. Ne greju se mnogo, 68 plafon pri vent 55% u lokalu, ne terasa, podrum, supa itd.

1020/1465 = 695-703kh/s zavisno od maticne ploce
1044/1500 = 713-718 kh/s zavisno od ploce.

Oba takta i 1020 i 1044 idu sa 1,043V za GPU ;)

To je stara vest par dana, zato je i bio prvi pad... inace ovo se odnosi na firme uglavnom, jer berze mogu raditi nesmetano, jedino nemozes u kini za BTC kupiti gotov proizvod direktno

Sutra ako se otvaori nesto slicno kineskom bitpay-u za yuen mislim da problema nece biti.........

Pa predpostavio sam da je vec neko ovde spomenuo na forumu ali ok :)

Ja sam hteo da podignem sa Bitstampa novac preko Aik banke i znam zamenika direktora tamo i pitao sam ih i oni su mi poslali mail da idem bolje preko neke druge banke...

evo citiracu sta su napisali :
obaveštavam Vas ovom prilikom da smo u konsultaciji sa nadređenima u banci došli do informacije da se ovakve vrste poslova ne rade u Aik banci. Teren je malo klizaviji i sa stanovišta Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma. Kao što možete pročitati u nastavku mejla na linku koji Vam dostavljam, Kina je zabranila Bitcoin u bankama, odnosno trgovanje ovom virtuelnom valutom.
Moj predlog je da pokušate u nekoj drugoj poslovnoj banci da završite predmetni posao.

Srdačan pozdrav,

Znam da su neki ljudi to radili preko Inteze ali ako ne bude moglo ni tamo onda cu da prodam moje LTC ovde na forumu :)

Poslednja izmena:
Ma budaletina, kina nije zabranila kupovinu i rpodaju fizickim licima jer bi BTCchina i ostale berze pukle, vec je zabranila POSLOVANJE prodaju robe sa BTC-om! :)

Inace skoro niko u kini nije ni poslovao sa BTC, baidu jedan mali sektor jeste ali je imao NULA prometa, osim donacija u BTC i telekom neko odeljenje, i posle najave su prekinuli da primaju BTC

A ova budaletina iz AIK-a sigurno pametuje na svoju ruku jer je ratard

Poslednja izmena:
1020/1465 = 695-703kh/s zavisno od maticne ploce
1044/1500 = 713-718 kh/s zavisno od ploce.

Oba takta i 1020 i 1044 idu sa 1,043V za GPU ;)

*** kad si na vindozi...

na 1020/1465 ne daje ni 400 :) a na 1044/1500 ni 500...A 1048/1500 660 dok je 1049/1500 715...neverovatno...

Poslednja izmena:
Znaci na Gigabajtu ne moze napon dole ni preko trixx-a?

Sto se tice pranja novca, kod nas se ne pere pod cesmom nego vatrogasnim smrkom i to na sred ulice, svi da vide. U svedskoj recimo imas pravo 9000sek dnevno da podignes bez da te iko pita odakle. Zvao pre neki dan pa pitao. Preko 9000sek dnevno, sto je inace 1000e, traze poreklo. Odes u banku, lepo uzmes svoj novac, nit te neko pita nesto niti boze daj. Ali mi smo uredjenija zemlja je li, pa se vlada sekira da ne uzmes tu i tamo 100e slucajno, dal mozda ne peres novac saricu? Ne kazem da tamo nema porez, porez je druga stvar. Medjutim posto se automatski obracunava na kraju godine, nisu znali da mi kazu sta koliko bez poreza ili sa kolikim porezom, ostalo je da pitaju.

Ja sam skoro oprao neki novac, ostao u farmericama.... :)

To je stara vest par dana, zato je i bio prvi pad... inace ovo se odnosi na firme uglavnom, jer berze mogu raditi nesmetano, jedino nemozes u kini za BTC kupiti gotov proizvod direktno

Sutra ako se otvaori nesto slicno kineskom bitpay-u za yuen mislim da problema nece biti.........

Kao sto se moze videti Bitpay podrzava Yuan https://bitpay.com/bitcoin-exchange-rates odnosno mogu merchanti da primaju BTC a da dobijaju YUAN na racun... e sad to sto kinezi nikom ne veruju osim svojima to je druga prica...

*** kad si na vindozi...

na 1020/1465 ne daje ni 400 :) a na 1044/1500 ni 500...A 1048/1500 660 dok je 1049/1500 715...neverovatno...

Da li uopste to cudo moze da menja napon? I koji je default? Meni smrdi ta karta na istu onu 7970 koja nema senzore za naponsku jer se ista greje na preko 100C°

Mene takodje zanima da li je na gigabajtu zakljucan napon i koliko je def. I naravno da li se moze spustati u trixxu (neke karte su kao zakljucane ali trixx im bez problema menja napon).

U poziciji sam da uzmem 4x gigabyte pa ne znam sta da radim. I ako se za njih odlucim, koje napajanje uzeti jer ako je napon zakljucan, karta ce trositi vise pa CM V1000 nece biti dovoljan.

ima li itko iskustva sa ovim anc kako li se već zove? kao masu je isplativo, anonimusi ovo ono...
e da mi je na ltcu ovakav diff :D wemineanc.com jel kopao neko to?

Uuu bas povoljno momak prodaje rigove, ide li prase i jagnje uz njih.

Za njega ne znam,ali vidi ovog sto prodaje grafe na kp. Na tudju muku da se obogati,hm. 20 dana je potrebno sa njima da kopas da vratis samo razliku u ceni...

http://www.kupujemprodajem.com/Sapphire-r9-280x-OC-Dual-x-BF4-9302880-oglas.htm?filter_id=1146441

Kao kad su poneki za vreme rata prodavali jaja puta dva jer seljacu nisu prodavali. Jedan moj sugradjanin je cak osudjen za to kao ratni profiter... tako nekako.

Djubrad.

Treba mi predlog sta da uzmem za 300 evra da pocnem LTC mining? Trenutna komp konfiguracija: Intel G620, Gigabyte B75M-D3V, 8GB 1333Mhz, 60GB SSD, 575W (80+ bronza).

Sa tim ne mozes ni kukuruz da kopas...

За 300е, може 1 графичка да се узме :) По неким чаршијским причама које круже, асус Р9 280 д2ц је препорука.

За 300е, може 1 графичка да се узме :) По неким чаршијским причама које круже, асус Р9 280 д2ц је препорука.
Eto posteno kolega zboris, hvala. Tako sam i razmisljao 280x da uzmem.

Drug... treba ti i napajanje koje ima minimum 25A na 12V ;) znači u tvom slučaju vjerojatno ako koristiš jedno napajanje, mora ti pisat barem 30A za 12V
Ukoliko nije tako, počeće rudarit i mašina će ti se restartat

Vrh Dno