Kod mene ima lik u oglasima prodaje za 20e komad extendere 16x sa dodatnim napajanjem. Ne mogu da vjerujem koliko su ljudi prokleti. Prije ove frke cijena je bila 7-8e a sad bi svi da se obogate.
Ako je gigant ko što je amd mogao da digne cenu grafičkih zbog ltca što ne bi i kinezi malo više zaradili?
Da li je jos nekome kao meni cudno sto imamo iznenadne pikove na LTC networku, mislim snaga naglo skoci +25-30%, pa posle 2-3 sata opadne.
Trenutni network je po broju GPU-ova (recimo da racunamo 600kh/s po jednom) na nivou Bitcoin networka od 25-6 maja 2013, tj. 100.000 Mh/s nasparam 100.000Gh/s u to vreme. Sta mislite o tome?
Mislimo da cena lct ide na 250$ u sledeca 4 meseca valjda ce i to da se poklopi. Moze bar na 100$ ne mora 250$![]()
Mene više brinu ove nove najave... Kad je ltc bio 2.2$ priča o ceni od 5$ je izgledala nezamisliva, a kamoli što se ovde neko zezao sa 10$. Sad se sa mnogo strana pominje cena od 250$. Bio bih sretan i sa 100$ al izgleda da će nas i ovog puta veoma iznenaditi.
Pa da,ali tek kad BTC ode na 3000$ - 4000$,onda ce LTC da ode na tu sumu od 250$,a to nece biti za 3,4 meseci nego za 3,4 godine.![]()
Pa da,ali tek kad BTC ode na 3000$ - 4000$,onda ce LTC da ode na tu sumu od 250$,a to nece biti za 3,4 meseci nego za 3,4 godine.![]()
Pa sta da mislimoneko upali 5000 kartica odjednom
Testiraju se neke stvarcice...videcemo koliko cesto i koliko mnogo se pali to cudo.
Mislim da gresis, uskoro ce LTC biti vrlo tezak za kopanje, sumnjam da ce ltc/btc pasti ponovo na 0.0833, sto je paritet od 250 prema 3000. A za vreme, bolje da ne pogadjamo. Za godinu dana je BTC skocio 100x, mislim da 2-3x za narednih godinu dana ne bi trebao da bude problem uopste. Osim ako ga ne strefi neka teska zabrana, opstrukcija itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari