Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Nego moja vecna dilema: ako LTC udari u 50$, da li da prodam 50 komada i kupim: polovan punto 2 na plin, polovan peugeot 206 1.4HDI ili 1.1 benzin, ili pak da lepo kupim za 500E jugo ili tako nesto :). Vama sa milionima ostavljam BMW itd, meni to ne treba :). Pa posto trenutno nemam auto, a za pametnog coveka i komarac je muzika, moze li neko ko vozi ovako nesto da mi da neki savet? Moje drugare ne mogu da pitam, svi voze BMW/audi/renault pa mi nisu relevantni :).

Pokusaj sa Stilom 1.9 Mjet...5 vrata...(ne karavan ni kupe). Malo je veci od Punta, mnogo upotrebljiviji, cena slicna odrzavanje isto. Nemoj se plasiti turbine i dizni, osim ako bas ne kupis krsh. Zato postoje servisi/iskusni prijatelji ako sam nisi siguran. Samo ces morati da cekas jos dan-dva :)

Poslednja izmena:
Ovde na temi ne verujem da ima nekog da nije osvanuo bez bar 5k $.... :D

Mislim da bi za kola stvarno trebalo preci na drugu temu, jer ce da se oduzi. Ovo je gore od nVidia vs ATI, nek uzme ko sa cim voli da se pati :)

Posto me ovaj Litecoin zainteresovao, a procitah pocetak teme, pa ako moze quick update: Isplati li se danas kopati na cpu? Koji mineri su najbolji? Hvala.

Samo na kvantni :). Najvise se isplate i dalje ati 7950 ako mozes da dodjes do njih.

Pokusaj sa Stilom 1.9 Mjet...5 vrata...(ne karavan ni kupe). Malo je veci od Punta, mnogo upotrebljiviji, cena slicna odrzavanje isto. Nemoj se plasiti turbine i dizni, osim ako bas ne kupis krsh. Zato postoje servisi/iskusni prijatelji ako sam nisi siguran. Samo ces morati da cekas jos dan-dva :)

motor odlican , lep auto, sitnice krs kvare se non stop... koliko sam cuo jedan od najgorih autova za odrzavanje sitnica koje itekako kostaju... verovatno do 100 000 drzi a posle sve krene da crkava (brisaci, podizaci, itd..)

ludilo od diskusije za automobile ili LTC vrednost :)
e da automobili ovako menjaju vrednost kao LTC :) bilo bi ludilo :)

jedna 7850 sa ovim setovanjima puca oko 360 Kh/s, što mu dođe oko 18 LTC dnevno, što po današnjem kursu iznosi 0,068 BTC-a (poređenja radi, ova grafička ne može da generiše više od 0.045 BTC-a dnevno, dakle 50 % manje).

7850 + 6850 + 7770 generišu nešto preko 1 Mh/s.

1 LTC = 0,00367 BTC

Quote prvog posta ove teme. :smash:

Ko je tad kopao, a nije prodao, blago njemu.
Koliko danas jedna 7850 generise LTC-ova dnevno? :)

da bash gledam :) 360 Kh/s 18LTCova ;) rekoh kako to, posle procitah i nastavak :)
e da su svi cuvali coine sad bi mogli da prodaju mnogo vishe mada ko zna sta ce biti za par meseci :)
bilo bi e da smo jos cuvali coine mogli smo da prodamo za josh vishe ;)

@__zevs po racunici bi trebalo da proizvodi mozda oko 0.2 LTC/dnevno ali to ti moze reci neko ima takvu karticu mozda je realno drugacija situacija mada posto stalno skache diff i to se menja tipa za jednu desetu na par dana mozda i vise tj za nekih 7 dana ce moci mozda 0.19 pa posle 0.18 i tako dalje :) mada to moze biti i ne mora da znachi vishe se nishta ne zna

Poslednja izmena:
Ne fali ništa, jednostavno čovek se boji velikih troškova oko eventualne popravke ukoliko nešto rikne...
@kobaya otvori se malo, nisi zaradio pare u pravom rudniku :p

litecoinpool.org

kopa li neko, nisam odavno kopao ltc pa da pitam za svaki slucaj da se nisu iskvarili, bilo je nekoliko reci u proslim postovima, dobar je i coinotron?

edit?

izgleda imaju neko ogranicenje po workeru, sa 4 novih pocinje da pokazuje lepo

Poslednja izmena:
Istreso se ja na 23,jutros 34!!...al manje me boli nego 300 sto sam prodao na 2.2!!

Pa kad si video da stalno raste, trebao si uci nazad u LTC, makar uz gubitke.

Ja ne prodajem pa makar cekao jos godinu dana da se vrati na ovo. Na 70 dolara bi porazmislio vec.

oni sto prodase pre i sad se iznervirali, sajber i cacanin (jer mu ne da sajber :p )

evo ja sam prodao 8 novembra 400 ltc po 5 dolara... tacnije izgubio sam 20.000 dolara...

Ja nikad necu prezaliti bacene pare. To je kao da sam isao po ulici iz izbacivao pare iz dzepova. ***, neka su. Valjda ce Bog da nas pogleda ovaj put.

nisi izgubio nista ;) fizicki nista nisi ni imao :) sve je to samo virtuelno :D

Tako i ja gledam i zato sam jos uvek psiho-fizicki zdrav :D

pa jedino tako chovek mozhe da ostane normalan :) ovako bi prso, ranije kako kazu nashi kada sretnesh choveka na ulici i prica sam sa sobom kazu ili je lud ili zida kucu
sada kada sretnesh takvog choveka mozes reci da je ili lud ili rudari ;) :)
zato bolje tako gledati, nista nisi ni imao, kapne nesto super, nisi uzeo milione uzeo si nesto otisao na skijanje u austriju, ako skochi cena otices u st.Moritz i ravna bachka :) kako kaze onaj ako nema moje polovine a nema ni tvoje polovine onda crv nikad nije ni postojao ;) tako da RELAX kako bude bude i koliko bude

Jeste i ja to pricam otkad sam prodao 728 LTC za 500$. Al kad se setim opet se trzam.
Edit: za one koji ne znaju, od sredine marta do prvog aprila ove godine, ne tamo nekada. Oma posle je otisao preko 5$...

Poslednja izmena:
jedino mozemo da se tesimo sto ne znamo kako bismo podigli recimo 20.000 dolara... sa racuna a da poreska ne baci oko :)

Nazad
Vrh Dno