Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ja kupio opet LTC da shortujem i opet prodam, stvarno strasno

^ Student
Da li imas neko objasnjenje, da li btce kupuje svoje ltc i time gura cenu gore.

ma neko ludacki gura ko ima kes na btc-e znaci neko inside ili neko blizak btc-e... ne kruze zabadava glasine da btc-e drzi ruska mafija

takodje da li je slucajno da je max kaser rekao ltc na 50$ pre par dana???? on radi za RT russia... ko zna ko je tu uleteo...

Poslednja izmena:
Sad ne znam sta da radim, imam $ , da budem break even treba cena da dodje na 60$ ako kupim sada.

Jako tesko je provaliti ko tu sta radi. U svakom slucaju, BTC-e dnevno zaradjuje preko 500K dolara poslednjih par dana, e sad sta je tu njihova trgovina Bog sveti zna. Uzasno i zadivljujuce je kako su ljudi pohlepni i kojom brzinom se stvari menjaju kad krenu. I prosto je neverovatno da je svako, ali bas svako ko je cuo za ovo imao sansu da se obogati, i to milionski u dolarima sa 500-1000$ ulaganja u LTC krajem 2012. godine...

jako malo ljudi je drzalo vece kolicine LTC-a, evo sad vidis vecina LTC-a aj da kazem +50% ce da promeni vlasnika...

Ma kakav btce ovo je sve zbog kineza, btce samo prati trend a i prebacuju se ugrabljeni jeftini ltc-ovi sa njega na kineske berze gde eksplodiraju, nema nista od dumpa.
Kinezi pre neki dan otkrili bitcoin, a sad otkrili i litecoin :D

Ako sad dogura do 50$ sledece godine ide na 500$. Vidimo se sledece godine ;) BTC-e sad satire lovu od trgovine, sto i da se ne pumpa.
Vi ludujete sa 0.05 i 0.1 odnosom a realno, sto nebi bilo 0.25? Mislite o tome a ja odoh da spavam.

ma neko ludacki gura ko ima kes na btc-e znaci neko inside ili neko blizak btc-e... ne kruze zabadava glasine da btc-e drzi ruska mafija

takodje da li je slucajno da je max kaser rekao ltc na 50$ pre par dana???? on radi za RT russia... ko zna ko je tu uleteo...

A ko gura kod Kineza? BTC-e samo prati Kineze da ne bi ispao iz igre. ;)

Edit: Preteče me Galactic s odgovorom.

Poslednja izmena:
sad predjoh posle dugo vremena sa ftc da kopam ltc, na litecoinpool.org mi pokazuje 4x manju vrednost da ne panicim?

@Sal KG
Da :D
Pa zamisli milijardu+ kineza kad svaki pogura po jedan satoshi... :D

Ako sad dogura do 50$ sledece godine ide na 500$. Vidimo se sledece godine ;) BTC-e sad satire lovu od trgovine, sto i da se ne pumpa.
Vi ludujete sa 0.05 i 0.1 odnosom a realno, sto nebi bilo 0.25? Mislite o tome a ja odoh da spavam.

Auuu bre Sajber, rano je jos, ali ce biti. Ocekujem tek posle polovljenja, ali svi znamo koliko dobro prognoziramo ove kripto stvari...posle 0.045 ulazimo u nepoznatu teritoriju, ali i taj rekord mora pasti.

Neko se *****ava sa 4 miliona $ i stavlja zidove i sklanja ih kako mu je ćef i volja.

Odoh ja da spavam, sutra treba i da se radi nešto. :D

okpay prihvata ltc, nova vest ili ga prihvata odavno?

okpay prihvata ltc, nova vest ili ga prihvata odavno?

ajoj odavno... i tamo ga pumpaju...
sad neznam sta da radim, da sam na bitfinex-u ima stop order ili trailing stop... jel neko zna realan volume ltc na njemu, jer vidim da moze da je hidden?

