Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Mislim da gresis, uskoro ce LTC biti vrlo tezak za kopanje, sumnjam da ce ltc/btc pasti ponovo na 0.0833, sto je paritet od 250 prema 3000. A za vreme, bolje da ne pogadjamo. Za godinu dana je BTC skocio 100x, mislim da 2-3x za narednih godinu dana ne bi trebao da bude problem uopste. Osim ako ga ne strefi neka teska zabrana, opstrukcija itd.

Ovaj student odjednom postade optimista :p

Po meni ameri su vec dali svoj sud, kinezi donekle, jedino preostaju banke da vrse opstrukciju... samo se nadam da je snaga iza BTC inteligentna da ne nasedne

Poslednja izmena:
Ne zaboravi samo da je BTC prva valuta i ona ima prodju, zbog toga i skok od 100x za manje od godinu dana. Svaka naredna valuta će se jako teško probijati na tržištu prihvatljivosti,naredna još teže,teže,teže,..

Ja isto smatram da alt valute postoje da bi se isisalo sto vise btc-a od ljudi za prvo vreme, ali prezivece mnoge ukoliko koncept prezivi. Ltc je uspeo da prevazidje "ltc on Gox" spekulaciju za rast cene, pa mislim da je sazreo.

Ja bih sa 80 usd ltc bio zadovoljan. Cizme sam kupio, sad jos polovan punto 1.2b... Onaj sa 8v, jeftiniji je za odrzavanje od 16v, trosi manje, ne treba mu plin... A kad ltc ode na 250 usd onda kupim biciklu. I majcu pekarku i havajski sorc. Jer tamo gde bih ziveo ljudi nose sorc, majcu i papuce. I voze bicikle, ne interesuje ih bmw/wv/mercedes...

Ovaj student odjednom postade optimista :p

Po meni ameri su vec dali svoj sud, kinezi donekle, jedino preostaju banke da vrse opstrukciju... samo se nadam da je snaga iza BTC inteligentna da ne nasedne

Izlupetah se za decimalu :)

kinezi su napravili cipove
iste onakve kao za avalon
uskoro cete saznati sve

Ja bih sa 80 usd ltc bio zadovoljan. Cizme sam kupio, sad jos polovan punto 1.2b... Onaj sa 8v, jeftiniji je za odrzavanje od 16v, trosi manje, ne treba mu plin... A kad ltc ode na 250 usd onda kupim biciklu. I majcu pekarku i havajski sorc. Jer tamo gde bih ziveo ljudi nose sorc, majcu i papuce. I voze bicikle, ne interesuje ih bmw/wv/mercedes...
Al zato stalno gledaju kad će neki vulkan da proradi ili da neki cunami ne naidje :eyebrows:

Ako je gigant ko što je amd mogao da digne cenu grafičkih zbog ltca što ne bi i kinezi malo više zaradili?

Jesi ti siguran da je amd digao cijene posto sam ja juce uzeo kartu za 300e koliko i kosta kod nas. Po oglasima su dosta skuplje ali to nije do amd neko do preprodavaca koji hoce da extra zarade. Meni lik sa oglasa prije 3 dana kaze da su sada karte skuplje zato sto u Srbiji pdv skace za 20% poslije nove godine pa moraju da se cupaju. Hahaha
Ja mozda jesam sisao veslo ali nisam progutao camac.

Ako ode na 1000$, zar ne Sajber ;)

Al zato stalno gledaju kad će neki vulkan da proradi ili da neki cunami ne naidje :eyebrows:

To i jeste i nije istina. Kanarska ostrva nemaju tsunami, zvanicno su spanija iako je afrika, ali su ipak dovoljno blizu. Imaju 1 mesec zestoke kise, tad mozes da igras video igrice... I u eu su. Eto, ne mora majica i papuce da budu povezani sa katastrofom :).

Jesi ti siguran da je amd digao cijene posto sam ja juce uzeo kartu za 300e koliko i kosta kod nas. Po oglasima su dosta skuplje ali to nije do amd neko do preprodavaca koji hoce da extra zarade. Meni lik sa oglasa prije 3 dana kaze da su sada karte skuplje zato sto u Srbiji pdv skace za 20% poslije nove godine pa moraju da se cupaju. Hahaha
Ja mozda jesam sisao veslo ali nisam progutao camac.

http://www.fudzilla.com/home/item/33376-r9-cards-are-getting-more-expensive

Eto pa čitaj...

