jedino mozemo da se tesimo sto ne znamo kako bismo podigli recimo 20.000 dolara... sa racuna a da poreska ne baci oko![]()
Ne fali ništa, jednostavno čovek se boji velikih troškova oko eventualne popravke ukoliko nešto rikne...
@kobaya otvori se malo, nisi zaradio pare u pravom rudniku![]()
mislim da ce jos biti prilike za upad u LTC po relativno niskoj cijeni u poredjenju sa danasnjom. cini mi se da je trenutna cijena napuhana do ludila i plod je ISKLJUCIVO mesetarskih mahinacija. neko je vec primjetio, nije normalno da sa uvalom od cc 800 EUR pravis dnevno 50$ (& going up)
vjerujem da ekipa mesetara upravo izlazi preko LTC/BTC, i po meni izlaz ce trajati jos max dan-dva a onda idemo nazad, na cc 15$ ako ne i nize.
jedina stvar koja bi mogla promijeniti ovaj scenario jeste enormno povecanje diffa do kojeg, po meni, nece doci jos najmanje mjesec dana a to je dug period da bi se odrzala trenutna cijena LTC.
licno, presao sam iz LTCa u BTC po 0.45
vrijeme ce pokazati da li je to bila greska ili ne
Sta mislite o ideji da se sa trenutnom cenom proda oko 100 LTC-a. To bi pokrilo troskove ulaganja i bila bi neka sigurna cifra - tek da kazem da nisam rudario za dz. Naravno, ako bi cena pala na $15 tu lovu bi iskoristio da kupim LTCOstatak LTC-a se naravno cuva za 2014 ili 2015
presao sam iz nevjere da trenutna cijena LTCa moze ostati na tako visokom nivou sa tako malim diffom. jednostavno, brzo se prave za tako visoku cijenu. mozda ne kontam materiju, moze biti, jer niti sam skolovan u tom smjeru niti imam iskustva u toj bransi. vodjen sam nekom svojom logikom za koju ne mogu tvrditi da je ispravna, pa se i ogradjujem od eventualnih gubitaka onih koje ce mozda moje razmisljanje navesti na neke poteze koji po njih mogu biti gubitnicki.
ne mogu prihvatiti trenutnu cinjenicu da svaki gamer iz *******cije moze napraviti 30ak $ dnevno. puno je gamera na svijetu a malo onih koji su spremni fiat pretvoriti u coine bez obzira sto trenutna situacija sugerira drugacije.
evo ja sam prodao 8 novembra 400 ltc po 5 dolara... tacnije izgubio sam 20.000 dolara...
Kako se pravdaju sredstva banci ukoliko bi doslo do podizanja npr. 1k-5k-10k Eur (nebitno koji iznos ali da je malo "veci"), i kako izbeci poresku za ove iznose? Da li je bolje otvarati racun preko pa ici po lovu (ovde je neko spomenuo tu opciju)?
najbolje za 30E sednesh u mini bus do segedina tamo otvoris racun i prebacis tamo lepo pare, podignes i kucimislim ne moze to sve u jednom danu naravno
ajde jedna pomoc
sta da radim pokrenem malopre LiteCoin-QT i izbaci mi SYSTEM ERROR - DATABASE CORRUPTED !sta mi je chiniti u pitanju je Max OS X ne rudarim na toj mashini samo sam na njoj pokretao taj LiteCoin-QT nigde drugde
Ja ne znam sta da kazem... Za vikend pricam sa zetom i sprdamo se sta cemo sve da kupimo kad dodje na 50$... za 4 dana eto 50$![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari