Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

***, najgore sto kaze covek u monitoru samo licno, ja objasnim da ne mogu da dodjem da mogu da uplatim na racun on kao ne bi tako jer treba da prodje vreme dok ne legne uplata najbolje pouzecem, onda mu kazem salji, kaze vazi saljem odmah sutra su kod tebe

JA juce kad sam bio tamo, covek mi rece da njih u principu ima karata ali su rezervisane za slanje,ALI ako ja samo banem kod njih sa lovom a oni imaju kartice iako su rezervisane ja dobijam (tj sredicemo nesto, ako imas lovu odmah niiiiista ti ne brini, ovi rezervisani mogu da cekaju) Ne bas tim recima, ali bas je to hteo da kaze, uz veliki kez extra profitera :)

Poslednja izmena:
Ma neko je zakovao ltc na 0.036 i ne mrda drugi dan...

JA juce kad sam bio tamo, covek mi rece da njih u principu ima karata ali su rezervisane za slanje,ALI ako ja samo banem kod njih sa lovom a oni imaju kartice iako su rezervisane ja dobijam (tj sredicemo nesto, ako imas lovu odmah niiiiista ti ne brini, ovi rezervisani mogu da cekaju) Ne bas tim recima, ali bas je to hteo da kaze, uz veliki kez extra profitera :)

shvatam to ali ja nisam rezervisao vec mi rece da salje odma, mogao je odmah da mi kaze nema sto se mene tice neprofesionalni su

aha, ok, sad cu da ga skibem

Poslednja izmena:
Ja bih radije da vrednost ltc-a ide dole, kako bi se spustio diff...... Ako ode na 50$ ima da diff za 2 meseca bude 20.000....

Ma ja sam zadovoljan da ova profitabilnost ostane. Jer ruku na srce i ovako je ultra nerealno.

Bilo je i 4x "nerealnije" od ovoga u martu pa se niste bunili ;)

Hihihihi, kakva je sad pomama za ekstenderima i karticama, pa ja sam dva puta omašio zlatnu žicu... :d em istresoh 460LTCova letos po 2.65$, em 50 ekstendera podelih po forumu za po 500din. A one silne 7950 tek isto što isprodavah za po ~200€ praktično... QQ :d:d:d

Poslednja izmena:
Pa ako dosta si i zaradjivao na onim ekstenderima, silne si pare namlatio prodavajuci ih po 1500 kinti. Sad je red da vratis malo lovu u kasu :D

Kojih 1500? Ako si mislio na poslednji oglas, to je bilo ukupno za 5 komada, uze ih demios. Ehhhhh, a 50 komada mi pustili u istom paketu ovi sa carine... to su bila vremena. :d Sad za 3m creva i dve pumpe traže izjavu...

Mige, ovaj scrypt asic skuplji od GPU, plus ne shipuju nego ga kupis a oni ga hostuju za tebe. 0.9$ po KHS, dodje mu vise nego GPU sto kosta. Jes da trosi malo struje, ali dzaba sve to kad GPU mozes da prodas na kraju balade, a ovo ne mozes. Jos hoce kada se pojavi konkurencija da shipuju, tada vec bezvredni asic, pa da se dovijas sta kako da radis sa carinom za nesto sto vredi 10$ a oni misle da vredi 10000$. Ok je sve, ali kada sve stavis na papir, GPU 4 teh win :). GPU ima duplo jeftiniji MHS, i kod tebe je. Ok trosi mnogo vise struje, ali kada platis industrijsku sve je ok. Ne znam, ja ovo ne bih placao pod ovim uslovima. Ali to sam samo ja...

Samo cekam dan kad ce ATI da napravi specijalizovanu karticu za mining i da pogasi i pogazi ove kvazi naprave sto nicu.

Samo cekam dan kad ce ATI da napravi specijalizovanu karticu za mining i da pogasi i pogazi ove kvazi naprave sto nicu.

Da misle da ce na tome da se obogate napravili bi oni. Razvijao bi i Samsung ASIC za bitcoin i kostao bi smesne pare i mogao bi da se kupi na trafici. Ali... To je ocigledno jos uvek slabo trziste za gigante, nece oni skoro tu da uplivaju.

Kojih 1500? Ako si mislio na poslednji oglas, to je bilo ukupno za 5 komada, uze ih demios. Ehhhhh, a 50 komada mi pustili u istom paketu ovi sa carine... to su bila vremena. :d Sad za 3m creva i dve pumpe traže izjavu...

Ahaaa, znaci prodavao si po 1500! Upecao si se :d Nemoj sad tu trt mrt 5 komada... :p
Secam se da si imao ali nemam pojma po koliko si prodavao. Meni je Dule tad prodao po 1500. Ja svima delio po nabavnoj ceni i na kraju za mene ni komad i sta cu... Meni kinezi kasnili 10-ak dana. Na kraju kad mi je stiglo prodao sam 20 kom po 750 din. Sada nisam ni hteo da izigravam ratnog profitera i mirna mi glava ;)

Po sadasnjoj tezini i odnosu BTC/LTC GPU je naisplativiji miner za BTC :)
Mora se to peglati, u nasem slucaju na najgori moguci nacin skokom diff-a.

pa za 10 dana je skochio skoro duplo diff tako da tih 3558 nije nedostizno vrlo brzo :(

Nazad
Vrh Dno