Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Dajte ljudi, u aprilu preživesmo nekeko najezdu informatički neobrazovanih debosa, a sad više stvarno ne znam kako ovako *****na pitanja možete da trpite ?

P.S. Podešavam Litecoin mining rigove-imam fee od 1ltc/4 radna sata.

jel to nesto na moj racun mozda?

Dajte ljudi, u aprilu preživesmo nekeko najezdu informatički neobrazovanih debosa, a sad više stvarno ne znam kako ovako *****na pitanja možete da trpite ?

P.S. Podešavam Litecoin mining rigove-imam fee od 1ltc/4 radna sata.

A ti si se rodio naucen kopanju i podesavanju minera...?

Ne znam sta je problem sjesti 5 MINUTA i napisati odgovor nekome i pomoci mu.

Mnogo ste bre neurozni u svim coin temama.

E pojma nemam. Samo su poceli da troluju po btc-e da je mrtav, uhapsen... Uostalom, svi znamo da je fontas virtualni frontman grupacije koja drzi dosta ltc. I da su se obogatili na boodalama. Eno ga koolio je tvrdio da je nekada minovao 10k ltc dnevno i da je prvi gpu miner na svetu. I time ce da ubedi ljude da kupe virtualni preorder za scrypt asic i da inkasiraju jos koje milionce $. Malo ce da cute, pojavice se novi fontas koji ce da da par dobrih infoa i ajmo jovo nanovo :).

@ uros novakovic :

Naravno da se nisam naučen rodio, ali za osnovne stvari poput dodeljivanja passworda workeru mi nije padalo na pamet da pitam, nego sam sam provalio, jer je stvar kritično jednostavna. Seo sam lepo i nedelju dana citao teme sve po redu, i eventualno pitao nekoga nešto što se ne spominje ama baš nigde...jedini problem što u celoj priči nisam iz čiste računice i zarade, nego kompjutere volim, radim sa njima, i u krajnjem slučaju kao neko ko živi od računara, moram biti u toku.

@ imenjak moj VeljaNS :

Ako ti moraš da pitaš ovde kako se podešava pass za workera, onda si ti dečko promašio forum, zanimanje itd.

otkud znam da li ide pass za workera ili kao u solo majningu stavis sta oces, ko si ti da zakljucujes bilo sta o nekome. nemas 3 cuke o zivotu meni si nasao da prodajes fore

Sedite i citajte, ljudi s razlogom nece da odgovore, svaki dan dodje neko ko trazi da mu se preprica

Dajte ljudi samo polako nemojte da ludite, nije vam ovo divlji zapad :D Nego sta mu dodje -g (obicno ide 1 ili 2) -L (svuda vidim 1) i sta se ustvari menja kada menjam vrednost -w (vecina koristi 256) ?

Ma nije napetost i nervoza slučajno.. Cene padaju, diff uzleće, extendera ni za lek...

Mala pomoc, imam rejected shares u cgmineru, da li se tolerise neka kolicina ili da menjam config, pool ? Do juce nisam imao a podesavanja su maltene ista :(

Pogledajte prilog 130654

I koliko je realan ovaj chart sa poola gde rudarim:

Pogledajte prilog 130655

Desio mi se prekid oko 4h ujutru a nisam ubacio cgminer u startup.. ne obracati paznju na to..

Poslednja izmena:
Sto se tice rejected sherova, oni mora da postoje, uglavnom su zanemarljive kolicine, kod tebe nisu ni 1%.

da se nadovezem oko rejected sherova ! Na jednoj asus 280x imam R0 a ST je 2 dok na 3x 270 karticama imam A 86040 ,a R je 680 . I to je ok ? Interesuje me zbog cega je to moze li se i to smanjiti ili ? ako ova prva moze da radi bez da odbaci sher zasto ovaj rig od 3 karte ne moze ? Ako je to zanemarljiv procenat onda .. *** nema veze :)

Nikad mi nece biti jasno sta se toliko cimate oko rejected da li ce biti 1% ili 2% a cena na dnevnom nivou skace i 10% gore dole....

I ja imam isto kao ti rejected na 270x. Moguce da je do njih?
Iskreno ja rekreativno majnujem pa nisam ni obracao paznju na to mislio sam da je to ok :)

Nikad mi nece biti jasno sta se toliko cimate oko rejected da li ce biti 1% ili 2% a cena na dnevnom nivou skace i 10% gore dole....

Ne cimam , se pitam samo ! :) Malo je znas gadno za videti vamo 0 a vamo neki trocifren br ,ako kazete da je to ok , ja sam sa vama :)

I ja imam isto kao ti rejected na 270x. Moguce da je do njih?
Iskreno ja rekreativno majnujem pa nisam ni obracao paznju na to mislio sam da je to ok :)

Pa šta bi mislili da ste kopali svojevremeno na notroll.in gde je prosek rejectova i stale bio 5% ? :D
Relaksacija, čitajte malo, sasvim normalna stvar imati po koji stale i reject ;)

Steta sto je pukao. A bio korektan pool. :D

Toliko da je bankrotirao. :(

Ako ima nekog dobre volje da mi pojasni neke stvari. Zapravo sam se pre 3-4 meseca raspitivao ovde u vezi kopanja i citao dosta o tome. Tada je bitcoin u koliko nisam lud vredeo oko 125$ a ltc oko 1.8$ i konstantno padao i kopanje ltca je bilo na margini profita kad se odbije struja. Slucajno sad kliknem i vidim da je btc otisao na 878$ a ltc na 30$, moje pitanje glasi da li sam ja lud, da li mi se izbagovao browser ili nesto trece.......i jos jedno konkretnije koliko sada rig sa na primer 4x7970 iskopa $ mesecno po trenutnom kursu ne racunajuci troskove, znam da postoje kalkulatori oni kazu oko 600$ da li je to tacno?

Ako ima nekog dobre volje da mi pojasni neke stvari. Zapravo sam se pre 3-4 meseca raspitivao ovde u vezi kopanja i citao dosta o tome. Tada je bitcoin u koliko nisam lud vredeo oko 125$ a ltc oko 1.8$ i konstantno padao i kopanje ltca je bilo na margini profita kad se odbije struja. Slucajno sad kliknem i vidim da je btc otisao na 878$ a ltc na 30$, moje pitanje glasi da li sam ja lud, da li mi se izbagovao browser ili nesto trece.......i jos jedno konkretnije koliko sada rig sa na primer 4x7970 iskopa $ mesecno po trenutnom kursu ne racunajuci troskove, znam da postoje kalkulatori oni kazu oko 600$ da li je to tacno?

Kalkulatori su tacni u par procenata na dnevnom nivou a ne na mesecnom jer se diff menja na svaka tri dana.

Ma znam, samo sam nastavio trolovanje od toga, kako je to bio "korektan" pool.

Najgore sto kad je pukao, neki su jod 2-3 nedelje rudarili tamo, valjda u nadi "bice bolje". :D

Jao da, secam se da je bilo nekoliko optimista. Ja sam zbrisao sa poola cim su krenuli da zezaju s isplatom, video sam da brod tone i kao pacov prvi sam zbrisao :)

Da li mi se cini ili je diff za ltc skocio nesto manje nego inace ?

Skocio je sasvim ocekivano sa obzirom na broj prodatih AMD karata. Da je bilo karata skocio bi jos mnogo vise ;)

Jel to znaci da ce malo da uspori diff ? :)))

:banana::banana::banana::banana::banana::banana:

Nazad
Vrh Dno