Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

rofl.gif

.. kopajte dublje sa demiosom :D.

za predsednika udruzenja virtuelnih valuta Srbije ;) sa obaveznom donacijom

sta sad, 21E, dokle, ima neko neki hot info????

Ma ide LTC na 100$ danas i sutra, komotno sine, komotno :p

ljudi, danas sam iz dosade uzeo da izduvam kartice na terasi od prasine koja se skupila tokom ovih meseci...

i ne mogu da verujem da sam dobio i do 10 stepeni manje temp...

p.s. inace je terasica mod u razmatranju... da se masine izbace napolje na terasu uz samo mrezni kabl koji bi ulazio u kucu...:)

ljudi, danas sam iz dosade uzeo da izduvam kartice na terasi od prasine koja se skupila tokom ovih meseci...

i ne mogu da verujem da sam dobio i do 10 stepeni manje temp...

p.s. inace je terasica mod u razmatranju... da se masine izbace napolje na terasu uz samo mrezni kabl koji bi ulazio u kucu...:)

Koliko meseci su ti radile predhodno bez ciscenja?!

Mudro ti je to. Gledaj ako moze da se na terasici stvori kondenzacija od toplog vazduha, pa da ih posle sve bacis kroz prozor iste te terasice.

Ljudi (prepoznace se sami :D),

Ako mogu da vas zamolim, nemojte me cimati na PM, zvati na telefon, viber, skype itd i cimati za razna pitanja na koja imate vec odgovore po 1000x rechene u temama.
Ko je lenj, mrzi ga i hoce privatne chasove, ima da plati u keshu, drugachije ne moze.

ako moderatori misle da je ova poruka po nechemu neprikladna, mogu je izmeniti i ubaciti u prvi post od moje teme ili ove ili kako god.

Ja mislim da je neprikladan ovaj deo o cashe za obuku. To je komercijalne prirode, pa treba u oglase da ide :).

ne moze da se stvori kondenzacija jer je terasa skroz otvorena...kako mislis da se stvori kondenzacija ?? imam preko terase one kao venecijanere od trske tako da sneg i kisa ne mogu da padaju na terasu a prolazi hladan vazduh koji odnosi vrelinu sa kartica...

E tako moze. Mislio sam da je od onih zatvorenih. Secam se kad je moj drugar 478 intela iznosio zimi na terasu da ga oc kada je temperatura bila tipa -15. Extra su bili rezultati :). Kada je otvoreno ima karte da hashuju bolje nego da su pod vodom.

pa ja to ne pricam tek tako, svasta sam ja iznosio na terasu, iskustvo :)a imam i bezicne mrezne kartice... + wirelles ruter... i nema kablova da ulaze u kucu a stekeri na terasici :)))

nego ne odrice mi se ovog grejanja od kartica koje imam sad u sobi :)

sad je extra, nego meni malo postalo zima, pa sam morao da obnovim grejanje :p

inace drzao sam ja prosle zime na terasi kartice, otvorenoj ispod roletne i nisam imao kondenzaciju, kad se ona stvara kad je zatvorena terasa?

Opa, opa, ja predjoh na 5 cifara :d
Hit dana u linku u potpisu. Cacanine, spremaj japanke i sajkacu, nista od stvari ti ne treba :D

Opa, opa, ja predjoh na 5 cifara :d
Hit dana u linku u potpisu. Cacanine, spremaj japanke i sajkacu, nista od stvari ti ne treba :D

Ja sam odlepio nacisto tako da vise ne znam u pare sto kazu matori ;)

Sad me brine da li da uzimam one Asus 280x bez TOP, ceo vuglu sam precesljao ali nige nista dal ' je sakatija po pitanju nas rudara od TOP verzije.

Ne volim japanke, prave mi zulj, ja cu bos jer je pretoplo sad je 28.5 ali zelembaca ;)

sad je extra, nego meni malo postalo zima, pa sam morao da obnovim grejanje :p

inace drzao sam ja prosle zime na terasi kartice, otvorenoj ispod roletne i nisam imao kondenzaciju, kad se ona stvara kad je zatvorena terasa?

Pa ako bi bila jedna od onih zastakljenih terasa, dobio bi kondenzaciju. Napolju hladno, unutra toplo, topao vazduh nosi i veliku vlagu u sebi... I eto havarije. Moja terasa u stanu bi bila extra, takav hladan vetar duva da je na njoj sibir. Ali kada ima padavina, taj isti vetar mi zaveje vrata snegom... Mogu da pokrivam come hocu, dzaba, duva ko lood. Ali moj drug recimo ima divnu terasicu, skoro do gore zid od leksana, a gore ima otvor za provetravanje. Zaklonjena, lepa, suva... 100 karti bih mogao na nju da spakujem da ima toliko struje u stanu :). I da rudarim jos uvek...

Ako je prostor otvoren neces imati kondenzacije. Posebno neces imati kondenzatije na hw-u jer hw radi i greje. Konzacija se stvara u zatvorenom prostoru na najhladnijim mestima u prostoriji ako nije ravnomerno zagrejana.
Isto ko hladno pivo kad se znoji.

Previse je primamljiva cena za velike igrace ovo, neko ce da lupi samar LTC u samo tako..
i ja sam resio da stekam coine, 8ltc and rising slowly :D

Njima ide na ruku velika cijena, "mali igraci" misle da ce jos da raste, kupuju (pa i po ovoj cijeni) i na taj nacin odrzavaju ovaj nivo vec neko vrijeme. Kad krene obaranje, lako se upumpa jos malo i tako....tatatatira :)

sve zavisi i od menjacnice i svi trokiraju trenutno... ako pricamo o btce tamo se zna koja ekipa kolo vodi :D

gde i kako kod nas prodati litecoin ? a da to ne postujemo ovde da ne budu oglasi tj da ne dobijemo packe ?
ne verujem da neko po oglasima trazi litecoine ;)

Nazad
Vrh Dno