Skok vrednosti 250% za 48h, ko kupuje ovo ***, jel moguce da ima toliko talibana?!

Ma gde sica, koliko se samo povecao volume u poslednjih par dana... Ili su svi krimosi batalili cash ili su svi bankari-peraci batalili cash ili ekipa koja drzi menjacnice i coin-e virtuelno pumpa pa prodaje napaljenim po visokim cenama.
Pocinjem da verujem u teorije zavera iako nisam taj tip

Sto teorija zavere, ljudi videli da je BTC otisao 10000%, neko sa kesom i ko zna berzu u malom prstu, primetio LTC i odlucio da poveca svoje stanje za 10x......

sta vi mislite koliko milijardera ima???? na TONE pa oni nemaju nista pametno da rade i gde da ulazu i trose kes.... jedva cekaju da se igraju jer mogu

Poslednja izmena:
Ko hoce da se igra ode na rulet pa se igra... A BTC-u je trebalo preko 20 dana da skoci 250% a daleko je i popularniji i zastupljeniji od LTC-a.
Kapiram ja da su svi sem ASIC-kineza presli da kopaju LTC ali opet to nije dovoljno za ovakav skok

Mislim da je stvar u tome što je vrlo lako ubaciti pare (ako si na zapadu) u ove berze.. a treba prilično više vremena da se izvuku.. mislim na marke funte dolare ;)
U toj vemenskoj razlici stvara se obrt koji je pogurao sve ovo.. naravno sad je sve lančana reakcija jer je gro investicionih fondova prešlo sa "pravih" berzi i tričavih oscilacija buđavih Applova, Samsunga i Coca Cole.. od par procenanat na dan, prešlo se na ovo neviđeno ludilo u procentima;)

Mislim da sad već teško može da dođe do oštrih padova, jer je za to potrebna ogromna, mnogo veća količina love nego pre samo mesec dana.. i svi samo žele da kupe i sakupe se i na manji pad..

Opet, neka nepovoljna vest koja bi opet ispitivala legitmnost svega ovoga, može da dovede do gubitka poverenja... treba ipak ovde ići i na sigurno.. ne treba biti gramziv..treba dizati lovu redovno.. u džep. ;)

ovde me plaši samo jedna stvar - nestašica love kad bude krenula pomama za isplatom - kada se desi neki pad, a desiće se , i svi u par dana budu hteli da se iskeširaju, jer će nastati panika ako neko provali da negde ne može da digne pare... bojim se da neko ne zdimi sa našim paricama kada ude morao da isplati ljudima odjednom. ako rokne neka jaka berza, i ostale će biti problematične sa isplatom, a to opet može da dovede do lančane reakcije,a li u suprotnom smeru koji nam se neće svideti.

Zato mislim da oprez nije na odmet. samo pametno.

Ako pricamo o tome da svako (svaka budala) moze lako da kupi coin-e onda nema tu price o "manjem padu" i sl. ako krene na dole... Tu ide panic sell i zbogom pameti...
A prica o investicionim fondovima (bar onim legalnim) je prenaduvana - oni su zesce diverzifikovani, pa idu od visoko-rizicnih BTC/LTC/nekih new age IT i farmaceutskih proizvoda i sl. do npr. Coca Cola-e, McD-a, Shell/Chevron-a i sl. low risk

Sto se tice nestasice love - pa, Mt.Gox je po tome poznat, sumnjam da ce se povratiti

Poslednja izmena:
Ja bih voleo da bude panic sell vise od icega. Ja cu prvi da dam poslednje pare za coine. Tako ce multimilioneri imati bolesnu kolicinu novcica na izvolte za malo para i mogu pokupovati sve vremenom i posle toga ocekujem minimum 5x vecu cenu. Samo je pitanje kada ce to da se desi jer su ljudi vec naplaseni od ovolikih cifara. Ali posle BTC price i rudari su malo pametniji, teze se odricu coina.

Vrh Dno