Uh, na 1000$ ako ode ja cu biti na uzasnim mukama. Ne znam sta bih izabrao. Znam da bi uzeo Hilux-a ali lemozinu ne znam sta bih. Nista ispod 500 konja to je sigurno :p

Treba brze bolje razmisliti, jer eto nama do proleca te cene. :p Samo obavezno javi sta si uzeo, da slucajno ne uzmemo iste, nije fora.

Ovaj novi Slon je bruka odradjen, S600 ce ti biti dovoljan.
Pogledajte prilog 130402

(malo da nerviramo one stu su usli kasno i nisu skupili 1000+ novcica. :p :p )

Pa nemam ni ja 1000+, znas da sam desetkovan :(
S600 je cista perverzija ali ja sam skroman decko.

BTW, jeste videli ovaj info? LTC na gox-u za Novu :d http://www.reddit.com/r/litecoin/comments/1rb60l/

Nije bas da verujem u to ali uh kako bi to znacilo za cenu :)

Edit: i btcchina je sumnjiv: On answering if @btcchina will begin exchanging #litecoin, Bobby Lee says: "We haven't announced anything yet... ;)" #bitcoin #bitcoinconf

Sve mi mirise na jedan opasan skok uskoro ;)

Poslednja izmena:
Vrlo verovatno samo je pitanje imali dovoljno para za dva novcica

@[SAJ]ber Kurajber
volume trgovanja kad bi vece berze dodale LTC trebao bi bar 50% da se poveca, jednostavno spekulanti imaju vise lufta, sitni traderi takodje, to je ono sto berze uglavnom najvise gledaju... ako sagledas trenutno BTC-e svoj volume i zivot pre svega duguje LTC-u, druge berze itekako zapazaju detalje

takodje na BTC-e je skocila cena BTC tako da arbitaza trenutno ne bi bila problem... e sad ostaje pitanje BTC zaelota koji imaju udeo u tome da uspore proboj LTC-a

Mogu da ga uspore ali ne i da ga sprece. LTC ide napred krupnim koracima. Sada igra kolce, dva napred, jedan nazad ali samo je pitanje meseci kada ce da eksplodira. BTC ce otici jos gore, tu nema sumnje ali LTC ce smanjiti razliku jer ima utaban put. Za jako kretko vreme ce svi koji su prihvatili BTC prihvatiti i LTC. Ove dve valute mogu napaviti cudo u trgovini.
Ko nema stek neka proda bubreg sto pre :d

ja samo da mi stigne komp ulicem u ltc, e sad ako ce stbarno za novu onda je pored kupovine vazno i da se pametno odigra, ako se seca neko kad je trc dodat na btc-e vircurex je odmah bio down, e zato cu lepo da podignem sve u offline valet i ako ltc izadje na goh verovatno ce btc-e biti down, pretpostavljam, isto ako mora da se posle verifikuje racun na goxu da nas ne driblaju mnogo za slanje btc-a, ili da stavimo ordere na btc-e da ne saljemo novcice na gox? sve mi je neka suma ok 234-248 u glavi :p

Poslednja izmena:
Btc je ove godine imao 2 velika skoka svaki x10 otprilike. A sta radi lct, pa prati skoro u stopu svaki. Samo ima malo duzi korak :)

Ma nema sanse za Novu da se pojavi, mislim da je dezinformacija. Gox jos nije spreman za to, raspasce se. Mada, svasta je moguce, gox hoce deo zarade, dosta im je btc-e otimao. Ne uzbudjujem se uopste na ove informacije, samo sam zeleo da vam raspirim mastu :)

Neka ga oni izbace pa neka se raspadaju, koce i glave. Ako sa tolikim parama ne mogu da obezbede da im berza radi, dabogda se udavili pa makar sve propalo (ovo sam napisao 10x al sta cu, pocinjem da ih volim koliko i mladju dinkica). A siguran sam da ni ltc ni btc sada nece propasti ako se gox udavi, pasce cena neko vreme, ali ce bar da se oslobode nerealnih trgovanja na goxu koji ne isplacuje.

Isplacuje gox itekako ali ne nama :D

Kod mene ima lik u oglasima prodaje za 20e komad extendere 16x sa dodatnim napajanjem. Ne mogu da vjerujem koliko su ljudi prokleti. Prije ove frke cijena je bila 7-8e a sad bi svi da se obogate.

To se zove trziste. I ti ovde kopas i prodajes za 30$ nesto sto je pre "ove frke" bilo 0.5$

Nazad
Vrh Dno