- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
a ako je android, ima i praktičnih widgeta tipa https://play.google.com/store/apps/details?id=org.phauna.litecoinwidget 
***, najgore sto kaze covek u monitoru samo licno, ja objasnim da ne mogu da dodjem da mogu da uplatim na racun on kao ne bi tako jer treba da prodje vreme dok ne legne uplata najbolje pouzecem, onda mu kazem salji, kaze vazi saljem odmah sutra su kod tebe
jesu sigurni ovakvi vidzeti?
Diff skoro 3.000.... Do nove godine ce biti oko 4.500.....
JA juce kad sam bio tamo, covek mi rece da njih u principu ima karata ali su rezervisane za slanje,ALI ako ja samo banem kod njih sa lovom a oni imaju kartice iako su rezervisane ja dobijam (tj sredicemo nesto, ako imas lovu odmah niiiiista ti ne brini, ovi rezervisani mogu da cekaju) Ne bas tim recima, ali bas je to hteo da kaze, uz veliki kez extra profitera![]()
Brzo u crkvu i 10 ocenasa da cijena ide na 50$![]()
Ja bih radije da vrednost ltc-a ide dole, kako bi se spustio diff...... Ako ode na 50$ ima da diff za 2 meseca bude 20.000....
Ma ja sam zadovoljan da ova profitabilnost ostane. Jer ruku na srce i ovako je ultra nerealno.
Bilo je i 4x "nerealnije" od ovoga u martu pa se niste bunili![]()
Nisam mracio odavno. Vreme je da pocnem malo dozirano da mracim....
https://bitcointalk.org/index.php?topic=368468.0
:d
Pa ako dosta si i zaradjivao na onim ekstenderima, silne si pare namlatio prodavajuci ih po 1500 kinti. Sad je red da vratis malo lovu u kasu![]()
Samo cekam dan kad ce ATI da napravi specijalizovanu karticu za mining i da pogasi i pogazi ove kvazi naprave sto nicu.
Kojih 1500? Ako si mislio na poslednji oglas, to je bilo ukupno za 5 komada, uze ih demios. Ehhhhh, a 50 komada mi pustili u istom paketu ovi sa carine... to su bila vremena. :d Sad za 3m creva i dve pumpe traže izjavu...
Opa krenuo roaller coaster dump, drzite gace....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari