Do kog diff-a cete minovati litecoin, dokle ce biti isplativo?
Milsim da je najbolje da se kopa to što je najpovoljnije u tom trenutku i menjati za BTC/LTC
Do kog diff-a cete minovati litecoin, dokle ce biti isplativo?
Mislim da gresis, uskoro ce LTC biti vrlo tezak za kopanje, sumnjam da ce ltc/btc pasti ponovo na 0.0833, sto je paritet od 250 prema 3000. A za vreme, bolje da ne pogadjamo. Za godinu dana je BTC skocio 100x, mislim da 2-3x za narednih godinu dana ne bi trebao da bude problem uopste. Osim ako ga ne strefi neka teska zabrana, opstrukcija itd.
Ne zaboravi samo da je BTC prva valuta i ona ima prodju, zbog toga i skok od 100x za manje od godinu dana. Svaka naredna valuta će se jako teško probijati na tržištu prihvatljivosti,naredna još teže,teže,teže,..
Ovaj student odjednom postade optimista
Po meni ameri su vec dali svoj sud, kinezi donekle, jedino preostaju banke da vrse opstrukciju... samo se nadam da je snaga iza BTC inteligentna da ne nasedne
ako su isti, onda nema brige oni kopaju samo BTCkinezi su napravili cipove
iste onakve kao za avalon
uskoro cete saznati sve
Al zato stalno gledaju kad će neki vulkan da proradi ili da neki cunami ne naidje :eyebrows:Ja bih sa 80 usd ltc bio zadovoljan. Cizme sam kupio, sad jos polovan punto 1.2b... Onaj sa 8v, jeftiniji je za odrzavanje od 16v, trosi manje, ne treba mu plin... A kad ltc ode na 250 usd onda kupim biciklu. I majcu pekarku i havajski sorc. Jer tamo gde bih ziveo ljudi nose sorc, majcu i papuce. I voze bicikle, ne interesuje ih bmw/wv/mercedes...
Ako je gigant ko što je amd mogao da digne cenu grafičkih zbog ltca što ne bi i kinezi malo više zaradili?
Ja bih sa 80 usd ltc bio zadovoljan. Cizme sam kupio, sad jos polovan punto 1.2b... Onaj sa 8v, jeftiniji je za odrzavanje od 16v, trosi manje, ne treba mu plin... A kad ltc ode na 250 usd onda kupim biciklu. I majcu pekarku i havajski sorc. Jer tamo gde bih ziveo ljudi nose sorc, majcu i papuce. I voze bicikle, ne interesuje ih bmw/wv/mercedes...
Al zato stalno gledaju kad će neki vulkan da proradi ili da neki cunami ne naidje :eyebrows:
Ako ode na 1000$, zar ne Sajber![]()
Ako ode na 1000$, zar ne Sajber![]()
Jesi ti siguran da je amd digao cijene posto sam ja juce uzeo kartu za 300e koliko i kosta kod nas. Po oglasima su dosta skuplje ali to nije do amd neko do preprodavaca koji hoce da extra zarade. Meni lik sa oglasa prije 3 dana kaze da su sada karte skuplje zato sto u Srbiji pdv skace za 20% poslije nove godine pa moraju da se cupaju. Hahaha
Ja mozda jesam sisao veslo ali nisam progutao camac.
Uh, na 1000$ ako ode ja cu biti na uzasnim mukama. Ne znam sta bih izabrao. Znam da bi uzeo Hilux-a ali lemozinu ne znam sta bih. Nista ispod 500 konja to je sigurno![]()
Kod mene ima lik u oglasima prodaje za 20e komad extendere 16x sa dodatnim napajanjem. Ne mogu da vjerujem koliko su ljudi prokleti. Prije ove frke cijena je bila 7-8e a sad bi svi da se obogate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari