La.Prestige
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2009
- Poena
- 455
^Jel to uzimas za onu ljutu masinu s' kojojm si dostavio graficke? :d
Pa ti si poludeo. Gde sad da se istresas?! Jel stiglo do 50$? Niiiijeeee :d
E zato nam treba Laza. CH nije u uniji (mana zbog Sepe) ali moze da se otvori off-shore![]()
skocila cena, pa zatvorili![]()
cacanin je napisao(la):Druze nisam bio online par sati jer mi je pukla baterija, dodjem kuci i kad videh cenu, pade donja usna. Blizi se 20$ za 1 LTC sto je kad smo ti i ja dogovarali strategiju bilo nemoguca misija... Sta raditi... Ne bi bilo lepo da osetimo onu staru " sirokoj gu...i i m..da su mera"![]()
kolko traje prebacivanje sa Bitstampa na Intesa račun, i kolika je provizija ? Ejuri ili dolari ?
probao bi makar prvi put da ide preko banke.. jedan manji deo, da vidim šta će da mi traže za izjavu bla bla.. kasnije ćemo se družiti sa Zmajom![]()
Ja bih poslusao lazu, sam kaze da vise nije iz Ložane vec iz CirihaNe zanima me sve da sutra padne cena na 1$. Sledece godine vredece jos mnogo vise od ovoga. Ko ima strpljenja neka me poslusa, ko nema neka slusa Lazu pa da vidimo ko ce bolje da prodje.
Mene ova cifra apsolutno ne zanima. Nemoj samo da neko kuka sledece godine, nece mi biti tesko da iskopam postove. Zivi bili pa videli
Pada ce biti sigurno. Ne znam na koliko, ne znam kada... Ako i neko prodaje neka se suzdrzi podizanja love makar da moze da kupi novcice nazad.
Pa trenutno lova samo ulazi,a neka me neko demantuje,ali mislim da nikome pare nisu stigle u skorije vremeda li se zna odakle dolazi ovaj kapital pa se cena duva ?
srećno sa cenom LTC , od srca želim da vidimo tih 50 dolara !u zadnjih par nedelja sve odiše optimizmom ovde, neka tako i ostane :wave:
hvala, znači bolje da ide u dolarima.. ma nek ide život
5 dana za prispeće na račun je sasvim OK.. nadam se da verifikacija ne traje predugo..
srećno sa cenom LTC , od srca želim da vidimo tih 50 dolara !u zadnjih par nedelja sve odiše optimizmom ovde, neka tako i ostane :wave:
Neki i dalje ne shvataju koliko smo ozbiljni u namerama.La.Prestige je napisao(la):Pa sta ti mislis, da smo se zeljko, demios i ja salili za one Audije i jahte?![]()
Poceli su mnogo neka odrzavanja u zadnje vreme, moracemo da menjamo pool. :-devil-:opet
LitecoinPool.org is Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime. Please try again later.
This notice only refers to the website, not to the mining servers.
Ne zanima me sve da sutra padne cena na 1$. Sledece godine vredece jos mnogo vise od ovoga. Ko ima strpljenja neka me poslusa, ko nema neka slusa Lazu pa da vidimo ko ce bolje da prodje.
Mene ova cifra apsolutno ne zanima. Nemoj samo da neko kuka sledece godine, nece mi biti tesko da iskopam postove. Zivi bili pa videli
Pada ce biti sigurno. Ne znam na koliko, ne znam kada... Ako i neko prodaje neka se suzdrzi podizanja love makar da moze da kupi novcice nazad.
Ne znam sta ce vam sajt? Kopanje i monitoring rudara radi, vise ti ne treba.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari